Grim Ripper Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, IcemanGr71 είπε Στο Marvel's Spider-Man - Game of the Year Edition το DLC περιέχεται στο δισκάκι ή υπάρχει κωδικός για να το κατεβάσεις???? Κωδικός, γι' αυτό σε ρώτησα για πιο λόγο ήθελες να την πάρεις. 😛 Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2019 από Grim Ripper 1
ROG-X Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Παιχνιδαρα! Φοβερα γραφικα, τρελο animation....Καλα το image compression του PS4 ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ! Χανει τρελη λεπτομέρεια σε jpg. Οι εικονες ειναι απο το PS4 PRO.
jerry banana Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 24 λεπτά πριν, ROG-X είπε Παιχνιδαρα! Φοβερα γραφικα, τρελο animation....Καλα το image compression του PS4 ειναι ΤΡΑΓΙΚΟ! Χανει τρελη λεπτομέρεια σε jpg. άστα φίλε σε νιώθω έλιωνα μικρός το spiderman 2 στο xbox (παιχνίδαρος για τότε) και με το που άκουσα για spiderman εφυγε παραγγελία για ps4 slim μαζί με το παιχνίδι.Πήρα το platinum του σε 1 εβδομάδα.Και μετά η sony εβγαλε patch οτι για να το πάρεις πρεπει να το τερματισεις και σε άλλες δυσκολιες και ευτυχώς το γλύτωσα.
Grim Ripper Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, jerry banana είπε άστα φίλε σε νιώθω έλιωνα μικρός το spiderman 2 στο xbox (παιχνίδαρος για τότε) και με το που άκουσα για spiderman εφυγε παραγγελία για ps4 slim μαζί με το παιχνίδι.Πήρα το platinum του σε 1 εβδομάδα.Και μετά η sony εβγαλε patch οτι για να το πάρεις πρεπει να το τερματισεις και σε άλλες δυσκολιες και ευτυχώς το γλύτωσα. Βασικά για το platinum θες μόνο τα βασικά trophies και όχι ότι έξτρα μπαίνει.
jerry banana Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Βασικά για το platinum θες μόνο τα βασικά trophies και όχι ότι έξτρα μπαίνει. έγινε ευχαριστώ,καλύτερα τότε. ΥΓ :Λίγο άκυρο αλλα είδα πως έχεις το χαρακτήρα του kingdom hearts για avatar.Ειδα στο psn έχει το all in one edition που τα εχει ολα τα παιχνίδια 20 άτι ευρω.Μου προτείνεις να τα ξεκινήσω ή είναι πολυ παιδικα?Δεν το λέω προσβλητικα απλως δεν έχω ξανασχοληθεί με τη σειρά και δεν έχω ιδεα τι να περιμένω. Επεξ/σία 12 Απριλίου 2020 από jerry banana
Grim Ripper Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 34 λεπτά πριν, jerry banana είπε έγινε ευχαριστώ,καλύτερα τότε. ΥΓ :Λίγο άκυρο αλλα είδα πως έχεις το χαρακτήρα του kingdom hearts για avatar.Ειδα στο psn έχει το all in one edition που τα εχει ολα τα παιχνίδια 20 άτι ευρω.Μου προτείνεις να τα ξεκινήσω ή είναι πολυ παιδικα?Δεν το λέω προσβλητικα απλως δεν έχω ξανασχοληθεί με τη σειρά και δεν έχω ιδεα τι να περιμένω. Off-topic: Δεν τα λες ότι είναι τέρμα παιδικά αλλά ούτε και για ενήλικες, είναι αρκετά πολύπλοκο το story πάντως. Καλύτερα θα έλεγα να δεις gameplay πώς ειναι μιας και είναι αρκετά τα παιχνίδια και ίσως να σε κουράσουν. Το κάθε παιχνίδι συνήθως έχει και διαφορετικό gameplay. Το all-in-one πακέτο το βλέπω στα 33€ πάντως, το KH3 είναι στα 20€.
jerry banana Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 Δημοσ. 12 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Off-topic: Δεν τα λες ότι είναι τέρμα παιδικά αλλά ούτε και για ενήλικες, είναι αρκετά πολύπλοκο το story πάντως. Καλύτερα θα έλεγα να δεις gameplay πώς ειναι μιας και είναι αρκετά τα παιχνίδια και ίσως να σε κουράσουν. Το κάθε παιχνίδι συνήθως έχει και διαφορετικό gameplay. Το all-in-one πακέτο το βλέπω στα 33€ πάντως, το KH3 είναι στα 20€. Εγινε ευχαριστώ πολύ φιλε.
tolis.illegal Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Ερωτηση. Εμενα το παιχνιδι περα απο τα main missions μου φανηκε απλα καλο. Πιστευω οτι το εσωσε η ωραια ιστορια. Τα dlc εχουν καλο υλικο για στην ιστορια??
jerry banana Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tolis.illegal είπε Ερωτηση. Εμενα το παιχνιδι περα απο τα main missions μου φανηκε απλα καλο. Πιστευω οτι το εσωσε η ωραια ιστορια. Τα dlc εχουν καλο υλικο για στην ιστορια?? Ναι φίλε αξίζουν βέβαια το ένα μου άρεσε οποίο πολύ από το άλλο θα σου πρότεινα μόνο αυτό που έχει την black cat.Με δική σου ευθύνη πήγαινε στο άλλο.Τα έπαιξα και τα 2 αλλά ποιο πολύ μου έκανε εντύπωση το 1ο.Αυτό που λέγεται Heist. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2020 από jerry banana
Grim Ripper Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 Δημοσ. 14 Απριλίου 2020 56 λεπτά πριν, jerry banana είπε Ναι φίλε αξίζουν βέβαια το ένα μου άρεσε οποίο πολύ από το άλλο θα σου πρότεινα μόνο αυτό που έχει την black cat.Με δική σου ευθύνη πήγαινε στο άλλο.Τα έπαιξα και τα 2 αλλά ποιο πολύ μου έκανε εντύπωση το 1ο. 3 είναι τα dlc. 😛
jerry banana Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 49 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε 3 είναι τα dlc. 😛 Ναι αλλά το 2o το έσβησα απο τη μνήμη υποσεινήδητα τόσο καλό ήταν χαχαχαχαχαχαχα.Ουσιαστικά το 1ο μόνο.
Skywalker333 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 14 ώρες πριν, tolis.illegal είπε Ερωτηση. Εμενα το παιχνιδι περα απο τα main missions μου φανηκε απλα καλο. Πιστευω οτι το εσωσε η ωραια ιστορια. Τα dlc εχουν καλο υλικο για στην ιστορια?? μονο το πρώτο κατι ελεγε, τα αλλα δυο ειναι για φάπες. Γενικα το παιχνιδι εχει ωραιο gameplay και οκ main story, αλλα απαραδεκτο filler. κ το γεγονος οτι ειναι καταναγκαστικο το filler/grind για να ξεκλειδωσεις κ αναβαθμισεις σωστα τις δυναμεις σου, με κουρασε παρα πολυ, ουτε η ubisoft ετσι. Νομιζω αν δωσουν παραπανω προσοχή στην ουσία του κόσμου τώρα που εχουν πλέον "ετοιμο" το gameplay, το επομενο παιχνιδι θα μπορεσει να ειναι πολλα σκαλιά πιο πάνω.
tolis.illegal Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 Δημοσ. 15 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, Skywalker333 είπε μονο το πρώτο κατι ελεγε, τα αλλα δυο ειναι για φάπες. Γενικα το παιχνιδι εχει ωραιο gameplay και οκ main story, αλλα απαραδεκτο filler. κ το γεγονος οτι ειναι καταναγκαστικο το filler/grind για να ξεκλειδωσεις κ αναβαθμισεις σωστα τις δυναμεις σου, με κουρασε παρα πολυ, ουτε η ubisoft ετσι. Νομιζω αν δωσουν παραπανω προσοχή στην ουσία του κόσμου τώρα που εχουν πλέον "ετοιμο" το gameplay, το επομενο παιχνιδι θα μπορεσει να ειναι πολλα σκαλιά πιο πάνω. Αυτο ακριβως!!! Ακριβως η σκεψη μου!! Ποσο στημενη και ψευτικη φαινοταν η πολη. Εγω πιστευω οτι αυτο το παιχνιδι επρεπε να το αναλαβει η sucker punch. Μακαρι να το κανουν, αλλα δεν ειδα πολλα reviews να το γραφουν..ολοι το παινεψαν
jerry banana Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 Δημοσ. 19 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, ROG-X είπε Επος το game! Tερματισα.... Αξιζει με τα 1000 πήγανε στα dlc ειδικά το 1ο εαν δεν εχεις πολύ χρονο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα