Mhlogiatros Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, katman2000 είπε Εκανα 7!! account στο στο ps4 για να παιξω ολα καλα γραφικα χειρισμος super αλλα κατι δεν μου εκανε αυτη η καινουργια καμερα με ξενιζει λιγο ελπιζω να την συνιθισω Αυτό το καραγκιοζιλικι με κλείδωμα του ντεμο θα τους γυρίσει μπούμερανγκ Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου 2019 από Mhlogiatros 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, katman2000 είπε εχουν κανει ενα περιεργο μηχανισμο στο shooting που ανοιγει το crosshair αμεσως μετα την βολη δουλευει παντως ειναι πολυ εξυπνο απο κει και περα ειναι ποσο εχεις το σημαδι εγω πετιχαινω 9/10 κεφαλι αλλα εχω γραψει και τονους ωρες σε fps παιχνιδια Aμα αναφέρεσαι στο dynamic crosshairs δεν είναι κάτι καινούργιο απλά τα τελευταία games δεν το χρησιμοποιούν γιατί υπάρχουν πολύ καλύτερα animations να σου δώσουν το feeling του recoil/kick. Thanx για τα info 19 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Αυτό το καραγκιοζιλικι με κλείδωμα του ντεμο θα τους γυρίσει μπούμερανγκ Βασικά ποσα giga είναι το game? Γιατί για να έχει timer σημαίνει ότι ήταν super lazy να φτιάξουν individual demo και χαλαρά κάποιος user αφαιρεί το timer και παίζει όλο το game. Υπόθεση κάνω δεν έχω ιδέα γιατί ακόμα δεν φαίνεται το demo πουθενά. p.s. wtf is wrong με τα emoticons?! 1 1
Mhlogiatros Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Στο Steam λες ; Στις κονσόλες είναι μόστρα το βρίσκεις αμέσως 1
icenex Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Εγω στο steam δεν το βρισκω οσο για το store της σονυ το βρηκα το κατεβασα αλλα επειδη οταν το εβαλα να το παιξω συνειδητοποιησα οτι περασε η ωρα και πρεπει να παω για δουλεια.Δηλαδη το πατησα να παιξει απο το μενου της κονσολας και στο loading πατησα κλεισιμο εφαρμογης και τερματισμο της κονσολας.Δεν πιστευω να μετραει αυτο σαν παιξιμο και φαω ακυρο οταν παω σπιτι οχι τιποτα αλλο δεν εχω ορεξη να φτιαχνω αλλο account.Και κατι ακομη αυτο το μισαωρο μετραει σαν συνολο ή μετραει απο την ωρα που θα το βαλεις να παιξεις?
ADHD Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2019 Σας φαινεται και εσας "rdr2 style" το hdr η φταιει το setup μου?? Οτι και αν δοκιμασα ηταν σπασμενο εντελως. Παιζει ρολο για το αν θα το παρω pc η ps4.
hasiotis_john Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Μόλις έπαιξα το μισαωράκι, περίμενα την κατάλληλη ώρα μετά τα μεσάνυχτα, σβηστά φώτα και για ύπνο η οικογένεια ... 😛 Θα ήθελα να έχω την ένταση παραπάνω, αλλά και πάλι την άκουσα καλά σε αρκετές φάσεις που με γράπωναν τα ζόμπια! Μου άρεσε σαν πρώτη εικόνα, πολύ ατμοσφαιρικό, ωραία η κάμερα, τα γραφικά άψογα και το HDR μια χαρά μου το υλοποίησε η απλή samsung 58ρα που έχω. (με ps4 pro) Θα το τιμήσω με την πρώτη πτώση τιμής. Well done Capcom! Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2019 από hasiotis_john 1
jay_D Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Μιλάμε ότι έχω μείνει με ανοιχτό το στόμα. Δεν το περίμενα να είναι τόσο καλό.......απίστευτο μέχρι και στις λεπτομέρειες.......δεν έχω λόγια...... Αφήνω αυτό εδώ και τώρα περιμένω 13 μέρες ακόμα....... (έκανα τουλάχιστον 4 νέα account ..... και είπα να μην κάνω κι άλλα μπας και κοιμηθούμε σήμερα)
metallica 13 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Έπαιξα σε xbox one x και ps4 pro!Τεχνικά διάφορες δεν υπάρχουν..Ίσως ελάχιστα πιο καθαρό σε Χ και με λίγο πιο Καλό frame rate!
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Ρε παιδιά επειδή μάλλον είμαι λίγο στραβός, πού διάολο κατεβάζουμε το demo; Τι μου διαφεύγει;
Mr_Terror Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Ουτε εγω το εβρισκα.Πηγα αναζητηση εγραψα resident evil 2 και μου εμφανισε το demo.Στο xbox one.
fytotech Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Malthador είπε Ρε παιδιά επειδή μάλλον είμαι λίγο στραβός, πού διάολο κατεβάζουμε το demo; Τι μου διαφεύγει; Στο PlayStation, μπες στο Store και πήγαινε στα Demos. Πρώτο το έχει. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Malthador είπε Ρε παιδιά επειδή μάλλον είμαι λίγο στραβός, πού διάολο κατεβάζουμε το demo; Τι μου διαφεύγει; Πλακα κανεις?! I''ll bite. Aμα δεν είναι στην κεντρική σελίδα του psn πας στα demos και είναι πρώτο. Τελικά μια χαρά είναι και θα το τιμήσω στο PS. Χωρίς analog movement θα είναι ***. Υπάρχει και aim-assist οποτε όλα καλά. Μερικά πράγματα που δεν μου άρεσαν: Πρώτον υπάρχει μια ασπρίλα σε φωτεινά δωμάτια αλλα μπορεί εγώ να μην έκανα σωστά τα settings. Ο Leon κάνει πολύ συχνά θορύβους, πρέπει να το ελαττώσουν λίγο και το τελευταίο είναι ότι δεν υπάρχει blood pool ενώ υπάρχει καταπληκτικό gore, I mean come on, blood pools είχε το πρώτο στο ps1...αυτά. 1
AntonisKo Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 εμενα μου φανηκε λιγο μετριο... αλλα θα μου πεις, remake είναι, τι περιμένεις... θα το πάρω όμως, αφου δεν υπάρχει κάτι αλλο αυτήν την περίοδο για να παίξουμε..
Fulgore Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δεν εχει ανεβασει ακομα το Digital τιποτα.
NickTG Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 20 minutes ago, AntonisKo said: εμενα μου φανηκε λιγο μετριο... αλλα θα μου πεις, remake είναι, τι περιμένεις... θα το πάρω όμως, αφου δεν υπάρχει κάτι αλλο αυτήν την περίοδο για να παίξουμε.. Πως συνδέεται το αν είναι μέτριο με το αν είναι remake?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα