Προς το περιεχόμενο

Marvel’s Spider-Man [2018][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 674
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 24/8/2018 στις 9:31 ΠΜ, Psycho_Warhead είπε

The downgrade is real ?

https://imgur.com/y9Yo0wi

αν οι εικονες δεν ειναι fake,ειναι ξεκαθαρο downgrade. 

Επισης ανακοινωσαν λεει 3 DLC που θα βγουνε οκτωβρη,νοεμβρη και δεκεμβρη αντιστοιχα. Βρωμαει η φαση cut content 

Για να δουμε....εχω την αισθηση οτι θα ναι καλο παιχνιδακι,αλλα θα το ξεζουμισουν με οποιον τροπο μπορουν.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Alastor192 είπε

αν οι εικονες δεν ειναι fake,ειναι ξεκαθαρο downgrade. 

Επισης ανακοινωσαν λεει 3 DLC που θα βγουνε οκτωβρη,νοεμβρη και δεκεμβρη αντιστοιχα. Βρωμαει η φαση cut content 

Για να δουμε....εχω την αισθηση οτι θα ναι καλο παιχνιδακι,αλλα θα το ξεζουμισουν με οποιον τροπο μπορουν.

Χαλαρά. Στην τελική καλο να είναι και ας το ξεζουμίσουν όσο θέλουν, 20 ώρες "main story" για open-world game είναι μια χαρά imo.

Δημοσ.

20 ειναι με mixed playthrough,οχι καθαρα main story.

Οπως και να χει,επειδη εχω και μεγαλο backlog λογικα θα το τσιμπησω οταν βγει η complete εκδοση σε καλη τιμη

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Alastor192 είπε

20 ειναι με mixed playthrough,οχι καθαρα main story.

Για αυτό και το έβαλα σε quotes...αλλα αφού θες να είσαι τόσο συγκεκριμένος ορίστε το tweet.

James-Stevenson-Spider-Man-PS4-Game-Leng

Λέει κάπου mixed και δεν το βλέπω?!

• Like 1
Δημοσ.

Τα 3 dlc που ανακοινωθηκαν με το καλημερα(και μαλιστα δεν ειναι καν μεσα στην special edition)με ψιλο ξενερωσαν παντως.

Δεν αμφιβαλλω οτι το παιχνιδι θα ειναι πολυ καλο και φυσικα και θα το παιξω αλλα το θεωρω καπως γενικα οταν μου ανακοινωνεις dlc πριν καν κυκλοφορησει ενας τιτλος.

Το καλυτερο ειναι να ανακοινωσεις dlc αφου εχει βγει το παιχνιδι αν και δεις οτι ο κοσμος ενδιαφερεται για παραπανω πραγμα οπως εγινε στο Horizon..

Δημοσ.

Ειναι τραγικη αποφαση και ο κοσμος ξενερωνει γιατι μιλαμε για exclusive παιχνιδι που γενικα η Sony με αυτα ειναι αρκετα προσεκτικη.

Πιο πολυ κακο εκαναν με αυτη την ανακοινωση παρα καλο σε ενα κατα τα αλλα(οπως ολα δειχνουν)κορυφαιο για το υπολοιπο 2018.

Δημοσ.

Φαντάσου για πόσο ζώα μας έχουν. Ανακοίνωσαν λίγο πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού ότι έκοψαν περιεχόμενο και θα μας το προσφέρουν σε DLC. 

• Like 1
Δημοσ.

Αν και το περιμενα για day1, τρωει ακυρο αυτοματα για τα 3 dlcs. Θα τιμηθει σε γενναια εκπτωση οπως εκανα και με το gow. Κριμα, αυτη η μοδα με τα dlc πριν βγει καν το παιχνιδι ειναι μια σκετη αηδια

• Like 2
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
8 hours ago, najinblue3 said:

Αν και το περιμενα για day1, τρωει ακυρο αυτοματα για τα 3 dlcs. Θα τιμηθει σε γενναια εκπτωση οπως εκανα και με το gow. Κριμα, αυτη η μοδα με τα dlc πριν βγει καν το παιχνιδι ειναι μια σκετη αηδια

Το ίδιο ισχύει και για εμένα, δεν θα το τσιμπήσω day one, ενώ ήταν στανταράκι. Δεν πειράζει, του χρόνου σε κάποια έκδοση με όλα τα DLC μέσα μισοτιμής.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαι εγω αποφασισα  να το παρω σε μια complete edition οταν βγει   αυτη ,αλλα δεν  ειχα σκοπο να το παρω  day one  .Το οτι εβγαλαν dlc πριν την κυκλοφορια του game μου ειναι αδιαφορο .

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα συμφωνήσω, και εγώ για Day1 χαλαρότατα ήμουν, fuck them, ενοικίαση και άμα είναι τόσο καλο αγορά με όλα τα DLC xmas.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
Δημοσ.

Εν αναμονή για Complete σε χαμηλή τιμή και πάπαλα. Μην μιλάς για DLCs όταν ακόμα δεν κυκλοφόρησε το παιχνίδι..

Πάντως @Fulgore νομίζω η Special έχει το Season Pass (τονίζω το νομίζω).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...