jerry banana Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 24 λεπτά πριν, therock είπε To dlc που εχει το digital deluxe εχει κυκλοφορησει? Θα μπορω να το αγορασω σαν εξτρα αν παρω το παιχνιδι σε μορφη δισκου, η πρεπει να αγορασω τη ψηφιακη εκδοση απο store εαν υπαρχει φυσικη μορφη deluxe θα το εχει εαν δεν υπαρχει τοτε τσιμπα το απο το καταστημα.Αξιζει καθε ευρω παιχνιδαρος.
Grim Ripper Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Ναι το dlc (βασικά 3 dlc είναι) έχει βγει. Ναι, μπορεί να το πάρεις σαν έξτρα αν πάρεις το game σε φυσική μορφή (δίσκος). 1
therock Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, Grim Ripper είπε Ναι το dlc (βασικά 3 dlc είναι) έχει βγει. Ναι, μπορεί να το πάρεις σαν έξτρα αν πάρεις το game σε φυσική μορφή (δίσκος). Ναι ειδα τωρα εχει 12.99 το city that never sleeps. Απο οτι καταλαβαινω εχει και τα 3 chapter που πωλουνται το καθενα ξεχωριστα. Οποτε αυτο θα κανω. Η digital deluxe μηπως εχει κανεναν αλλο αποκλειστικονπεριεχομενο. Θελω να ειναι σιγουρος για να αποκλεισω την αγορα της
jerry banana Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 12 λεπτά πριν, therock είπε Ναι ειδα τωρα εχει 12.99 το city that never sleeps. Απο οτι καταλαβαινω εχει και τα 3 chapter που πωλουνται το καθενα ξεχωριστα. Οποτε αυτο θα κανω. Η digital deluxe μηπως εχει κανεναν αλλο αποκλειστικονπεριεχομενο. Θελω να ειναι σιγουρος για να αποκλεισω την αγορα της οχι δεν εχει.Στολες ξεκλειδωνεις απο το παιχνιδι και μερικες ειναι εαν αγορασεις το dlc και προχωρησεις την ιστορια.Προχωρα αφοβα και πες εντυπωσεις,το spidey ειναι cool.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Περιμένεις την GOTY που θα τα περιέχει όλα στην μιση τιμή, λογικά μετά το καλοκαίρι.
logistoulis Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Το ξεκίνησα και είναι παιχνιδαρα, δεν το περίμενα Ίσως το πιο ευχάριστο παιχνίδι που έχω παίξει το τελευταίο εξάμηνο
jerry banana Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 6 λεπτά πριν, logistoulis είπε Το ξεκίνησα και είναι παιχνιδαρα, δεν το περίμενα Ίσως το πιο ευχάριστο παιχνίδι που έχω παίξει το τελευταίο εξάμηνο εμ αφου τα λεμε εμεις οτι αξιζει με τα χιλλια.Καπου εχω γραψει και τη δικη μου αποψη αλλα ειναι χαμμενη μεσα στις σελιδες.Παντως αξιζει.Εγω το ειχα πρωτοπαρει με το ps4 πακετο.Οταν πρωτοβγηκε bundle.Το τερματισα 100% και το καταευχαριστηθηκα.Βεβαια απο τοτε το 100% αλλαξε (εγινε πιο δυσκολο ευτυχως το προλαβα στο ευκολο) και το εχω αφησει στο ραφι.Αλλα μολις ψιλοξεχασω τι εχει γινει θα το ξαναπαιξω.Μακαρι να βγαλλουν και αλλο dlc γιατι μου φανηκαν πολυ μικρα και εχει περιθωριο εξελιξης η ιστορια. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Το πήρα και 'γω επιτέλους. Παιχνιδάρα, movie-quality η κατάσταση. Το μόνο κακό είναι οι περιορισμοί του PS4, ειδικά τα loading είναι σπαστικά κάθε τόσο. Στο PS5 με 4K/60FPS και μηδαμινά loading times, θα είναι απίστευτη η εμπειρία.
therock Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Ειχα παρει Spiderman καπου στην ανοιξη και το χα μεχρι χθες στη ζελατινα. Περιμενα να τελειωσω το RDR2 μεχρι να ξεκινησω αλλο ΑΑΑ τιτλο. Το βαλα χθες λοιπον και δε ξερω, δε το νιωσα. Μαλλον το RDR2 σε αλλαζει. Ολα τα αλλα ισως νιωθουν παιδικα. Δε λεω πολυ καλες γραφικαρες και εξτρα δυνατη ποιοτητα παραγωγης, αλλα πως μεταβαινεις απο το να παιρνεις την αλογαρα σου και να ξεριζωνεις τη ριγαναρα στο να κρεμιεσαι απο κτιρια και να κερδιζεις τους κακουληδες. Με πιασε μια μελαγχολια και μια ματαιοδοξια γιατι πιστευα οτι το spiderman θα ταν ο αντικαταστατης 3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 21 λεπτά πριν, therock είπε Με πιασε μια μελαγχολια και μια ματαιοδοξια γιατι πιστευα οτι το spiderman θα ταν ο αντικαταστατης Κακός που δεν έδωσες σημασία στα posts μας. Το RDR2 το παίζεις τελευταίο η αφήνεις το GOW για μετά. Περαστικά. 1
therock Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2019 Λογικα ναι το GOW μου φαινεται θα πιασω, το βαλα και αυτο πριν 2 βδομαδες για δοκιμη, ενταξει πολυ κομπλε απλα ειχα μεγαλυτερες προσδοκιες για Spider-Man σαν τον συνεχιστη. Αλλα Αν το πιστευετε προτιμω να περιπλανιεμαι με το αλογο και να κυνηγαω ζωα και πτηνα και να εξερευνω ελευθερα ακομα και μετα τον τερματισμο, παρα να ξεκινησω main story σε αλλο μεγαλο τιτλο. Ενταξει τι να λεμε τωρα
DJTaurus Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 23 hours ago, therock said: Ειχα παρει Spiderman καπου στην ανοιξη και το χα μεχρι χθες στη ζελατινα. Περιμενα να τελειωσω το RDR2 μεχρι να ξεκινησω αλλο ΑΑΑ τιτλο. Το βαλα χθες λοιπον και δε ξερω, δε το νιωσα. Μαλλον το RDR2 σε αλλαζει. Ολα τα αλλα ισως νιωθουν παιδικα. Δε λεω πολυ καλες γραφικαρες και εξτρα δυνατη ποιοτητα παραγωγης, αλλα πως μεταβαινεις απο το να παιρνεις την αλογαρα σου και να ξεριζωνεις τη ριγαναρα στο να κρεμιεσαι απο κτιρια και να κερδιζεις τους κακουληδες. Με πιασε μια μελαγχολια και μια ματαιοδοξια γιατι πιστευα οτι το spiderman θα ταν ο αντικαταστατης Δεν φταίει το RDR2. Η σχεδίαση της πόλης και τα swing mechanics είναι top quality στο spidey. Βασικά τα περισσότερα production values είναι top εκτός αυτού που θελουμε από ένα παιχνίδι για να είναι έστω αξιοπρεπές και να μας κρατήσει....σχεδίαση αποστολών. Είναι στην πλειοψηφία τους generic, επαναλαμβανόμενες και βαρετές που χάνεις το ενδιαφέρον σου νωρίς. Οι δε side quest και λοιπά εξτραδακια θυμίζουν Ubisoft open world στα χειρότερα του.... απλά τις έβαλαν για να γεμίσουν το χαρτι. Τέλος κανένα μεράκι και στα boss fights.... εντάξει πως να το κανουμε δεν μπορούν όλα τα αποκλειστικά της Sony να είναι επιπέδου GOW η Last of Us. Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2019 από DJTaurus 2
therock Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, DJTaurus είπε Δεν φταίει το RDR2. Η σχεδίαση της πόλης και τα swing mechanics είναι top quality στο spidey. Βασικά τα περισσότερα production values είναι top εκτός αυτού που θελουμε από ένα παιχνίδι για να είναι έστω αξιοπρεπές και να μας κρατήσει....σχεδίαση αποστολών. Είναι στην πλειοψηφία τους generic, επαναλαμβανόμενες και βαρετές που χάνεις το ενδιαφέρον σου νωρίς. Οι δε side quest και λοιπά εξτραδακια θυμίζουν Ubisoft open world στα χειρότερα του.... απλά τις έβαλαν για να γεμίσουν το χαρτι. Τέλος κανένα μεράκι και στα boss fights.... εντάξει πως να το κανουμε δεν μπορούν όλα τα αποκλειστικά της Sony να είναι επιπέδου GOW η Last of Us. Φταιει το RDR2. Με ποια εννοια; Κατ αρχας το Spiderman το χα πρωτοπαΙξει στο PSX και ειχα τελιωσει 100% και το 1 και το 2. Μου αρεσε πολυ αυτη η αισθηση ελευθεριας που μπορεις να εξερευνησεις τα παντα και να καταληξεις σε κορυφες κτιριων. Αυτο στη νεα γενια το πετυχαν Batman και Infamous σε αντιστοιχους τιτλους σκεψου τωρα να σαι στη κορυφη ουρανοξυστη και να χαζευεις τις γραφικαρες και να μπορεις να καταληξεις οπου αλλου θελεις απο κει. Ως γνωστον τα open world εχουν σχεδιαστει με σκοπο να τριγυρνας στους τεραστιους χαρτες που σου σχεδιαζουν οι devs και να κανεις αποστολουλες. Απο την μια υπαρχει ο κορεσμος του ποσες αποστολες να βγουν πια οταν υπαρχουν τοσες openworld με 40+ ωρες υλικου που να τις θεωρεις ουσιαστικες και immersive και καΤα δευτερον ποσο μαλλον οταν κατι αφορα κομματι με υπερηρωα το οποιο εχει υπερπαιχτει. Οποτε μιλαμε για κορεσμο σε υποκατηγορια υποκατηγοριας. Ποσο μερακι να χουν τα αλανια που σε κατι τετοια να σχεδιασουν κατι original που να μη βαριεσαι και να θες να ασχοληθεις οταν εχεις παιξει τοσα αλλα. Και εκει ειναι που σκαει και το RDR2 που δινει το τελειωτικο χτυπημα οταν μετα απο μια 20ετια gaming λες τα χω παιξει ολα , τι αλλο να βγαλουν πια και σκαει ο τιτλος και σου λεει η rockstar ειστε ολοι γατακια αντε παιξτε τωρα αυτο και νιωθεις οτι ειναι το καλυτερο game ever μετα απο ολα αυτα τα χρονια... Επεξ/σία 1 Αυγούστου 2019 από therock
therock Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Κοντευω να το τελειωσω. Μη πειτε σποιλερ ειμαι γυρω στο 77% progress. Βλεπω οτι το city that never sleeps πηγε στα 20 απο 14 που ηταν οταν ειχα ποσταρει. Αλλαξε προσφατα η τωρα λογω της goty για να δρομολογησουν προς τα κει της πωλησεις Ποια λετε να ειναι η επομενη κινηση; Dlc, infamous ή να γυρισω στα παλιοτερα batman arkham που δεν εχω παιξει
Grim Ripper Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Ε αφού το ξεκίνησες πάρε και τα DLC και μετά συνεχίζεις στα υπόλοιπα, το πήρα και εγώ με την έκπτωση που έτρεχε/τρέχει αλλά δεν το ξεκίνησα (το dlc πάντα, το main game το έχω τελειώσει). Επεξ/σία 31 Αυγούστου 2019 από Grim Ripper
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα