darksider13 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Πότε βγαίνουν τα reviews ξέρουμε? Υπάρχει απαγόρευση μέχρι την κυκλοφορία του? Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από darksider13
Moderators Malthador Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Moderators Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 9 hours ago, insaneblyat said: Εύχομαι λέω να πειρατευεις τα DLC που το σκεπτικό σου που στηρίζεται σε μια ουτοπία δε σου επιτρέπει να αγορασεις. Τα DLC είναι πλέον μέρος αυτής της βιομηχανίας αν βγάλει ο kojima expansion στο Death Stranding εσύ μη το παίξεις Δεν αγοράζω DLC, συνήθως βαριέμαι να κάνω revisit τα games που παίζω μετά από 1 χρόνο για να 5 ώρες game time. DLC παίζω μόνο όταν αγοράζω complete editions, πράγμα που κάνω συχνά γιατί είμαι υπομονετικός αγοραστής. Αυτό που θα ήθελα να τονίσω είναι η λέξη «expansion» που είπες. Ποτέ δεν κατάλαβα πως από τα πατροπαράδοτα expansions περάσαμε στα DLC's και στα microtransactions. Κάποτε τα games είχαν 50 ευρώ και μετά από δυο χρόνια σου κούμπωναν και ένα expansion για 30 ευρώ, το οποίο όμως είχε διάρκεια σχεδόν όσο το αρχικό game. Τα ήδη έτοιμα assets δικαιολογούσαν την χαμηλότερη τιμή και η εταιρεία έβαζε αρκετά περισσότερα χρήματα στα ταμεία της από αυτά που βάζει τώρα από τα DLC's. Επίσης, οι gamers τα έδιναν τα χρήματα, γιατί το content δικαιολογούσε την τιμή. 3
JohnVani18 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 1 hour ago, darksider13 said: Πότε βγαίνουν τα reviews ξέρουμε? Υπάρχει απαγόρευση μέχρι την κυκλοφορία του? 4 Σεπτεμβρίου λήγει το embargo, τα review copies έχουν σταλεί εδώ και μέρες. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 24/8/2018 στις 9:31 ΠΜ, Psycho_Warhead είπε The downgrade is real ? https://imgur.com/y9Yo0wi "It was the position of the sun" λέει, lmao https://kotaku.com/people-who-havent-played-spider-man-are-mad-the-develop-1828724400/amp?__twitter_impression=true Έχω λιώσει Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Damage control κανονικό..Έφαγαν degrade τα AO, Shadows και τα reflections..Ο ήλιος είναι ακριβώς στο ίδιο σημείο αφού έξω οι σκιές είναι στα ίδια σημεία.. Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από Psycho_Warhead 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 7 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Damage control κανονικό..
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Στο 2017 είναι λες και έχει το RTX ενεργοποιημένο και στο 2018 το έκλεισαν..Προφανώς γιατί στην Ε3 2017 έτρεχε σε PC και όχι στο σαπάκι το PS4..
firepc Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 16 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε και όχι στο σαπάκι το PS4.. Και τα λες και στο νημα του ps4, αμα τη βγαλεις καθαρη αποψε εισαι τυχερος 😅
najinblue3 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Στο 2017 είναι λες και έχει το RTX ενεργοποιημένο και στο 2018 το έκλεισαν..Προφανώς γιατί στην Ε3 2017 έτρεχε σε PC και όχι στο σαπάκι το PS4.. τοτε παιξτο στο pc σου και οχι στο σαπακι αφου σε χαλαει ρε μεγαλε Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2018 από najinblue3
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 7 minutes ago, firepc said: Και τα λες και στο νημα του ps4, αμα τη βγαλεις καθαρη αποψε εισαι τυχερος 😅 Έχω PS4 Pro, τι να μου πουν
JohnVani18 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 6 minutes ago, Psycho_Warhead said: Έχω PS4 Pro, τι να μου πουν Το είπες και το έκανες τελικά ε; Ουυυ!!!!
nekrik Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Damage control κανονικό..Έφαγαν degrade τα AO, Shadows και τα reflections..Ο ήλιος είναι ακριβώς στο ίδιο σημείο αφού έξω οι σκιές είναι στα ίδια σημεία.. Το περίεργο είναι ότι ενώ το AO και κάποια volumetric effects έφαγαν ξεκάθαρο downgrade (φαίνεται ξεκάθαρα στον κίτρινο σωλήνα) στη παρούσα σκηνή δεν υπάρχουν καν highlights στη στολή ,ενώ όμως στο τελευταίο gameplay build υπάρχει κανονικά σε άλλες σκηνές . Μάλλον ήταν too much για το memory bandwidth του ps4 η παρούσα σκηνή με ένα καρό SSR και specular reflections .
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Προφανώς γιατί στην Ε3 2017 έτρεχε σε PC και όχι στο σαπάκι το PS4.. Στο σαπακι το ps4 ετρεχε, γιατι ηταν playable σε booths. Aν αυτο ειναι ξεκαθαρο downgrade, τοτε τα παιχνιδια της ubisoft(και οχι μονο) θα πρεπει να αλλαζουν ονομασια οταν κυκλοφορουν :D. Προσωπικα δεν βλεπω κανενα downgrade. Στο resetera που συγκριναν ολες τις φωτο και οχι μια, μιλανε για upgrade.... Εμενα παλι μου φαινεται το ιδιο. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
Alastor192 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2018 αν ηταν exclusive του xbox,στο resetera θα μιλουσαν για απατεωνιες της M$. Το συγκεκριμενο φορουμ ειναι Sony fortress κανονικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα