Προς το περιεχόμενο

Marvel’s Spider-Man [2018][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
58 λεπτά πριν, Rafinha είπε

σε οσους αγορασαν τη συλλεκτικη κονσολα

το dlc ειναι free ή πρεπει να το αγορασουμε?

πρεπει να το αγορασεις.

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αφου στην περιγραφη ελεγε δωρεαν το city never sleeps

εν τω μεταξυ παω στο παιχνιδι
παταω πανω στο dlc ps store

και μου λεει this content cannot be selected at this time

Επεξ/σία από Rafinha
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Rafinha είπε

ποτε ελεγε δωρεαν?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Rafinha είπε

Μονο αν αγορασες την digital deluxe εκδοση του παιχνιδιου,συμπεριλαμβανεται και το παραπανω dlc,αλλιως οχι δεν ειναι δωρεαν.

https://store.playstation.com/en-us/product/UP9000-CUSA02299_00-CTNSBUNDLE000000

• Like 1
Δημοσ.

Μπορείς αν πήρες την collectors edition. Μπες από το κεντρικό μενού στο store και όχι από το παιχνίδι (κάποιες φορές μπαίνει και άλλες κολλάει και βγάζει το μήνυμα που είπες). Βρες το dlc και θα πρέπει να σου γράφει free. :-)

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Drake2015 είπε

Μπορείς αν πήρες την collectors edition. Μπες από το κεντρικό μενού στο store και όχι από το παιχνίδι (κάποιες φορές μπαίνει και άλλες κολλάει και βγάζει το μήνυμα που είπες). Βρες το dlc και θα πρέπει να σου γράφει free. :-)

ευχαριστω!

• Like 1
Δημοσ.

Το τερμάτισα κι εγω χθες, its ok, απλα ενα καλο παιχνίδι τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσότερο, ενα playthrough και πολυ και στο ραφι, δεν ειναι για παραπάνω, προσωπικά τα side, stealth και αυτα τα gang war δεν εχουν λογο υπαρξης βαρετα μεχρι τερμα, speedrun το story που ηταν πολυ καλο αλλα μεχρι εκει.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Το τερμάτισα κι εγω χθες, its ok, απλα ενα καλο παιχνίδι τιποτα λιγοτερο τιποτα περισσότερο, ενα playthrough και πολυ και στο ραφι, δεν ειναι για παραπάνω, προσωπικά τα side, stealth και αυτα τα gang war δεν εχουν λογο υπαρξης βαρετα μεχρι τερμα, speedrun το story που ηταν πολυ καλο αλλα μεχρι εκει.

Εγω που εκανα την πλατινα κυριως επεζα τα side γιατι πχ ηθελα λιγο να ξελαμπικαρω απο το pc για λιγες ωρες.Οποτε ετσι ειναι μια ομορφη ψυχαγωγια,.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά δεν άντεξα αγορασα και το dlc αλλα αποτι βλεπω θα το παιξω ολο μαζι τα Χριστουγεννα που θα ειναι το πνευμα για spiderman .Δεν λεει τωρα να παιξω ενα 3ωρακι και να με αφησει με cliff hanger.

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλύτερα να αγόραζες όλο το πακέτο xmas αφού δεν θα το παίξεις, εγώ αυτό περιμένω. Ορθογραφία άψογη btw :P Επίσης Jerry υπάρχει και edit post ;)

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.

Και 'γω θα περιμένω όλο το πακέτο, δεν θέλω λειψά πράγματα. Γι' αυτό και αγόρασα την special edition του RDR 2 που έχει τα έξτρα story missions.

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Καλύτερα να αγόραζες όλο το πακέτο xmas αφού δεν θα το παίξεις, εγώ αυτό περιμένω. Ορθογραφία άψογη btw :P Επίσης Jerry υπάρχει και edit post ;)

Ναι το ξερω απλως εγραφα απο κινητο και μου κανει  σαμποταζ το ατιμο. 

40 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Απλως το αγορασα απο τωρα γιατι μιας που είναι  της sony δεν νομιζω να πεσει η τιμη του dlc μεχρι τοτε ειδικα που το τελευταίο  chapter βγαινει το Δεκέμβριο. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...