Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ADHD είπε

Αυτη την ασπριλα

Έχω ασπρίλα χωρίς HDR, στο pc όχι τόσο, κάτι παίζει με τις ρυθμίσεις brightness, βασικά νομίζω πρώτη φορα βλέπω τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις για αυτό.

p.s. Το είδα και με HDR σε TV, μια χαρά φαίνεται, πολύ καλύτερα από μένα.

Φαντάζομαι θα το διορθώσουν μέχρι το release...

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την ασπριλα την κάνει και σε μένα...αυτη η τεχνολογια hdr για καλό βγήκε?κάθε παιχνίδι και καημός και παίξιμο με ρυθμίσεις!μία χαρά εικόνα ειχαμε και χωρίς hdr μας έβαλαν στο τρυπάκι να πάρουμε πανάκριβες τηλεοράσεις και να βλέπουμε το μαύρο,γκρι επειδή το hdr τον π##ζει!

Επεξ/σία από metallica 13
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νομίζω ότι είναι το πρόβλημα το HDR αλλα ο τρόπος που το κάνουν implement οι devs στα games τους. Προσωπικά εγώ δεν είχα ποτε πρόβλημα με το HDR σε κανένα game, μέχρι τώρα τουλάχιστον. Από εκεί και πέρα οποτε έχω την επιλογή το κλείνω γιατί προσωπικά προτιμώ κρύα χρώματα.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Moderators
Δημοσ.
7 hours ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Πλακα κανεις?! I''ll bite. Aμα δεν είναι στην κεντρική σελίδα του psn πας στα demos και είναι πρώτο.

Δεν έκανα πλάκα, δεν είχα ξανακατεβάσει demo. Εμπαινα μέσα στο Resident Evil 2 στο store και νόμιζα ότι θα έχει εκεί επιλογή για demo. 

Τελικά είδα ότι έχει ξεχωριστή κατηγορία demos (ούτε που το ειχα δει) και το είχε εκεί πρώτο πρώτο. 

Thanks. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 12/1/2019 στις 3:23 ΜΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε

Έχω ασπρίλα χωρίς HDR, στο pc όχι τόσο, κάτι παίζει με τις ρυθμίσεις brightness, βασικά νομίζω πρώτη φορα βλέπω τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις για αυτό.

p.s. Το είδα και με HDR σε TV, μια χαρά φαίνεται, πολύ καλύτερα από μένα.

Φαντάζομαι θα το διορθώσουν μέχρι το release...

Βάλε msaa και όχι taa+fxaa.Με τη δεύτερη επιλογή είναι άθλια η εικόνα.Με msaa έχεις περισσότερο alliasing αλλά πολύ καλύτερη εικόνα.

Edit:Νόμιζα ότι μίλαγες για το pc.

Επεξ/σία από Gorbatsof
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ δεν παρατήρησα ασπρίλες και οτιδήποτε άλλο εκτός από soft εικόνα που παρ’ όλα αυτά βοηθάει στο ΑΑ. HDR δεν έχει νόημα να ενεργοποιήσει κάποιος στο συγκεκριμένο παιχνίδι αφού είναι νταρκιλα. Και φυσικά η πρεμούρα κάποιων να τελειώσουν το ντέμο πριν το μισάωρο είναι κωμική. Εγώ προσωπικά έπαιξα με τα περιβάλλοντα και εξερεύνησε όσο μπορούσα προτού τελειώσει. Δεν υπάρχει λόγος βιασύνης.

Επεξ/σία από Tilemaxx
  • Like 1
Δημοσ.

Βασικά από PS, Pro και PC την καλύτερη εικόνα από άποψη ασπρίλας την είχε το απλό PS νομίζω. Στο PC ήταν το χειρότερο για μένα. Anyways άμα δεν κάνω λάθος το demo ήταν κάτι μήνες παλιό build οποτε φαντάζομαι στο release θα είναι ok.

Δημοσ.

Για τους γνωστες,επειδη εχω και ps4 και pc η εμπειρια που ειναι καλυτερη?

13 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Βασικά από PS, Pro και PC την καλύτερη εικόνα από άποψη ασπρίλας την είχε το απλό PS νομίζω. Στο PC ήταν το χειρότερο για μένα. Anyways άμα δεν κάνω λάθος το demo ήταν κάτι μήνες παλιό build οποτε φαντάζομαι στο release θα είναι ok.

πες βρε παιδι μου και εχω μεινει με την απορια να 'ουμε

Δημοσ.

Το hdr στις μπατζετ τβ ακόμη ως και 700-800 ευρώ είναι απλά τίτλος για τα μάτια του κόσμου.Κανονικά υποτίθεται πρέπει να αντανακλάται κάπως το λευκό σε συγκεκριμένο σημείο και να δίνει την έντονη αίσθηση φωτεινότητας , αντιθέτως σπαμαρει το λευκό παντού και χάνεται η μπάλα. Τα ίδια και σε μένα και στο παιχνίδι και στις ταινίες 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Για το Pro θα φταίει σίγουρα το άθλιο reconstructing που χρησιμοποιεί. Το ίδιο πρόβλημα υπάρχει και στο RDR2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...