najinblue3 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 19 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Είσαι σίγουρος dude?! Είναι αυτό που μισώ πιο πολύ από όλα, στο RDR2 ισχύει αλλα σε αυτό δεν βλέπω κάτι?! Μονο costumes και κάτι άλλες μούφες βλέπω. Έχεις link?! στην deluxe τα δινει νομιζω, ετσι ειχα διαβασει δεν ξερω αν αλλαξε αυτο, αν κανω λαθος ζητω προκαταβολικα συγνωμη για παραπληροφορηση 😛
Alastor192 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 ειδικα για exclusive παρα ειναι φαουλ ολη η κινηση. Μην ξεχνατε πως τα exclusive ειναι και system sellers,οποτε η Sony σκεφτηκε πολυ απληστα στο συγκεκριμενο. Φανταστειται να ανακοινωνε πχ οτι θα βγουν 3 DLC τζαμπα για ολους τους κατοχους του παιχνιδιου . Τρομερο PR move,οι πωλησεις ακομα μεγαλυτερες και το reputation στα υψη.... Δεν μπορω να καταλαβω τι σκεφτηκαν με την συγκεκριμενη κινηση 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) Λογικά ο publisher έχει υπολογίσει τι και πως και προφανώς θα βγάλουν περισσότερα λεφτά από αυτούς που θα προαγοράσουν τα DLC σε σχέση με αυτούς που σπάστηκαν από αυτή την κίνηση και ακύρωσαν pre-orders και day1. Alastor δεν χρειάζεται όλα τα DLC free, το πρώτο μονο να ήταν free πάλι το ίδιο που λες θα γινόταν, αλλα και από μύγα ξίγκι. 19 λεπτά πριν, najinblue3 είπε στην deluxe τα δινει νομιζω, ετσι ειχα διαβασει δεν ξερω αν αλλαξε αυτο, αν κανω λαθος ζητω προκαταβολικα συγνωμη για παραπληροφορηση 😛 Αναφορά σε κείμενο Digital Pre-order Details: Pre-order and receive a bonus after checking out: MARVEL'S SPIDER-MAN WHITE SPIDER ICON AVATAR Pre-order Marvel's Spider-Man Digital Deluxe Edition and receive the following: Marvel's Spider-Man Physical Pin GWP* - A collectable, custom, one of a kind physical pin celebrating Marvel’s Spider-Man *Only available to US and Canada customers Play on 09/07/2018 12am Eastern Time CANCELLATIONS AND REFUNDS ARE NOT AVAILABLE EXCEPT WHERE REQUIRED BY LAW. Spidey Suit Pack - Gain instant in-game access to three suits that alter your appearance and/or unlock new suit abilities. 5 Extra Skill Points – Get a head start on your web slinging experience by having skill points to unlock abilities Early Unlock of a Spider-Drone Gadget Spider-Man PS4 Custom Theme – Customize your PS4 with artwork from legendary comic book artist Adi Granov Purchase the Digital Deluxe Edition to jump-start your web slinging experience. Digital Deluxe Edition Includes: • Full Game • Three chapters in Marvel’s Spider-Man: The City that Never Sleeps series* – Available post launch, each chapter contains: • Additional missions • Additional characters from the Spider-Man universe • Additional suits for Spider-Man • If pre-ordered before September 7, 2018, receive all Pre-Order Bonus Content + a custom, one of a kind physical pin** for Marvel’s Spider-Man *Users will receive DLC by March 2019. **Only available to US and Canada customers Έχεις δίκαιο κάτι λέει η Deluxe για missions αλλα δεν δίνει λεπτομέρειες. Πολύ περίεργο tbh. Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
najinblue3 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Τωρα που το ξανα-διαβαζω που το ποσταρες @{TDi}Dj2k..infc, μηπως ειναι το season pass και εχει τα 3 dlcs και απλα τα λεει missions? XD
Alastor192 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 η digital deluxe εχει το season pass με τα chapters που δινουν εξτρα missions 1
najinblue3 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 10 λεπτά πριν, Alastor192 είπε η digital deluxe εχει το season pass με τα chapters που δινουν εξτρα missions αρα δεν ειναι exclusive content για pre-order, ημουν λαθος πιο πανω
insaneblyat Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, PDS13 είπε Ειναι αρκετα διαφορετικη η αντιδραση μου στα DLC. Aπλα δεν τα αγοραζω. Δεν εχω αγορασει(πλην του the last of us) κανενα ποτε. Οσο τα αγοραζουμε τοσο θα τα βγαζουνε. Με το να τιμωρησω αρχικα το βασικο παιχνιδι και μετα να αγορασω ολο το πακετο(με DLC) μαλλον δινω διαφορετικο μηνυμα απο αυτο της δυσαρεσκειας μου για τα DLC 😛 Δε διαφωνώ καθόλου ίσα ίσα είμαι ενάντια αυτής της στρατηγικής που έχουν υιοθετήσει πλέον όλα τα στούντιο αλλά δεν ήμαστε στο 2010 για να μας κάνει εντύπωση, είναι χαμένη αυτή η μάχη τα dlc έχουν κερδίσει, πάντα θα υπάρχει κόσμος που θα τα αγοράζει, εδώ βγαίνουν σκουπίδια τύπου ρούχα και κοσμητικά αντικείμενα και πουλάνε σα τρελα. Στα Dlc θα κολλήσουμε; Τα καλύτερα 10€ που έδωσα ποτέ για game σε αρχική τιμη ήταν για το expansion DLC του RDR το Undead Nightmare. Μου φαίνεται κάπως χαζό και μαρτύριο να αγαπάει κάποιος πχ το Witcher και να μη πάρει τα expansions επειδή χαρακτηρίζονται ως DLC. Πιστεύω ότι μπορούμε να κρίνουμε αν έχουν σκοπό να αρμεξουν τα πορτοφόλια μας από το ποσο ποιοτικο είναι το DLC από το αν ήθελαν να μεγαλώσουν το παιχνίδι γιατί ο κόσμος που είχαν φτιάξει ήταν εξαιρετικος και το κοινό ζητουσε και άλλο ή αν ήταν κατι που θα έμπαινε στο κανονικό παιχνίδι και το κόψανε για τα χρήματα με τη δικαιολογία ότι δε τους έφτανε ο χρόνος. Νομίζω ότι πρέπει να αποδεχθούμε ότι τα DLC δυστυχώς είναι μέρος της Gaming βιομηχανίας από κει και πέρα μπορουμε να κρίνουμε τα DLC ξεχωριστά και όχι να τα βάζουμε στο ίδιο τσουβαλι. Άθλια τακτική? ναι! Έχει δώσει διαμαντια; Ναι Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2018 από insaneblyat 1
najinblue3 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 @insaneblyat Το προβλημα δεν ειναι οτι θα εχει dlc, εξτρα περιεχομενο ειναι καλοδεχουμενο οταν το παιχνιδι μετραει. Το θεμα ειναι οτι το ανακοινωνουν πριν καν βγει το παιχνιδι. Και φυσικα, κανε pre-order με διαφορα καλουδια παραπανω, κουστουμακια και αηδιες που μετρανε πολυ σε καποιους και ιδιαιτερα σε μικροτερες ηλικιες
snake_plissken2112 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 μπορούμε απλά από την άλλη να μην αγοράζουμε τα DLC -μα videogames είναι, όχι φαγητό- και να ξεριζωθεί σταδιακά αυτό το καρκίνωμα της σύγχρονης gaming βιομηχανίας...εγώ πάντως λεφτά σε DLC όσο καλό και να είναι ούτε έχω δώσει και ούτε θα δώσω, θα ζήσω υποθέτω και χωρίς να παίξω 2 πίστες παραπάνω... 1
insaneblyat Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, najinblue3 είπε @insaneblyat Το προβλημα δεν ειναι οτι θα εχει dlc, εξτρα περιεχομενο ειναι καλοδεχουμενο οταν το παιχνιδι μετραει. Το θεμα ειναι οτι το ανακοινωνουν πριν καν βγει το παιχνιδι. Και φυσικα, κανε pre-order με διαφορα καλουδια παραπανω, κουστουμακια και αηδιες που μετρανε πολυ σε καποιους και ιδιαιτερα σε μικροτερες ηλικιες Καλα εννοείται ότι στη προκειμένη βρωμάει. Εγώ βγήκα λίγο εκτός θέματος και έπιασα το θέμα των DLC που κάποτε δεν αγόραζα ούτε για δείγμα για αυτό το λογο. Όταν υποχώρησα πρώτη φορά τότε με το RDR απ τη μια έλεγα ότι είμαι θύμα και δίνω βήμα στις εταιρείες να κάνουν αυτές τις βρώμιες ασυστολα. (τοτε αυτή η μόδα ήταν ακόμα στις αρχές της και δικαιολογημένα προβληματιζομουν) Απ την άλλη απόλαυσα ένα απ' τα καλύτερα DLC που έχουν βγει. Πλέον είναι αργά για οποίοδηποτε σαμποτάζ τα DLC εχουν ριζώσει δε πρόκειται να φύγουν και δε λέω ότι με αυτή τη λογική να γκρεμισουμε τη καταναλωτική συνείδηση μας αλλά μπορούμε να κρίνουμε τι αξίζει και τι όχι και να μην στερουμαστε διαμάντια χωρίς λόγο αφού μεμωνομενα δεν έχουμε καμία δύναμη σε αυτήν την αγορα 7 λεπτά πριν, snake_plissken2112 είπε μπορούμε απλά από την άλλη να μην αγοράζουμε τα DLC -μα videogames είναι, όχι φαγητό- και να ξεριζωθεί σταδιακά αυτό το καρκίνωμα της σύγχρονης gaming βιομηχανίας...εγώ πάντως λεφτά σε DLC όσο καλό και να είναι ούτε έχω δώσει και ούτε θα δώσω, θα ζήσω υποθέτω και χωρίς να παίξω 2 πίστες παραπάνω... Εύχομαι τουλάχιστον να σε βοηθάει ο θείος γιατί η πλάνη σου είναι ουτοπική Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2018 από insaneblyat 1
snake_plissken2112 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 4 ώρες πριν, insaneblyat είπε Εύχομαι τουλάχιστον να σε βοηθάει ο θείος γιατί η πλάνη σου είναι ουτοπική Η παραπανω προταση δε βγαζει κανενα νοημα, προσπαθησε παλι
hasiotis_john Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Εντάξει, υπάρχουν και DLC σαν του Bloodborne που είναι άλλο ένα παιχνίδι ολόκληρο!
insaneblyat Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, snake_plissken2112 είπε Η παραπανω προταση δε βγαζει κανενα νοημα, προσπαθησε παλι Εύχομαι λέω να πειρατευεις τα DLC που το σκεπτικό σου που στηρίζεται σε μια ουτοπία δε σου επιτρέπει να αγορασεις. Τα DLC είναι πλέον μέρος αυτής της βιομηχανίας αν βγάλει ο kojima expansion στο Death Stranding εσύ μη το παίξεις Επεξ/σία 30 Αυγούστου 2018 από insaneblyat 1
najinblue3 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, hasiotis_john είπε Εντάξει, υπάρχουν και DLC σαν του Bloodborne που είναι άλλο ένα παιχνίδι ολόκληρο! το θεμα δεν ειναι τα dlc, ειναι οτι τα ανακοινωνουν πριν καν κυκλοφορησει το παιχνιδι 1
Alastor192 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 1 ώρα πριν, hasiotis_john είπε Εντάξει, υπάρχουν και DLC σαν του Bloodborne που είναι άλλο ένα παιχνίδι ολόκληρο! ενταξει,το DLC του Bloodborne φοβερο,αλλα οχι ενα παιχνιδι ολοκληρο. Παιχνιδι ολοκληρο ειναι το Blood and Wine απτο Witcher 3 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα