Alastor192 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Μαγκες το ξεκινησα χτες,επαιξα κανα 2-3 ωριτσες συνολο. Το παιχνιδι ειναι κορυφη,αν και δεν τρελαινομαι για σουπερ ηρωες,τα mechanics του παιχνιδιου,το animation,γενικα οι fluid κινησεις,το κανουν ακρως διασκεδαστικο παιχνιδι. Μου φαινεται το να κανεις swing στην πολη δεν παιζει να το βαρεθεις ποτε. Το ξεκινησα και στο amazing difficulty και ειναι αρκετα balanced για "normal". Επισης εχει φοβερο crafting,upgrade και skill system. Οχι πολυπλοκο,αλλα πολυ ενδιαφερον. Ειχα διαβασει οτι εχει αδυναμα sidequest/side activities,εκανα μερικα προχειρα,τα backpacks μου φανηκαν ενδιαφεροντα,τα crimes ισως να ειναι αυτα που θα βαρεθω πρωτα,γενικα οτι activity ειναι στον δρομο μου το κανω. Γενικα εξαιρετικες πρωτες εντυπωσεις
jerry banana Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 Δημοσ. 27 Απριλίου 2020 20 λεπτά πριν, Alastor192 είπε Μαγκες το ξεκινησα χτες,επαιξα κανα 2-3 ωριτσες συνολο. Το παιχνιδι ειναι κορυφη,αν και δεν τρελαινομαι για σουπερ ηρωες,τα mechanics του παιχνιδιου,το animation,γενικα οι fluid κινησεις,το κανουν ακρως διασκεδαστικο παιχνιδι. Μου φαινεται το να κανεις swing στην πολη δεν παιζει να το βαρεθεις ποτε. Το ξεκινησα και στο amazing difficulty και ειναι αρκετα balanced για "normal". Επισης εχει φοβερο crafting,upgrade και skill system. Οχι πολυπλοκο,αλλα πολυ ενδιαφερον. Ειχα διαβασει οτι εχει αδυναμα sidequest/side activities,εκανα μερικα προχειρα,τα backpacks μου φανηκαν ενδιαφεροντα,τα crimes ισως να ειναι αυτα που θα βαρεθω πρωτα,γενικα οτι activity ειναι στον δρομο μου το κανω. Γενικα εξαιρετικες πρωτες εντυπωσεις αστα φιλε τρως κολλημα με το swinging εγώ το είχα πλατινιάσει και μετά έπαιζα απλώς για να ακούω jameson και να κάνω swinging.
vegeta1983 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Το παιζω και εγω αυτη την περιοδο (εχω φτασει στο 80 %), πολυ ωραιο εαν και τα crimes τα εχω βαρεθει σιγουρα στο τελος θα τα κανω ολα!
Alastor192 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Δημοσ. 18 Μαΐου 2020 Το τερματισα και γω λοιπον,εφτασα στο 84% completion εχοντας αφησει κατι ψηλα απο δω και απο κει. Το παιχνιδι ηταν παρα πολυ καλο,εξαιρετικα γραφικα,animation και gameplay mechanics. Ωραιο story για επιπεδο υπερηρωα marvel,ωραια side activities επισης πλην ελαχιστων εξαιρεσεων ,μ'αρεσαν επισης τα skills,gadgets και τα suits ητανε φοβερα οπτικα .Γενικοτερα εξαιρετικο πακετο παιχνιδιου,αξιζει να αγοραστει και απο μη fans υπερηρωων,οπως εγω. Στα αρνητικα τα gameplay segments παιζοντας MJ και Willie,θεωρω ηταν καπως βαρετα και ανουσια. Επισης καποια side activities οπως research stations θα μπορουσαν να ταν πιο ενδιαφεροντα,οπως και τα ατελειωτα waves στα camps που υπηρχαν στον χαρτη. Γεματο 9/10 απο μενα. ΥΓ: Σε καποια φαση συντομα θα ξεκινησω και τα DLC 3
SabotazNic Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Btw συνέχισα το ng+ χθες, και βλέπω αρκετά bugs, κάποια καινούργια, και κάποια παλιά. Στα παλιά, αυτό που μπαίνεις μέσα από τα κτήρια και θέλει να κάνεις restart checkpoint. Στα καινούργια, πολύ κόλλημα, κάποια Sabre bases να είναι στον αέρα, loading glitches κτλ
jerry banana Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Όταν έχω πάρει την πλατίνα στις αρχές πριν βάλουν τα πιο δύσκολα πράγματα
Fulgore Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 https://www.metacritic.com/game/playstation-5/marvels-spider-man-miles-morales?ref=hp https://opencritic.com/game/10480/marvels-spider-man-miles-morales Τα πρωτα reviews 2
Skywalker333 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Αποκλειστική Ελληνική συνέντευξη με τον Director του Spider-man: Miles Morales - Gameover.gr 1
SabotazNic Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Καλό το SM, αλλά δεν λέει και για 3η φορά. Επίσης, το θεωρώ το μόνο λογικό να μπορείς να συνεχίσεις το save σου στο remastered
SabotazNic Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2020 Δεν καταλαβαινω τον λογο που αλλαξαν την εμφανιση στον Peter Parker στο remaster και στο MM
jerry banana Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Δεν καταλαβαινω τον λογο που αλλαξαν την εμφανιση στον Peter Parker στο remaster και στο MM Εδώ βγάζουν κάτι που θα μπορούσε να είναι άνετα dlc σαν πλήρη παιχνίδι.Θα περιμένω να πέσει η τιμη του.Γενικα προσωπικα λίγο με έχει απογοητεύσει το ΜΜ διάβασα κάπου κιόλας ότι θα διαρκέσει 8-10 ώρες μόνο η βασική ιστορία που είναι σαν δυο καλά dlc.Η εμφανίση είναι το λιγότερο.Αλλα γενικά το βασικό spiderman του 2018 το λάτρεψα το πλατινιασα κιόλας.Ισως επειδή τελευταία φορά που ασχολήθηκα ήταν του 2004 το spiderman :P. Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου 2020 από jerry banana 1
pictorino Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2020 Μόλις ξεκίνησα το παιχνίδι το οποίο παρεμπιπτόντως έφτασε τις 20 εκατομμύρια πωλήσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα