jerry banana Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε τελος και απο μενα-ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως εβαλε το ιγν 8,7 σε αυτο το παιχνιδι και μοιραζουν τα 9αρια σε παιχνδιδακια της σειρας Oπως το λες.
Fulgore Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε τελος και απο μενα-ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως εβαλε το ιγν 8,7 σε αυτο το παιχνιδι και μοιραζουν τα 9αρια σε παιχνδιδακια της σειρας Αν ενα παιχνιδι ειναι καλο απο την πλειοψηφια του κοσμου,μικρη σημασια εχει αν θα παρει 8,8.5 ή 9/10.
Bourdoulas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Εν έτη 2018 απορώ πως ο κόσμος δίνει ακόμη σημασία στις βαθμολογίες. 1
EverythingYouBelieve Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Ο κόσμος έχει ανάγκη να επιβεβαιώνεται από κάπου για κάτι που του αρέσει. Πάντως σαν σύστημα θεωρώ καλύτερο αυτό του Steam που μετράει τις διαθέσεις του κόσμου. Και αυτό καμουφλαρισμένη βαθμολογία είναι βέβαια αλλά μου φαίνεται λίγο πιο βοηθητικό. 1
kostiger Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 39 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Εν έτη 2018 απορώ πως ο κόσμος δίνει ακόμη σημασία στις βαθμολογίες. Το προβλημα ειναι υπαρκτο οταν γινονται οι αγορες με μοναδικο γνωμονα τις κριτικες απο τα ΜΜΕ κ το Meracritic..
giorgosmcmc Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Έχουν ειπωθεί χιλιαδες φορες στο παρελθον, το θεμα της κριτικης και της βαθμολογιας ειναι 100% υποκειμενικό, το ότι ένα παιχνίδι μπορεί να έχει ακόμη και 3 στα 10 στα περισσότερα "διασημα" site κριτικής δε σημαινει ότι δε θα εχει και κάποιους που θα το γουστάρουν λίγοι ή πολλοί, όπως και το αντίθετο ένα triple A "δεκαρακι του metacritic" δεν ειναι υποχρεωτικό να το γουσταρουν ολοι. Με απλά λόγια, ανοιχτομυαλοι ανθρωποι ειμαστε θελω να πιστευω, παίζουμε και αγοράζουμε ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ και οχι οτι έχει υψηλή βαθμολογία στο κάθε metacritic. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2018 από giorgosmcmc
Fulgore Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε Εν έτη 2018 απορώ πως ο κόσμος δίνει ακόμη σημασία στις βαθμολογίες. Το προβλημα ειναι οτι στην Ελλαδα με τα οικονομικα που εχουμε,δεν ειναι δυνατο για τους περισσοτερους να αγοραζουν οτι νεο παιχνιδι κυκλοφορει και να δινουν 50 και 60ευρω δεξια και αριστερα γιατι και τα used τον πρωτο καιρο ειναι ακριβα. Ουτε ολοι εχουν την δυνατοτητα της ενοικιασης για να ξερουν αν ενα παιχνιδι θα τους αρεσει τοσο πολυ για να δικαιολογει τα 60ευρω ή την δυνατοτητα του refund οπως στο steam μεχρι 2 ωρες. Προφανως και το metacritic και το καθε metacritic δεν πρεπει να ειναι ο πιο καθοριστικος παραγοντας αγορας ενος παιχνιδιου και να κινει τις πωλησεις(γιατι απο κατι τετοια βγαινουν και τα πληρωμενα reviews) ,αλλα μονο ασημαντο/αδιαφορο δεν το λες και εχει τον σκοπο/χρηση του απλα εως ενα βαθμο. Το ιδιο και youtubers οπως ο γνωστος στο Forum ACG . Ειδικα οπου meta score και User score ειναι τα ιδια οπως πχ στο spider man,βγαινουν και τα καλυτερα συμπερασματα https://www.metacritic.com/game/playstation-4/marvels-spider-man
rudigarcia222 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία στις βαθμολογίες αν εχω αποφασίσει οτι ταιριάζει στο στυλ και την ιδιοσυγκρασια μου ενα παιχνίδι θα το δοκιμάσω/καταευχαριστήθηκα ακόμη και το state of decay 2 με average λιγο πάνω απο 6/απλα μου την σπάει οταν βλεπω κάποιο pubg να παίρνει 9 ενω το spiderman λιγότερο
Fulgore Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, rudigarcia222 είπε δεν δίνω ιδιαίτερη σημασία στις βαθμολογίες αν εχω αποφασίσει οτι ταιριάζει στο στυλ και την ιδιοσυγκρασια μου ενα παιχνίδι θα το δοκιμάσω/καταευχαριστήθηκα ακόμη και το state of decay 2 με average λιγο πάνω απο 6/απλα μου την σπάει οταν βλεπω κάποιο pubg να παίρνει 9 ενω το spiderman λιγότερο Τα online παιχνιδια ειναι οτι πιο αναξιοπιστο στο metacritic,γιαυτο και βλεπεις το κοινο(user)να διαφερει παντα προς τα κατω απο τους κριτικους Spoiler https://www.metacritic.com/game/xbox-one/playerunknowns-battlegrounds Και λογικο κιολας γιατι ο κριτικος θα παιξει το παιχνιδι την πρωτη εβδομαδα και μετα δεν θα ξαναασχοληθει με οτι update/patch/expansions κυκλοφορησουν. Αυτο φανηκε πολυ πιο εντονα στο world of warcraft. Μου κανανε οι αλλοι review σε ενα mmorpg χωρις καν να εχουν παιξει/δει το πρωτο raid του.
shadowlike Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) ρε παιδιά φοβερό παιχνίδι κτλ..αλλά Spoiler γιατί είμαι στα μισά σχεδόν και τους κλασσικούς "κακους" τους βλέπω σε icons και εφημερίδες μόνο; ... Tι στο καλό. Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2018 από shadowlike
optimus prime Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, shadowlike είπε ρε παιδιά φοβερό παιχνίδι κτλ..αλλά Απόκρυψη περιεχομένων γιατί είμαι στα μισά σχεδόν και τους κλασσικούς "κακους" τους βλέπω σε icons και εφημερίδες μόνο; ... Tι στο καλό. Συνεχισε και θα δεις τι θα γινει παρακατω..
jerry banana Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, shadowlike είπε ρε παιδιά φοβερό παιχνίδι κτλ..αλλά Απόκρυψη περιεχομένων γιατί είμαι στα μισά σχεδόν και τους κλασσικούς "κακους" τους βλέπω σε icons και εφημερίδες μόνο; ... Tι στο καλό. στην ουσια στους λεει απο νωρις (με ξενερωσε λιγο).
Fulgore Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, shadowlike είπε ρε παιδιά φοβερό παιχνίδι κτλ..αλλά Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου γιατί είμαι στα μισά σχεδόν και τους κλασσικούς "κακους" τους βλέπω σε icons και εφημερίδες μόνο; ... Tι στο καλό. Θα τους δεις παρακατω,δεν μπορω να γινω πιο συγκεκριμενος λογω spoiler.
jerry banana Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Θα τους δεις παρακατω,δεν μπορω να γινω πιο συγκεκριμενος λογω spoiler. Το τερματισες ηδη?
Fulgore Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, jerry banana είπε Το τερματισες ηδη? Εχω γραψει ηδη την γνωμη μου στην σελιδα 32 για το παιχνιδι,αν και τωρα που το κοιταζω ξεχασα να αναφερω στα αρνητικα τα QTE αν και ευτυχως υπαρχει δυνατοτητα να τα βγαλεις. Ουτως ή αλλως ολο τον μηνα μονο το spider man και μεχρι εχτες και το tomb raider επαιξα.Δεν ασχοληθηκα με τιποτα αλλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα