Προς το περιεχόμενο

Marvel’s Spider-Man [2018][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, prince93 είπε

@ikthareone η σελιδα σου φιλε να σε στηριξουμε;;

Σου εστειλα προσωπικο μηνυμα, θα ηταν off topic αν το ποσταρα εδω

Πανω στο topic απο την αλλη, το public το εβαλε χθες την συλλεκτικη εκδοση και εξαντλήθηκε μεσα σε 30 λεπτά, το μονο καταστημα που μενει να την βαλει πλεον για προπαραγγελια ειναι το πλαισιο, για οποιον δεν προλαβε, καλο θα ηταν να κοιταζει τακτικα για να προλαβει!

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Nistisimos είπε

Άσχημα νέα...

38391812_1040637682770100_4041981223910768640_n.jpg

Όντως .... αυτό θα πει συλλεκτική έκδοση.... κρίμα για τους υπόλοιπους.... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο που εχει σημασια ειναι να ειναι το παιχνιδι καλο και μετα ολα τα αλλα.

Κυριολεκτικα(επειδη κατι τετοιοι τα γραφουν και στο skroutz)νησαφι με την συλλεκτικη του Spiderman λες και ηρθε το τελος του κοσμου.

Λες και αν καποιος θελει αγαλματιδιο/φιγουρα,δεν υπαρχουν απειρες στην αγορα,στην συλλεκτικη κολλησαμε.

Να πω οτι ειχαμε μπει στο Σεπτεμβριο και ειχαν κανει πολλοι παραγγελια και δεν ηξεραν αν θα τους ερθει ακυρο να το καταλαβω.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 2
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αυτο που εχει σημασια ειναι να ειναι το παιχνιδι καλο και μετα ολα τα αλλα.

Κυριολεκτικα(επειδη κατι τετοιοι τα γραφουν και στο skroutz)νησαφι με την συλλεκτικη του Spiderman λες και ηρθε το τελος του κοσμου.

Λες και αν καποιος θελει αγαλματιδιο/φιγουρα,δεν υπαρχουν απειρες στην αγορα,στην συλλεκτικη κολλησαμε.

Να πω οτι ειχαμε μπει στο Σεπτεμβριο και ειχαν κανει πολλοι παραγγελια και δεν ηξεραν αν θα τους ερθει ακυρο να το καταλαβω.

βασικα ουτε εγω καταλαβαινω την τρεμουρα με τη συλλεκτικη. 160 ευρω και τι δινει, περα απο το αγαλμα, pre-order bonuses και ενα steelbook κ 3 story chapters...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι η τρεμουρα απο ορισμενους που θα χασουν το ''μεροκαματο''που θα την επαιρναν 150ευρω και θα την πουλαγαν 250ευρω(γενικα μιλωντας).

Οι πραγματικοι συλλεκτες ειναι μετρημενοι τα δακτυλα του ενος χεριου στην χωρα μας.

Ηδη στο ebay εχουν παρει φωτια οι αγγελιες απο πλευρας τιμων.

Το κουλο της υποθεσης ομως ειναι οτι σε αντιθεση με συλλεκτικες αλλων παιχνιδιων που γενικα πραγματα για αυτους τους τιτλους δεν βρισκεις,για τον Spider man ειναι κυριολεκτικα γεματη η αγορα απο προιοντα γυρω απο αυτον εδω και ποσα χρονια...

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

E ναι, στα 5 μου είχα βρακί Spidey, πιο πολύ merchandise πεθαίνεις. :D +bonus content sux

😂😂 και εγω βαλε και πυζαμες και καλτσες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

😂😂 και εγω βαλε και πυζαμες και καλτσες

σεντόνια και καλύμματα :D Tbh ακόμα και σήμερα έχω Spidey πετσέτα για παραλια :D και keychain εννοείτε :D Idgaf, ας λένε μερικοί :D

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

σεντόνια και καλύμματα :D Tbh ακόμα και σήμερα έχω Spidey πετσέτα για παραλια :D και keychain εννοείτε :D Idgaf, ας λένε μερικοί :D

επειδη εχω θεμα με τις καλτσες, και ειναι μοδα εδω στη Σουηδια οι πολυχρωμες γενικα, φοραω ακομα με σουπερ-ηρωες και ειδικα με Peter, αλλα ειναι πανακριβες. 10-15 ευρω το ζευγαρι φαση, αλλα μιλαμε για μαρκα(Stance, happy socks). Μπλουζακια κλασσικα φοραω ακομα εκτος δουλειας 😂

Τεμα με το off-topic ομως γτ θα φαμε διαγραφη 😛

Επεξ/σία από najinblue3
  • Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
2 ώρες πριν, panther_512 είπε

Πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος. Απόλυτα φυσικό να στεγνώσουν τα νερά στο πάτωμα.

Να υποθεσω οτι και η στολη φαινεται ετσι επειδη δεν μπηκε στο πλυντηριο? :D

Δημοσ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...