czarjuly Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 13 λεπτά πριν, Fulgore είπε Αν θυμαμαι καλα πρεπει να τον γεμισεις ιστους και μετα τον πιανεις στις σφαλιαρες.Με το που δεις και ερχεται παλι πανω σου,παλι μια απο τα ιδια. ναι ετσι ειναι αλλα απο τη μια εχω χασει την μπαλα με τις κινησεις απο την αλλη βγαινουν και τα πρωτοπαλλικαρα του κι αντε να βγαλεις ακρη
jerry banana Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, czarjuly είπε ναι ετσι ειναι αλλα απο τη μια εχω χασει την μπαλα με τις κινησεις απο την αλλη βγαινουν και τα πρωτοπαλλικαρα του κι αντε να βγαλεις ακρη Οντως εαν δεν εχει συνηθισει τους χειρισμους ειναι απαιτητικο για εναν casual gamer.
czarjuly Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Help εχω κολλησει στο σημειο που ο Rhino επιτιθεται στο αστυνομικο τμημα και πρεπει να καθαρισω τις ταρατσες απο τους κρατουμενους με τα μπαζουκα,εκει που στην πεφτουν και οι μισθοφοροι με τα jet packs,σημειωτεον οτι δεν εχω ξεκλειδωσει αλλη στολη απο αυτη που μου εφτιαξε ο Otto,παιζει ρόλο;
jerry banana Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, czarjuly είπε Help εχω κολλησει στο σημειο που ο Rhino επιτιθεται στο αστυνομικο τμημα και πρεπει να καθαρισω τις ταρατσες απο τους κρατουμενους με τα μπαζουκα,εκει που στην πεφτουν και οι μισθοφοροι με τα jet packs,σημειωτεον οτι δεν εχω ξεκλειδωσει αλλη στολη απο αυτη που μου εφτιαξε ο Otto,παιζει ρόλο; Κανενα απολυτως απλως η αλλες εχουν μερικες εξτρα ιδιοτητες που μπορει να σε βοηθησουν αλλα γενικα εαν με ρωταγε καποιος θα ελεγα οτι κυριως βοηθαεισ το παιχνιδι να αναβαθμιζεις τον εξοπλισμο του spidey (λατρεψα τους ιστους που σε εκτιναζουν).Παντως ενας πολυ καλος παιχτης μπορει να τερματισει ολο το παιχνιδι ανετα χωρις καμια αναβαθμιση .Κυριως να ξερεις να αποφευγεις γρηγορα και σωστα και στη μαχη να εξουδετερωνεις πρωτα τους ιπταμενους (εμενα με βοηθησε πολυ). 2
kioloa Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2018 spiderman save Γεια σας εχω παρει το spiderman με τους ελληνικους υποτιτλους και δεν μου βγαζει τα save που ειχα ενω δειχνει οτι υπαρχουν στο storage του Ps
kekopis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Η deluxe edition που εχει προσφορα το store με το season pass που σου δινει, μπορεις να παιξεις dlc η δεν εχει σχεση με αυτα?
jerry banana Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, kekopis είπε Η deluxe edition που εχει προσφορα το store με το season pass που σου δινει, μπορεις να παιξεις dlc η δεν εχει σχεση με αυτα? μπορεις να παιξεις τα παντα με την deluxe
kekopis Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, jerry banana είπε μπορεις να παιξεις τα παντα με την deluxe Ευχαριστω, μεσω του season pass δηλαδη
jerry banana Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2018 21 ώρες πριν, AntonisKo είπε Έχει ακουστεί τίποτα για νέο DLC? Ακριβως αυτο φιλε, τερματισα τωρα και το τελευταιο dlc καο αναρωτιέμαι να το πουλήσω ή να το κράτησω σε περιπτωση πoυ βγει μελλοντικα αλλο dlc.Υπαρχουν φημες? Οποιος ξερει τιποτα παρακαλω να απαντησει.
dinos234 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Καλημέρα και χρόνια πολλά έφεραν τον αδελφό μου δώρο το spider man και από ότι κατάλαβα είναι ισπανική έκδοση ξέρει κανείς αν θα έχει ελληνικά ?
jerry banana Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, dinos234 είπε Καλημέρα και χρόνια πολλά έφεραν τον αδελφό μου δώρο το spider man και από ότι κατάλαβα είναι ισπανική έκδοση ξέρει κανείς αν θα έχει ελληνικά ? ρυθμισεις και νομιζω θα το βρεις,αλλιως αλλαζεις τη γλωσσα του playstation και λογικα το spiderman θα εχει την ιδια. Επεξ/σία 1 Ιανουαρίου 2019 από jerry banana
dinos234 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, jerry banana είπε ρυθμισεις και νομιζω θα το βρεις,αλλιως αλλαζεις τη γλωσσα του playstation και λογικα το spiderman θα εχει την ιδια. Εντάξει έχει μόλις ανειξε το παιχνίδι είχε κατευθείαν αν και δεν έλεγε το κουτί για ελληνικά ευχαριστώ για την απάντηση.
therock Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 Δημοσ. 18 Απριλίου 2019 To dlc που εχει το digital deluxe εχει κυκλοφορησει? Θα μπορω να το αγορασω σαν εξτρα αν παρω το παιχνιδι σε μορφη δισκου, η πρεπει να αγορασω τη ψηφιακη εκδοση απο store
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα