jay_D Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, babality είπε εμεις με το ps4 στο πηγαδι ε? χαοαχοαχοχοαχοαχαο λογικα και στα 2 θα έρθει. 19 λεπτά πριν, metallica 13 είπε Παιδια που λετε να το παρω?Σε pro η x?Σιγουρα θα ειναι καλυτερο στο x αλλα αυτη η σειρα παιχνιδιων εχει ταυτιστει με play!τι παιχνιδαρα θεε μου...μακαρι να βγαζανε και ενα remake silent hill.. Αποψή μου πάρτο όπου νιώθεις εσύ οτι θα το χαρείς καλύτερα (σκέψου και το controller). Μην λες silent hill....ξύνεις πληγές 1
icenex Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Εγω γιατι δεν το βρισκω καθολου το demo? Και search που κανω δεν το βρισκει ετσι απο περιεργεια το πατησα στο windows store αλλα δεν το βγαζει και ας διαλεγω το xbox.Η μονο μεσω της κονσολας το βγαζει?
jay_D Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, icenex είπε Εγω γιατι δεν το βρισκω καθολου το demo? Και search που κανω δεν το βρισκει ετσι απο περιεργεια το πατησα στο windows store αλλα δεν το βγαζει και ας διαλεγω το xbox.Η μονο μεσω της κονσολας το βγαζει? Άγνωστο. Δεν έχω xb1 για να δω και εγώ αλλά έχει γίνει φουλ θέμα στο νετ. Για να δούμε
jay_D Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2019 Αντε 23 μέρες έμειναν. Μπήκαμε στον μήνα της κυκλοφορίας.......!!!!!!!!!!!! (Καλή χρονιά κιόλας) 1
katman2000 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 21 και σημερα ειναι πολλες ??? Επεξ/σία 3 Ιανουαρίου 2019 από katman2000 1
Fulgore Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2019 Λογω και της προωθητικης ενεργειας απο amd μερια στις καρτες γραφικων που το δινει δωρο με αγορα νεας καρτας,θα εχει παρα πολυ κοσμο στο steam τις πρωτες μερες.
jay_D Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Μακάρι να έχει πολύ κόσμο αν και η CapCom έχει κάνει τρομερή προώθηση στο παιχνίδι. Μόνο πολύ κόσμο του αξίζει να έχει για να συνεχίσει η CapCom όπως είναι τώρα και να μην ξαναγίνει η παλιά καλή cRapcom
Fulgore Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2019 Το παραπανω το ανεφερα για το pc καθαρα μιας και ειναι σιγουρο οτι ειδικα στο ps4 θα εχει τις περισσοτερες πωλησεις λογω νοσταλγιας εκτος των αλλων. Λιγες μερες εμειναν για να το παιξουμε το παιχνιδι. 1
Choutas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δεν παίζω ντέμο το έχω προπαραγγείλει και αν συγχρονιστώ με το παιχνίδι σίγουρα θα τερματιστεί σε δύο μέρες. 24 του μήνα παίρνουμε ρεπό λόγω "αρρώστιας".
icenex Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Εμενα μου κατσε καλα το ντεμο για να δω διαφορες μεταξυ pc και κονσολας αν και ξερω ηδη την διαφορα.
Choutas Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, icenex είπε Εμενα μου κατσε καλα το ντεμο για να δω διαφορες μεταξυ pc και κονσολας αν και ξερω ηδη την διαφορα. Με ενδιαφέρει. Βλέπεις μεγάλη διαφορά;
icenex Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 12 λεπτά πριν, Choutas είπε Με ενδιαφέρει. Βλέπεις μεγάλη διαφορά; Ακομη δεν μπορω να δω γιατι το ντεμο θα κυκλοφορησει σε ολες τις πλατφορμες απο 11 εως 31 ιανουαριου και απο οτι λεει θα εχεις 1 φορα να παιξεις απο μιση ωριτσα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, Choutas είπε Με ενδιαφέρει. Βλέπεις μεγάλη διαφορά; The Resident Evil 2 “1-Shot” Demo is coming to PS4, Xbox One, and Steam on January 11th!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα