Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Vr  δεν έχει ; Γιατί 30 mins αφού γνωρίζεις ήδη όλη τη γενική πλοκή και ξέρεις τι θα δεις.

Eκει κολλησες πηγαινε φτιαξε καμια 20αρια account στο steam να παιξεις περισσοτερα μισαωρα :P Δεν ξερω αν γινεται η αν υπαρχει περιορισμος για νεα account αλλα αν δεν υπαρχει θα γινει χαμος οσοι ειναι πορωμενοι και θελουν παραπανω δοσεις μισαωρων.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Vr  δεν έχει ; Γιατί 30 mins αφού γνωρίζεις ήδη όλη τη γενική πλοκή και ξέρεις τι θα δεις.

Βλέπεις να λέει VR πουθενά?! Το μισάωρο είναι όντως βλακεία καλύτερα να ήταν ένα fixed level, από εκεί και πέρα τι εννοείς με το "γνωρίζεις ήδη όλη τη γενική πλοκή". Πιστεύεις ότι όλοι έχουν παίξει το game του 98'? Επίσης έχουν αλλάξει σχεδόν τα πάντα από το original game.

Δημοσ.

Όχι αλλα  φαντάζομαι στο ps4 θα το δούμε οι περισσότεροι. Και το 7 νομίζω με patch δε βάλανε υποστήριξη μετά ; Αλλά ας δούμε το ντέμο πρώτα 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε

Όχι αλλα  φαντάζομαι στο ps4 θα το δούμε οι περισσότεροι. Και το 7 νομίζω με patch δε βάλανε υποστήριξη μετά ; Αλλά ας δούμε το ντέμο πρώτα 

What? Τελείως άσχετο? Anyways. Ποιος το λέει αυτό? Μπορεί, μπορεί και όχι. Όσο για το 7 που λες είναι fps dude...αυτό είναι 3rd person οποτε τι VR λες?! Διαβάζεις τα posts σου πριν πατήσεις υποβολή?! 🙄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σωστά sorry δικιο έχεις . Εγω το είδα από την άποψη τι θα μπορούσε να γίνει τώρα παραπάνω  με την τρέχουσα τεχνολογία . Και δεν είμαι ο μόνος βλαμμένος που το σκέφτηκε :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1
Δημοσ.

Αρα στην ουσια δεν μπορεις να το προχωρησεις το demo ακομα και να τρεχεις συνεχεια ειναι συγκεκριμενο το σημειο που φτανεις ουτως ή αλλως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Fulgore είπε

Σε 1 ώρα σχολάω,θα το έπαιζα λίγο αλλά πρέπει να το κάνω download.Οπότε σε λίγες ώρες.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Confused 1
Δημοσ.

Εκανα 7!! account στο στο ps4 για να παιξω ολα καλα γραφικα χειρισμος super αλλα κατι δεν μου εκανε αυτη η καινουργια καμερα με ξενιζει λιγο ελπιζω να την συνιθισω

Δημοσ.

Το μονο που με χαλαει στην καμερα ειναι οτι οταν βαραω στο κεφαλι,μετα πηγαινω πανω στο ζομπι να του κανω καποια melee κινηση,κακη συνηθεια απο τα προηγουμενα παιχνιδια.

• Like 1
Δημοσ.

εχουν κανει ενα περιεργο μηχανισμο στο shooting  που ανοιγει το crosshair αμεσως μετα την βολη δουλευει παντως ειναι πολυ εξυπνο απο κει και περα ειναι ποσο εχεις το σημαδι εγω πετιχαινω  9/10 κεφαλι αλλα εχω γραψει και τονους ωρες σε fps παιχνιδια

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...