Προς το περιεχόμενο

Marvel’s Spider-Man [2018][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Ρε παιδιά πέστε λίγο, το έχω αγορασμένο σε δισκάκι από εδώ. Τα DLC's έχει σημασία από ποιά χώρα θα τα αγοράσω;

Αν τα αγοράσω από Ελλάδα, θα μπορώ να τα παίξω κομπλέ με το αμερικάνικο account μου;

Δημοσ.

Εφόσον το game το πήρες από εδώ ε πάρε και τα dlc από εδώ.

Κατά 99% δεν θα έχεις θέμα αν τα παίξεις στο άλλο account εφόσον game - dlc είναι ίδιο region.

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Αν τα αγοράσω από Ελλάδα, θα μπορώ να τα παίξω κομπλέ με το αμερικάνικο account μου;

Οχι τα dlc πρεπει να ειναι απο το ιδιο market για να δουλεψουν με το base game

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
26 minutes ago, najinblue3 said:

Οχι τα dlc πρεπει να ειναι απο το ιδιο market για να δουλεψουν με το base game

Ναι, το account είναι αμερικάνικο, αλλά το game είναι αγορασμένο από Ελλάδα και λέω να αγοράσω τα DLC's με το ελληνικό account μου.

Φαντάζομαι θα παίζουν κανονικά με το αμερικάνικο account, αφού θα είναι match με το region του base game.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Malthador είπε

Ναι, το account είναι αμερικάνικο, αλλά το game είναι αγορασμένο από Ελλάδα και λέω να αγοράσω τα DLC's με το ελληνικό account μου.

Φαντάζομαι θα παίζουν κανονικά με το αμερικάνικο account, αφού θα είναι match με το region του base game.

Δε νομιζω να παιζουν, και καλυτερα να μην τα παρεις αν τα παρεις για το αμερικανικο. Θα παιξει μονο τα αμερικανικα dlc το αμερικανικο account, δε νομιζω να παιξει ελληνικα dlc.

Με μπερδεψες τωρα hahaha

Δημοσ.
4 ώρες πριν, therock είπε

Κοντευω να το τελειωσω. Μη πειτε σποιλερ ειμαι γυρω στο 77% progress.

Βλεπω οτι το city that never sleeps πηγε στα 20 απο 14 που ηταν οταν ειχα ποσταρει. Αλλαξε προσφατα η τωρα λογω της goty για να δρομολογησουν προς τα κει της πωλησεις

Ποια λετε να ειναι η επομενη κινηση;

Dlc, infamous ή να γυρισω στα παλιοτερα batman arkham που δεν εχω παιξει 

Καλα 20αρικο δεν δινω αν ηταν 13 κατι γινοταν. Εβαλα second son μαλακια μου φανηκε δε θα το συνεχισω. Και batman ειναι παλιο. Βρισκομαι σε τελμα

• Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, therock said:

Καλα 20αρικο δεν δινω αν ηταν 13 κατι γινοταν. Εβαλα second son μαλακια μου φανηκε δε θα το συνεχισω. Και batman ειναι παλιο. Βρισκομαι σε τελμα

Τι ινσέψιο είναι αυτό; Συζητάς με τον εαυτό σου; Κι εγώ το κάνω καμιά φορά, αλλά όχι δημοσίως! 

Δημοσ.

χθες τελείωσα τα πάντα από αυτό το παιχνίδι, σίγουρα είναι από τα καλύτερα exclusive του ps4, φοβερό 

μετά από ώρες βέβαια θες να τελειώσει και μετά από το city that never sleeps δεν θες άλλο, αλλά όλο αυτό που είναι είναι πολύ καλό , καλό σενάριο καλές οι επιπλέον ιστοριούλες και πολύ σωστό gameplay 

Δημοσ.

Παίδες μία χαζή ερώτηση...

αν αγοράσω το Marvel's Spider-Man - Game of the Year Edition .... θα συνεχίσω από εκεί που έχω κάνει save καθώς

έχω το απλό Marvel's Spider-Man ?????

Η λογική λέει ναι... απλά για σιγουριά...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Γιατί να το κάνεις αυτό;

Πάρε κατευθείαν το dlc (αυτό που έχει και τα τρία μαζί).

Θέλω να το δώσω... χαρίσω σε ανηψάκι....

Θα παίξει κανονικά ή θα χάσω τα saves;

Επεξ/σία από IcemanGr71
Δημοσ.

Δεν έχω ιδέα, δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου.

Στο horizon zero dawn γίνεται έτσι αλλά πρέπει να είναι από το ίδιο region αν και έχω δει αναφορές να μην λειτουργεί ούτε με το ίδιο region λόγο κάποιου διαφορετικού κωδικού στο κουτί.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Δεν έχω ιδέα, δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμό μου.

Στο horizon zero dawn γίνεται έτσι αλλά πρέπει να είναι από το ίδιο region αν και έχω δει αναφορές να μην λειτουργεί ούτε με το ίδιο region λόγο κάποιου διαφορετικού κωδικού στο κουτί.

Στο Marvel's Spider-Man - Game of the Year Edition το DLC περιέχεται στο δισκάκι ή υπάρχει κωδικός για να το κατεβάσεις????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...