Προς το περιεχόμενο

Marvel’s Spider-Man [2018][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κρετίνοι, ενοικίαση από se7en και τερματισμός σε καμιά βδομάδα και μόνο, αμα είναι δη και τόσο καλό, σε κάνα χρόνο complete edition σε μισή τιμή για το free roaming της φάσης

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συλλεκτική δε βρίσκεται με τπτ εε; Από ότι μου είπαν φέραν υπερβολικά λίγα κομμάτια και είναι πάρα πολύς ο κόσμος που έφαγε πακέτο εδώ φίλος μου το παραγγειλε από Sony center και τον ενημέρωσαν ότι ήρθαν ελάχιστα κόμματια και ότι ήταν 4ος στη σειρά. Δλδ μόνο 3 έφερε η σονυ;

Επεξ/σία από insaneblyat
Δημοσ.

Από γνωστό στα public έμαθα ότι έφεραν αρκετά κομμάτια αλλά άφησαν προπαραγγελίες μόνο για 1-2 ώρες και έχουν κομμάτια που δεν έχουν κλειστεί.

Τώρα κάπου να βρείς για προπαραγγελία είναι αρκετά δύσκολο, μόνο αν τύχει να ανοίξουν πάλι ή βγάλει κάποιο κατάστημα για πώληση, όπου θα γίνει πανικός για το ποιός θα προλάβει.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω ακομα δε ξερω πως θα μαι οικονομικα (ελεω κρεμαλας τελος Σεπτεμβρη) οποτε ηθελα να το παρω day1 αλλα δε ξερω τι θα γινει. Ομως μου κανει εντυπωση που πολλοι (καλο ειναι δε λεω γιατι παραγινε το κακο) οτι απο day 1 ξαφνικα θα περιμενετε ξερω γω 1 χρονο για complete edition. Δε το κατακρινω αλλα μου κανει εντυπωση....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι αρκετα διαφορετικη η αντιδραση μου στα DLC.

Aπλα δεν τα αγοραζω. Δεν εχω αγορασει(πλην του the last of us) κανενα ποτε. Οσο τα αγοραζουμε τοσο θα τα βγαζουνε.

Με το να τιμωρησω αρχικα το βασικο παιχνιδι και μετα να αγορασω ολο το πακετο(με DLC) μαλλον δινω διαφορετικο μηνυμα απο αυτο της δυσαρεσκειας μου για τα DLC 😛

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

@PDS13 και γω ετσι θα λειτουργησω...λογικα θα το τσιμπησω day1 αλλα τα dlc θα τα κλασω κυριολεκτικα οπως κανω στα περισσοτερα....

Δημοσ.

Έχω αγοράσει DLC αρκετές φορές. Αλλά μην μου τα ανακοινώνεις πριν κυκλοφορήσει το παιχνίδι, ειδικά όταν το παιχνίδι το είδαμε πρώτη φορά το 2016, ειδικά σε exclusive. Κάντο expansion όπως στο Horizon μετά απο κάποιους μήνες, θα κάνω τα στραβά μάτια. 3 DLC όμως διαδοχικά έναν μήνα μετά την κυκλοφορία; Με χάνεις σαν πελάτη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οποτε του ζητας να σε ''ξεγελασει'' (γιατι ολοι βγαζουν καποια στιγμη και το ξερουν απο day one, απλα δεν το λενε) , δεν εχεις προβλημα με τα DLC.

Ειναι κατι διαφορετικο αυτο. Εγω εχω προβλημα καθαρα με τα DLC και δεν τα αγοραζω.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Όχι ακριβώς να με ξεγελάσει, αν και θα μπορούσες να το πείς έτσι εν μέρη. Δώσε μου ένα πακέτο που θα με κάνει να νιώσω ότι αξίζει μετά από κάποιους μήνες να επισκεφτώ πάλι το παιχνίδι. Το Frozen Wilds πχ του Horizon το τίμησα. Θα προτιμούσα ένα αντίχτοιχο πακέτο παρά να βγάλει 3 DLC διαδοχικά ανά έναν μήνα, ούτε Telltale σειρά να ήταν.

Αν ένα DLC είναι ποιοτικό δεν έχω πρόβλημα να το αγοράσω (πχ BioShock Infinte που είχε εξαιρετικά DLC στην Rapture). Αν είναι κάτι PreOrder μικροσαχλαμάρες και τέτοιου είδους καρκίνος, κι εγώ τα προσπερνάω.

Δημοσ.

θα μπορουσαν να βγαλουν ενα μεγαλο και τιμιο expansion 6 μηνες η 1 χρονο μετα το game πχ. 3 διαδοχικα DLC 1 μηνα μετα την κυκλοφορια του παιχνιδιου ειναι κοροιδια. Καραβρωμαει κομμενο content,βεβααι εσπασαν ποσα ρεκορ pre-order οποτε τα βρισκουν και τα κανουν.

• Like 1
Δημοσ.

Ενω με το pre-order και τα exclusive missions? Αυτο μην το ξεχνατε. Παιχνιδι που δεν εχει κυκλοφορησει, ανακοινωνει 3 dlc και pre-order exclusive missions, αξιζει να πατωσει 

• Sad 1
  • Moderators
Δημοσ.

Εγώ άλλο δεν καταλαβαίνω, αυτές τις αποφάσεις για τα DLC κλπ τις παίρνει ο publisher υποτίθεται. 

Ο publisher εδω είναι η SIE. Τι φάση ακριβώς, θέλουν να πατώσει το 2nd-party στην κονσόλα τους; Δεν έχουν κάνει πάλι αντίστοιχο σε exclusive τους, πάντως. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...