Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, babality είπε

εμεις με το ps4 στο πηγαδι ε?

χαοαχοαχοχοαχοαχαο λογικα και στα 2 θα έρθει.

19 λεπτά πριν, metallica 13 είπε

Παιδια που λετε να το παρω?Σε pro η x?Σιγουρα θα ειναι καλυτερο στο x αλλα αυτη η σειρα παιχνιδιων εχει ταυτιστει με play!τι παιχνιδαρα θεε μου...μακαρι να βγαζανε και ενα remake silent hill..

Αποψή μου πάρτο όπου νιώθεις εσύ οτι θα το χαρείς καλύτερα (σκέψου και το controller).
Μην λες silent hill....ξύνεις πληγές

• Like 1
  • Απαντ. 314
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγω γιατι δεν το βρισκω καθολου το demo? Και search που κανω δεν το βρισκει ετσι απο περιεργεια το πατησα στο windows store αλλα δεν το βγαζει και ας διαλεγω το xbox.Η μονο μεσω της κονσολας το βγαζει?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, icenex είπε

Εγω γιατι δεν το βρισκω καθολου το demo? Και search που κανω δεν το βρισκει ετσι απο περιεργεια το πατησα στο windows store αλλα δεν το βγαζει και ας διαλεγω το xbox.Η μονο μεσω της κονσολας το βγαζει?

Άγνωστο. Δεν έχω xb1 για να δω και εγώ αλλά έχει γίνει φουλ θέμα στο νετ. Για να δούμε

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λογω και της προωθητικης ενεργειας απο amd μερια στις καρτες γραφικων που το δινει δωρο με αγορα νεας καρτας,θα εχει παρα πολυ κοσμο στο steam τις πρωτες μερες.

Δημοσ.

Μακάρι να έχει πολύ κόσμο αν και η CapCom έχει κάνει τρομερή προώθηση στο παιχνίδι. Μόνο πολύ κόσμο του αξίζει να έχει για να συνεχίσει η CapCom όπως είναι τώρα και να μην ξαναγίνει η παλιά καλή cRapcom

Δημοσ.

Το παραπανω το ανεφερα για το pc καθαρα μιας και ειναι σιγουρο οτι ειδικα στο ps4 θα εχει τις περισσοτερες πωλησεις λογω νοσταλγιας εκτος των αλλων.

Λιγες μερες εμειναν για να το παιξουμε το παιχνιδι.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν παίζω ντέμο το έχω προπαραγγείλει και αν συγχρονιστώ με το παιχνίδι σίγουρα θα τερματιστεί σε δύο μέρες.

24 του μήνα παίρνουμε ρεπό λόγω "αρρώστιας".

Δημοσ.

Εμενα μου κατσε καλα το ντεμο για να δω διαφορες μεταξυ pc και κονσολας αν και ξερω ηδη την διαφορα.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, icenex είπε

Εμενα μου κατσε καλα το ντεμο για να δω διαφορες μεταξυ pc και κονσολας αν και ξερω ηδη την διαφορα.

Με ενδιαφέρει. Βλέπεις μεγάλη διαφορά;

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Choutas είπε

Με ενδιαφέρει. Βλέπεις μεγάλη διαφορά;

Ακομη δεν μπορω να δω γιατι το ντεμο θα κυκλοφορησει σε ολες τις πλατφορμες απο 11 εως 31 ιανουαριου και απο οτι λεει θα εχεις 1 φορα να παιξεις απο μιση ωριτσα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...