Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, spartan29gr είπε

Παιζει να βρουμε πουθενα την steelbook εκδοση του παιχνιδιού?Εφαγα ακυρο από το πλαισιο ενώ την ειχα προπαραγγειλει

-+

Και έγω απο plaisio εκανα preorder το steelbook προχθες ελπιζω να μην φαω και εγω κανα ακυρό θα ειναι κριμα, τσέκαρε mediamarkt το ειχε για preorder.

• Like 1
  • Απαντ. 314
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, nekio είπε

Και έγω απο plaisio εκανα preorder το steelbook προχθες ελπιζω να μην φαω και εγω κανα ακυρό θα ειναι κριμα, τσέκαρε mediamarkt το ειχε για preorder.

Να σε καλα την εκανα.Ελπιζω να μην φαω και από εκει ακυρο(στην διαθεσιμοτητα παντως μου εβγαλε μερικα καταστήματα που θα το φερουν.Να παρεις τηλεφωνο στο plaisio.Διοτι οι τυποι είναι τραγικοι και δεν ενημερωνουν.Εγω αν δεν τους επαιρνα  δεν θα μαθαινα για το ακυρο της παραγγελιας μου

Επεξ/σία από spartan29gr
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, spartan29gr είπε

Να σε καλα την εκανα.Ελπιζω να μην φαω και από εκει ακυρο(στην διαθεσιμοτητα παντως μου εβγαλε μερικα καταστήματα που θα το φερουν.Να παρεις τηλεφωνο στο plaisio.Διοτι οι τυποι είναι τραγικοι και δεν ενημερωνουν.Εγω αν δεν τους επαιρνα  δεν θα μαθαινα για το ακυρο της παραγγελιας μου

Μίλησα με Plaisio μου ειπαν οτι ειναι οκ, με ημερομηνία παράδοσης 25/01/2019 (Απλα εχω κανει preorder την xbox εκδοσή να φανταστώ εσυ ps4)

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, nekio είπε

Μίλησα με Plaisio μου ειπαν οτι ειναι οκ, με ημερομηνία παράδοσης 25/01/2019 (Απλα εχω κανει preorder την xbox εκδοσή να φανταστώ εσυ ps4)

Εμ για αυτό(η εκδοση για  ps4  εχει ζητησει)Ας ελπισω να φανω πιο τυχερος στο media markt

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, dinos234 είπε

Λίγο που έπαιξα το demo καλό μου φάνηκε αλλά για remake αν και έγιναν πολλές αλλαγές το θεωρώ ακριβό 

Το παιχνίδι στήθηκε από την αρχή και μάλιστα με φοβερό τεχνικό τομέα. Μόνο η φιλοσοφία και η αισθητική έμειναν από το original με πολλούς χώρους (και γεγονότα) να έχουν αλλάξει. Εάν η διάρκεια είναι ικανοποιητική, εγώ θεωρώ δίκαιη την τιμή που ζητάει γιατί φαίνεται ότι έπεσε δουλειά.  

Εδώ έχουμε φάει κατά καιρούς "remasters" σε full price που το μόνο που έκαναν ήταν να ανεβάσουν ανάλυση και να αλλάξουν μερικά textures στην καλύτερη...

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, D.Luffy είπε

Το παιχνίδι στήθηκε από την αρχή και μάλιστα με φοβερό τεχνικό τομέα. Μόνο η φιλοσοφία και η αισθητική έμειναν από το original με πολλούς χώρους (και γεγονότα) να έχουν αλλάξει. Εάν η διάρκεια είναι ικανοποιητική, εγώ θεωρώ δίκαιη την τιμή που ζητάει γιατί φαίνεται ότι έπεσε δουλειά.  

Εδώ έχουμε φάει κατά καιρούς "remasters" σε full price που το μόνο που έκαναν ήταν να ανεβάσουν ανάλυση και να αλλάξουν μερικά textures στην καλύτερη...

Δεν λέω ότι δεν έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά διότι έχουν κάνει είναι ένα παιχνίδι από την αρχή αλλά για εμένα κάνα 40€ Μαξ θα έπρεπε να ειχε. 

• Like 2
Δημοσ.

Δεν εχω παιξει  κανενα παιχνιδι ποτε απο την σειρα γιατι γουσταρω το παιχνιδι που παιζω να με χαλαρωνει και οχι να ειμαι στην τσιτα. Αυτη την φορα λεω να το δοκιμασω αυτο γιατι ακουω φοβερα σχολια. Απο διαρκεια διαβασα 10 ωρες το καθε campaign μαλλον εννοει με τον καθε χαρακτηρα.

Δημοσ.

Όχι ακριβώς, άλλοι το τελειωσαν σε 13 ώρες και τις δυο, ειδικά άμα έχεις παίξει το παλιό. Πάντως άμα δεν παίζεις τέτοιου είδους games δεν θα στο συνιστούσα γιατί έχεις non-stop tension. Δεν ξέρω άμα προλαβαίνεις να δοκιμάσεις το demo ώστε να καταλάβεις λίγο τι φάση.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Όχι ακριβώς, άλλοι το τελειωσαν σε 13 ώρες και τις δυο, ειδικά άμα έχεις παίξει το παλιό. Πάντως άμα δεν παίζεις τέτοιου είδους games δεν θα στο συνιστούσα γιατί έχεις non-stop tension. Δεν ξέρω άμα προλαβαίνεις να δοκιμάσεις το demo ώστε να καταλάβεις λίγο τι φάση.

Αυτοι που το τελιωσαν σε 13 ωρες και τα 2  καμπεινγκ(ηταν πιο πολύ σπιντστερς για να βγαλουν νομιζω την επιλογή  s rank.(πρεπει να υπαρχει και trophy για αυτό)Εμεις που θα το παμε πιο αργα  το 20ωρο θα το βγαλουμε πιστευω.

Επεξ/σία από spartan29gr
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...