Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Sony στην Ε3, ανακοινώθηκε το remake του Resident Evil 2 το οποίο θα κυκλοφορήσει αρχικά για PS4 και αργότερα στις υπόλοιπες πλατφόρμες όπως τόνισε η εταιρεία. To Resident Evil 2 θα παρέχει μια third-person over-the-shoulder οπτική με ανανεωμένα γραφικά. Θα κυκλοφορήσει στις 25 Ιανουαρίου για PS4. 4
Fotis13 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Απο το 2 κολησα με το franchise παρολες τις διακυμανσεις που εχει τα επομενα χρονια . Η ατμοσφαιρα και το ειδος του game εκεινη την εποχη ηταν πρωτογνωρες και για μενα . 3 1
D.Luffy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Tο 2 είναι το αγαπημένο μου RE με διαφορά. Η Capcom δείχνει ότι ρίχνει δουλειά πάνω στο remake. Κατά τη γνώμη μου αυτό είναι το πρώτο "πραγματικό" RE που παίρνουμε μετά το RE Zero του 2002. Μόνο 16 χρόνια τους πήρε. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από D.Luffy 4
Fulgore Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Το εχω δει πολλες φορες το 2ρο trailer(οχι το πρωτο με το ποντικι). Μιλαμε η ατμοσφαιρα και η λεπτομερεια(ειδικα στα zombie)ειναι next gen που λεμε. Δεν ξερω αν εχω δει περισσοτερη λεπτομερεια σε zombie οπως εδω.
Choutas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Πολύ δυνατό αν έχει και τα δύο σενάρια όπως ο original τότε θα λέμε για ΕΠΟΣ. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από Choutas
ikaruga24 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Είναι ΑΚΡΙΒΩΣ όπως το περίμενα. Για κάποιον λόγο ήμουν σίγουρος ότι δεν θα δούμε τη γελοιότητα του resi 6 και θα έχουμε κάποια επιστροφή σε πραγματικό horror. Και όπερ και είδαμε πράγματι μια αλλαγή σε horror που είναι στην ίδια ιδεολογία με το Resi 1 remake και το Resi 7. Πραγματικά θα γουστάρουμε. Θέλω να δω πως θα διαχειριστούν την ιστορία με τους δυο χαρακτήρες. Θα τους έχουν ξεχωριστά κομμάτια όπως παλιά ή θα φτιάξουν μια ενιαία ιστορία και θα παίζεις ταυτόχρονα και με τους δυο (τύπου Resi 0); Οτι και να αποφάσισαν πάντως φαίνεται να έχει γίνει σοβαρή δουλειά, δεν το τεμπέλιασαν το πράγμα. 2
D.Luffy Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Εύχομαι να τα πάει καλά σε πωλήσεις και να δούμε στη συνέχεια Remakes των RE3 και Code Veronica. Τα τελευταία καλά RE δηλαδή. Ίσως και ένα ολικό reboot της σειράς με επιστροφή στο παλιό καλό survival horror. Το 7 κάτι πήγε να κάνει αλλά τελικά κάπου δεν τα κατάφερε. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2018 από D.Luffy 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Αυτό ναι είναι remake για να μην πω reboot (γιατί νομίζω μέχρι και στο story άλλαξε) και αδυνατώ να πιστέψω ότι είναι δικό τους, μάλλον από κάνα team το κλέψαν που τους ακύρωσαν το project Δεν λέω καλο το remake του Gamecube για PC αλλα αυτό looks sick
W0zzAp Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Στην ουσια το RE2 ηταν αυτο που εκανε πολυ γνωστο το franchise.Το θυμαμαι απο εποχες ps1 και επειδη ηταν το πρωτο re που ειχα παιξει το περιμενα αρκετα.
Bourdoulas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Βασικά το RE έγινε γνωστό από την πρώτη στιγμή. Όχι από το 2. Το 2 ήταν παραδόξως το ίδιο πετυχημένο με το πρώτο όχι μόνο σε πωλήσεις, αλλά και γενικότερα σαν σύνολο. Εννοείται ότι με το 3 ήρθε η βουτιά.
W0zzAp Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2018 Εννοειται ηταν γνωστο το ονομα του και απτο original απλα το 2 το ανεβασε πολυ επιπεδο και το εκανε πολυ πιο γνωστο αποτι ηταν.Το re1 μην ξεχναμε οτι αργοτερα υπηρξε και το remake στο gamecube που το εκανε και καλυτερο γιατι τοτε και λογω παλαιοτερων γραφικων αλλα και του κακιστου voice acting ηταν καπως. Παντως στις πωλησεις που λες( για το ps1 παντα) βλεπω οτι το 2 πουλησε καλυτερα απτο 1 για κατι παραπανω απο 2m αντιτυπα. 2
Fulgore Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Το αρχικο RE 1 ηταν που τα ξεκινησε ολα παρολα τα οποια θεματα του.Απλα τα RE 2 και RE3 ηταν πιο καλογιαλυσμενα παιχνιδια γιαυτο και ειχαν αναλογη υποδοχη. Οτι δηλαδη εγινε και στα Final Fantasy παιχνιδια με το 7 σε σχεση με 8 και 9. Περαν τουτου τα λογια ειναι λιγα για να περιγραψουν πραγματα οπως το παραπανω. 1
phanispal Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Ω να σου Κοίτα να δεις που με κάτι TLoU και κάτι RE2 θα πάω σε PS4 και θα γελάει ο κόσμος. 1
Edel Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2018 Χρήματα, χρήματα παντού. Δε αντέχω άλλο ***. Πόσα θα δώσουμε τέλος πάντων....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα