Rafinha Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 μου εβγαλε σφαλμα CE-34878-0 τι ειναι αυτο? να το γυρισω πισω?
joker80 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Rafinha είπε μου εβγαλε σφαλμα CE-34878-0 τι ειναι αυτο? να το γυρισω πισω? https://www.playstation.com/el-gr/get-help/help-library/error-codes/ce-34878-0/
Rafinha Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 εχω κανει τις τελυταιες αναβαθμισεις και δεν εχω βαλει αλλον σκληρο 10 μερες την εχω την κονσολα γι αυτο λεω μηπως ειναι σοβαρο? μηπως να το γυρισω?
orck Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Τι εχεις κανει μεχρι τωρα; Επιμενει να στο βγαζει και τωρα η ηταν μια φορα που το ειδες και τωρα ειναι οκ;
joker80 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Αν στο εκανε μια φορα δεν ειναι τιποτα. Αν το κανει συνεχεια κανε διαγραφη το παιχνιδι και ξαναπερασε το παλι.
orck Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Οκ, τοτε ξεχνα το. Ειναι σαν υπολογιστης, μερικες φορες στραβωνει. Σπανια μεν αλλα συμβαινει και αυτο. Παρακολουθησε το και εαν εχεις επαναλαμβανομενο προβλημα τοτε ανυσηχεις.
str@tosph3re Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα στο forum ! Θα ήθελα να κάνω την εξής ( χαζή , το ξέρω... ) ερώτηση : Γνωρίζει κανείς εαν στην Ελληνική έκδοση του Marvel's Spider-Man για το PS4 υπάρχει η δυνατότητα να αφαιρεθούν οι υπότιτλοι, και το Menu να γυρίσει στα Αγγλικά ; Θέλω να το κάνω δώρο σε ένα φίλο μου που δεν είναι Έλληνας, οπότε σιγουρα το Menu θα είναι πρόβλημα και οι υπότιτλοι θα ήταν καλό να μην υπάρχουν. Προσπαθώ ωστόσο να το βρώ σε μή-ελληνική έκδοση, αλλά είναι λίγο δύσκολο Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια ! Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από str@tosph3re
darksider13 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αν η γλώσσα που χρησιμοποιεί στο μενού το playstation δεν είναι η ελληνική που προφανώς δεν χρησιμοποιεί ελληνικό μενου, τότε και το παιχνίδι δεν θα έχει ελληνικά. Οπότε δεν έχεις πρόβλημα. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου 2018 από darksider13 1
jerry banana Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παιχνιδαρος μολις σημερα το τερματισα και ουτε που καταλαβα πως περασαν οι ωρες λιωσιματος.Θα το κρατησω ακομη γιατι θελω να κανω ολες τις αποστολες.Απο τους αγαπημενους μου ηρωες ο spidey και ευχαριστω την insomniaccc gia to διαμαντακι. Spoiler Στο τελος που πεθαινει η θεα Μεη στεναχωρηθηκα πολυ!Επισης δεν το περιμενα οτι θα πεθανει ειπα απο κομικ ειναι σιγα μην πεθανει.... Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2018 από jerry banana
Fulgore Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, jerry banana είπε ευχαριστω την insomnia gia to διαμαντακι. Insomniac θες να πεις,δεν φτιαχνει το forum video games 1 1 1
jerry banana Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, Fulgore είπε Insomniac θες να πεις,δεν φτιαχνει το forum video games χαχαχαχαχαχαα τωρα το ειδα.
giorgosmcmc Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Spoiler Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2018 από giorgosmcmc
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Τέλος κι από εμένα, δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα με την τελική γεύση που μου άφησε. Καταλαβαίνω ότι ήταν ένα διαφορετικό take στον χαρακτήρα του Peter, αλλά μερικά πράγματα ήταν αρκετά out of place σε σχέση με την ιδιοσυγκρασία του χαρακτήρα. Το ίδιο πράγμα ισχύει και με τον χαρακτήρα της MJ. Αν εξαιρέσουμε το γενικότερο στήσιμο των χαρακτήρων, το game είναι απλά εξαιρετικό σε επίπεδο gameplay και animation. Δείχνει ακριβώς πως πρέπει να είναι στημένα τα μελλοντικά beat-em-ups. Το μόνο μου παράπονο είναι ότι δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω καθόλου τα gadgets και τα περισσότερα moves, ενώ το τελείωσα στο μέγιστο επίπεδο δυσκολίας. Αυτό πρέπει να διορθωθεί στα επόμενα games. 3
rudigarcia222 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 τελος και απο μενα-ακομα δεν μπορω να καταλαβω πως εβαλε το ιγν 8,7 σε αυτο το παιχνιδι και μοιραζουν τα 9αρια σε παιχνδιδακια της σειρας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα