jerry banana Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ναι ρε παιδια δεν εχει κατι που να κανω spoil και να χρηζει spoiler tag.Το ελεγξα αυτο πριν το ανεβασω εννοειται.Επισης μια συμβουλη σε οσους θελουν τα τροπαια ολα,μην ξοδευετε πολλα σε αναβαθμισεις των gadgets γιατι οχι μονο εαν τις ξεκλειδωσετε ολες δεν σας δινει τροπαιο,αλλα οσοι ενδιαφερονται για πλατινενιο θα εχουν θεματα και θα το καταλαβουν αργα.Πολλα ατομα αναγκαστικαν να κανουν delete save data και να πανε σε προηγουμενη μερα που επεζαν για να παρουν πισω τις μοναδες που ξοδεψαν σε gadgets.Εγω προσωπικα δεν το ηξερα το εμαθα αργα αλλα ημουν τυχερος και ειχα αφησει αποστολες που να μου επιτρεπουν να μαζεψω τα απαραιτητα για ολες τις στολες. 2 ώρες πριν, Malthador είπε Ναι, βάλτη σε spoiler, γιατί θα κάνουμε εμετό από τα μάτια με τις ελληνικές μεταφράσεις των trophies. Το "Be Greater" το άφησαν αμετάφραστο για να μη χαλάσουν το πνεύμα του trophy μάλλον... Οσον αναφορα τις μεταφρασεις in game ειναι αψογες σε βαθμο που ακομα και αγγλικες παροιμιες τις φερνουν στα ελληνικα προτυπα αψογα χωρις να χανει ο παιχτης το νοημα.Τα τροπαια ειναι επισης μεταφρασμενα σωστα δεν καταλαβαινω γιατι θες να κανεις εμετο.Τελος ειναι σωστο και καλο να στηριζουμε ελληνικες μεταφρασεις in game παιχνιδιων οπου μπορουμε ετσι ωστε ολο και περισσοτεροι τιτλοι να βγαινουν μεταφρασμενοι και μεταγλωτισμενοι.Το λεω αυτο γιατι μαζευτονται στατιστικα σε περιπτωση που δεν το γνωριζετε απο τις εταιριες για το ποιο ποσοστο στην Ελλαδα πχ παιζει με ελληνικα και ποιο με αγγλικα.Λεω οτι θα ηταν καλο γιατι Ελληηνες ειμαστε και πρεπει να στηριζουμε την γλωσσα μας στα παιχνιδια ,ποσο μαλλον και για να βοηθηθουν οι μικροτερες-μεγαλυτερες ηλικιες που ειναι αδυναμες με τη γλωσσα,προκειμενου να ευχαριστηθουν και αυτοι το παιχνιδι. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από jerry banana 1
Fulgore Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το spoiler tag δεν χρησιμοποιειται μονο στο forum για να κρυψει τα γνωστα spoilers στο κομματι της ιστοριας και των χαρακτηρων,αλλα και για τις φωτογραφιες να μην πιανουν πολυ χωρο στην καθε σελιδα γιαυτο το ειπα. Για καποιον αλλο παλι που δεν εχει πολυ ασχοληθει με το συμπαν του spider man εν μερη spoiler μπορει να θεωρηθει και το προ τελευταιο trophy που αφορα τον Θειο του. Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2018 από Fulgore
overpower Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Στις 7/10/2018 στις 9:05 ΜΜ, jerry banana είπε Επισης μια συμβουλη σε οσους θελουν τα τροπαια ολα,μην ξοδευετε πολλα σε αναβαθμισεις των gadgets γιατι οχι μονο εαν τις ξεκλειδωσετε ολες δεν σας δινει τροπαιο,αλλα οσοι ενδιαφερονται για πλατινενιο θα εχουν θεματα και θα το καταλαβουν αργα.Πολλα ατομα αναγκαστικαν να κανουν delete save data και να πανε σε προηγουμενη μερα που επεζαν για να παρουν πισω τις μοναδες που ξοδεψαν σε gadgets.Εγω προσωπικα δεν το ηξερα το εμαθα αργα αλλα ημουν τυχερος και ειχα αφησει αποστολες που να μου επιτρεπουν να μαζεψω τα απαραιτητα για ολες τις στολες. Θεωρητικα οταν φτασεις το 100% εχεις κανει ολες τις αποστολες και αρα εχεις και ολες τις "μοναδες" για αναβθμισεις, suits κτλ
jerry banana Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, overpower είπε Θεωρητικα οταν φτασεις το 100% εχεις κανει ολες τις αποστολες και αρα εχεις και ολες τις "μοναδες" για αναβθμισεις, suits κτλ Πίστεψε με θεωρητικά ορθό ακούγεται αλλά μόλις φτάσεις σε σημείο που έχεις κάνεις όλες τις αποστολές και τις side και αυτά που σου έχουν δώσει τα έχεις ξοδέψει σε upgrades δεν θα έχεις άλλες μονάδες για να δημιουργήσεις στολές.Για αυτο λέω μην κάνουν το λάθος να ξεκινήσουν να σπαταλάνε πολλά σε upgrades.Εγώ έκανα αναβαθμίσεις μέχρι ενα σημείο μετά τις παράτησα γιατί είδα οτι δεν χρησιμεύουν σε τίποτα ουσιαστικό πέρα απο το να σου δίχνουν κάτι διαφορετικό για να μην βαριέται ο παίχτης το ίδιο moveset ξανά και ξανά. 1
Fulgore Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Υπαρχει σχετικος οδηγος οσον αφορα το platinum(στον λιγοτερο δυνατο χρονο)http://www.powerpyx.com/marvels-spider-man-2018-trophy-guide-roadmap/
jerry banana Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, Fulgore είπε Υπαρχει σχετικος οδηγος οσον αφορα το platinum(στον λιγοτερο δυνατο χρονο)http://www.powerpyx.com/marvels-spider-man-2018-trophy-guide-roadmap/ Mε οδηγό όμως χάνεται η ικανοποίηση ρε φίλε.Με ξαφνιάζει εντωμεταξύ που όλοι λένε οτι έχει εύκολο πλατινένιο.Για να βρώ τις κρυμμένες φωτογραφίες μου έφυγε η ζωή. Επεξ/σία 11 Οκτωβρίου 2018 από jerry banana
Fulgore Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 14 λεπτά πριν, jerry banana είπε Mε οδηγό όμως χάνεται η ικανοποίηση ρε φίλε.Με ξαφνιάζει εντωμεταξύ που όλοι λένε οτι έχει εύκολο πλατινένιο.Για να βρώ τις κρυμμένες φωτογραφίες μου έφυγε η ζωή. Οταν βλεπεις στον οδηγο και σου λεει να παιξεις πρωτα το story οπως θες δεν χανεται καμια ικανοποιηση. Επισης ευκολο για platinum ειναι το παιχνιδι,απλα ειναι χαλι μαυρο σχεδιαστικα τα side activities του παιχνιδιου οπως της black cat,τα ακυρα σακιδια δεξια και αριστερα και το χειροτερο ολων τα βαρετα crimes...
jerry banana Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Fulgore είπε Οταν βλεπεις στον οδηγο και σου λεει να παιξεις πρωτα το story οπως θες δεν χανεται καμια ικανοποιηση. Επισης ευκολο για platinum ειναι το παιχνιδι,απλα ειναι χαλι μαυρο σχεδιαστικα τα side activities του παιχνιδιου οπως της black cat,τα ακυρα σακιδια δεξια και αριστερα και το χειροτερο ολων τα βαρετα crimes... Μετα το τερματισμο για ξεκουραση μου αρεσε πολυ κανα μισαωρο με 2ωρο.Τωρα για να βαριεσαι θα καθεσαι πολλες ωρες.Και εγω οταν ηηθελα να τα κανω σουμα ολα βαριομουν και το εκλεινα.
Eddy_Gordo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 15 ώρες πριν, jerry banana είπε Πίστεψε με θεωρητικά ορθό ακούγεται αλλά μόλις φτάσεις σε σημείο που έχεις κάνεις όλες τις αποστολές και τις side και αυτά που σου έχουν δώσει τα έχεις ξοδέψει σε upgrades δεν θα έχεις άλλες μονάδες για να δημιουργήσεις στολές.Για αυτο λέω μην κάνουν το λάθος να ξεκινήσουν να σπαταλάνε πολλά σε upgrades.Εγώ έκανα αναβαθμίσεις μέχρι ενα σημείο μετά τις παράτησα γιατί είδα οτι δεν χρησιμεύουν σε τίποτα ουσιαστικό πέρα απο το να σου δίχνουν κάτι διαφορετικό για να μην βαριέται ο παίχτης το ίδιο moveset ξανά και ξανά. Άργησα να δω το ποστ σου. Επαθα το ίδιο. Τώρα το άρχισα πάλι από την αρχή. Μόνο τα κουστούμια μου έμειναν να πάρω και πήρα πλατίνα. Το παιχνίδι βγαίνει άνετα και χωρίς τα γκατζετ και τις αναβαθμίσεις τους. ΜΗΝ κάνετε το ίδιο λάθος. Πάντως και το δεύτερο playthrough βγαίνει γρήγορα και εύκολα και ευχάριστα 1
jerry banana Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 8 ώρες πριν, Eddy_Gordo είπε Άργησα να δω το ποστ σου. Επαθα το ίδιο. Τώρα το άρχισα πάλι από την αρχή. Μόνο τα κουστούμια μου έμειναν να πάρω και πήρα πλατίνα. Το παιχνίδι βγαίνει άνετα και χωρίς τα γκατζετ και τις αναβαθμίσεις τους. ΜΗΝ κάνετε το ίδιο λάθος. Πάντως και το δεύτερο playthrough βγαίνει γρήγορα και εύκολα και ευχάριστα Ναι φιλε γιαυτο το εγραψα να σωσω οσους μπορω.Συγχαρητηρια και σε εσενα για την πλατινα σου
Grim Ripper Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Κατι μου λέει ότι τα challenges θα με καταστρέψουν... Τα challenge tokens αρκούν με το να πάρω το μεσαίο σκορ (σε όλα ή στα περισσότερα) ώστε να πάρω τις στολές; 😛
jerry banana Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 28 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Κατι μου λέει ότι τα challenges θα με καταστρέψουν... Τα challenge tokens αρκούν με το να πάρω το μεσαίο σκορ (σε όλα ή στα περισσότερα) ώστε να πάρω τις στολές; 😛 Ναι αλλα καλο θα ηταν για να μην αγχωνεσαιοπου το βλεπεις οτι πχ το πηρες με ευκολια το μεσαιο σκοπ να ξαναπαιζεις για το μεγιστο.Φιλικη συμβουλη παντα.Μην ξεχνας να μην κανεις πολυ αναβαθμισεις τα gadgets.
Grim Ripper Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δυστυχώς απ' όσο βλέπω δεν τα γλυτώνω κάποια να μην τα κάνω στο μέγιστο σκορ. Στα stealth θα επικεντρωθώ μάλλον για αρχή και ίσως 1-2 από τα bombs.
orck Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Παιδια πως βγαινουν στο μεγιστο σκορ, τσακιζομαι να παω οσο πιο γρηγορα μπορω και περνω 2000-3000 βαθμους που δινει μονο ενα;
Grim Ripper Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Ήρθε και το NG+. Θεοί για την εικόνα. 🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα