{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, spartan29gr είπε Αυτοι που το τελιωσαν σε 13 ωρες και τα 2 καμπεινγκ(ηταν πιο πολύ σπιντστερς για να βγαλουν νομιζω την επιλογή s rank.(πρεπει να υπαρχει και trophy για αυτό)Εμεις που θα το παμε πιο αργα το 20ωρο θα το βγαλουμε πιστευω. Ναι σίγουρα άμα ψάχνεις κάθε γωνια όπως εγώ χαλαρά ένα οκτάωρο το κάθε campaign. 1
spartan29gr Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 7 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Ναι σίγουρα άμα ψάχνεις κάθε γωνια όπως εγώ χαλαρά ένα οκτάωρο το κάθε campaign. Ετσι.Και το παιχνιδι λενε ότι θα επιβραβευει με πολλα καλούδια(αναβαθμίσεις σφαιρες ,ιστερ εγκς)αυτους που θα θελησουν να το ψαξουν από ακρη σε ακρη 1
Plapoutas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Άψογο παιχνίδι, για όσους ζουν στην Γερμανία, το GameStop έχει Trade προσφορά μέχρι αρχές Φεβρουαρίου, δίνεις 2 παιχνίδια που δεν θες και το παίρνεις με 9,99€. Αυτή τη βδομάδα έχει πχ όλες τις εκδόσεις Pokemon για DS στη λίστα ανταλλαγής. Προσωπικά θα δώσω Spyro Trilogy (Xbone) και Pokemon White Version (DS).
czarjuly Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Αύριο λογικά θα το έχω στα χέρια μου με ειδοποίησαν ότι το στειλαν!!!
phanispal Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Ήδη παίζει live playthrough στο YouTube.
aekoupoli Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Για S rank θελει κατω απο 4 ωρες να τερματισεις το παιχνιδι
atari jaguar 64 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Φανταστικό παιχνίδι !!! Ξενέρωσα ,μόλις το άρχισα στο Xbox one x άρχιζε να μου βγάζει μήνυματα ότι δεν μπορεί να κάνει auto save ........ πρέπει να ανησυχώ;;;;
atari jaguar 64 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Το μέτριο !!! Γενικά είδα μου το βγάζει και σε αλλά games .....
Fotis13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 To resident evil 2 ειναι ενα απο τα καλυτερα games που εχω παιξει ποτε και αγαπημενη κατηγορια.Το remake επειδη ειδα πως εκαναν πραγματικα φοβερη δουλεια θα το παρω αλλα αργοτερα σε πτωση τιμης για την συλλογη και οταν βρω χρονο θα το παιξω καθως δεν θελω να χαλασω την πρωτη αισθηση που ειχα τοτε .
Socratis_g Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, Fotis13 είπε To resident evil 2 ειναι ενα απο τα καλυτερα games που εχω παιξει ποτε και αγαπημενη κατηγορια.Το remake επειδη ειδα πως εκαναν πραγματικα φοβερη δουλεια θα το παρω αλλα αργοτερα σε πτωση τιμης για την συλλογη και οταν βρω χρονο θα το παιξω καθως δεν θελω να χαλασω την πρωτη αισθηση που ειχα τοτε . Capcom είναι, αργούν να πέσουν οι τιμες της. θα περιμένεις ενα χρόνο για να κερδίσεις 20€? Δεν αξίζει. Πάρτο τώρα και σε steelbook edition. 2
Fotis13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Socratis_g είπε Capcom είναι, αργούν να πέσουν οι τιμες της. θα περιμένεις ενα χρόνο για να κερδίσεις 20€? Δεν αξίζει. Πάρτο τώρα και σε steelbook edition. Μα και τωρα να το παρω με το back log που εχω παλι σε κανα χρονο θα το παιξω χαχαχαχα .Δεν τρελαινομαι να το παιξω αμεσα ,αλλιως ξερεις πολυ καλα πως θα το ειχα παρει day one kai steelbook . 1
Socratis_g Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Μα και τωρα να το παρω με το back log που εχω παλι σε κανα χρονο θα το παιξω χαχαχαχα .Δεν τρελαινομαι να το παιξω αμεσα ,αλλιως ξερεις πολυ καλα πως θα το ειχα παρει day one kai steelbook . Και εγώ θα αργήσω να το βάλω. Το επόμενο μου είναι το octopaths traveler για το οποίο μιλάνε για 100ώρες gameplay. Στην ουσία τα 20€ επιπλέον που δίνω τώρα, είναι το κόστος του να βλέπεις το παιχνίδι στο ράφι και να γουσταρεις. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2019 από Socratis_g 2
Fotis13 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, Socratis_g είπε Στην ουσία τα 20€ επιπλέον που δίνω τώρα, είναι το κόστος του να βλέπεις το παιχνίδι στο ράφι και να γουσταρεις. Το καταλαβαινω απολυτα αυτο που λες , ετσι ειναι τα hobby κοστιζουν οταν τα κανεις σωστα . 2
katman2000 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 45 λεπτά πριν, Socratis_g είπε Και εγώ θα αργήσω να το βάλω. Το επόμενο μου είναι το octopaths traveler για το οποίο μιλάνε για 100ώρες gameplay. Στην ουσία τα 20€ επιπλέον που δίνω τώρα, είναι το κόστος του να βλέπεις το παιχνίδι στο ράφι και να γουσταρεις. τι εικαστικο ειναι αυτο που εχει το octopaths τι παιχνιδαρα ειναι αυτη ρε φιλε σε ζηλευω !!! κατι τετοιες στιγμες θα ηθελα να εχω σουιτς.σορρυ για το offtopic 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα