Προς το περιεχόμενο

Marvel’s Spider-Man [2018][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 674
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Rafinha είπε

τα dlc ποσο κοστιζουν και τα τρια μαζι?
και ποτε θα εχουν κυκλοφορησει ολα μαζι?

20 ευρω ολα μαζι. Θα κυκλοφορησει και το τελευταίο  μεχρι μεσα Δεκεμβρίου  πες. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λένε ότι το πρώτο story dlc απ'τα 3, που κυκλοφόρησε ήδη, είναι πολύ μικρό.
Άσε που θεωρώ και κοροϊδία να βγαίνουν dlc τόσο κοντά στην κυκλοφορία του παιχνιδιού, μάλλον θα περιμένω καμία Goty έκδοση του παιχνιδιού, δε μου αρέσει να μου δίνουν ανολοκλήρωτο παιχνίδι και να πρέπει να πληρώνω επιπλέον μετά...

Επεξ/σία από Vassilis_24
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 20/11/2018 στις 11:23 ΠΜ, Fotis13 είπε

Το πηρα σημερα στα 40 ,αλλα θα περιμενει την σειρα του μετα το RDR2

46508469_585471311913420_4549725119408242688_n.jpg

Πάρε και τα 3 dlc στα 15 ευρώ που τα έχει προσφορά στο store!

• Like 2
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Vassilis_24 είπε

Λένε ότι το πρώτο story dlc απ'τα 3, που κυκλοφόρησε ήδη, είναι πολύ μικρό.
Άσε που θεωρώ και κοροϊδία να βγαίνουν dlc τόσο κοντά στην κυκλοφορία του παιχνιδιού, μάλλον θα περιμένω καμία Goty έκδοση του παιχνιδιού, δε μου αρέσει να μου δίνουν ανολοκλήρωτο παιχνίδι και να πρέπει να πληρώνω επιπλέον μετά...

και εγω GOTY εκδοση περιμενω,ειδαλλως εκπτωση στο 20αρικο και 50% στο season pass

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, fytotech είπε

iESecw4.jpg

Καλά μου Χριστούγεννα!

μεγειά φίλε να το ευχαριστηθείς και μην το τρέξεις μόνο στην ιστορία του κάνε και τις αποστολές για να το ευχαριστηθείς ολοκληρωτικά (να μην το τερματίσεις γρηγορα).Για εμενα περιμενε τις γιορτες θεωρω πως ειναι η καλυτερη περιοδος για να το παιξεις.Επισης μεχρι τοτε θα εχεις μαζεψει και αλλο χαρτζιλικι για το dlc το οποιο θα σου προσφερει αλλες περιπου 6-8 ωρες  παιχνιδιου.

• Thanks 1
Δημοσ.

Κάτοχος του ps4 από χθές και εγώ ξεκίνησα το spiderman αλλά εχω κολλήσει στον χοντρό μου έχει αλλάξει τα φώτα και το παίζω και στο εύκολο...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, czarjuly είπε

Κάτοχος του ps4 από χθές και εγώ ξεκίνησα το spiderman αλλά εχω κολλήσει στον χοντρό μου έχει αλλάξει τα φώτα και το παίζω και στο εύκολο...

Πέτα του ότι βρεις.... μείνετε μακριά και αγαπημένοι ..... :-)

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, czarjuly είπε

Αν θυμαμαι καλα πρεπει να τον γεμισεις ιστους και μετα τον πιανεις στις σφαλιαρες.Με το που δεις και ερχεται παλι πανω σου,παλι μια απο τα ιδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...