Προς το περιεχόμενο

Marvel’s Spider-Man [2018][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω κανει τις τελυταιες αναβαθμισεις και δεν εχω βαλει αλλον σκληρο
10 μερες την εχω την κονσολα
γι αυτο λεω μηπως ειναι σοβαρο? 

μηπως να το γυρισω?

Δημοσ.

Τι εχεις κανει μεχρι τωρα; Επιμενει να στο βγαζει και τωρα η ηταν μια φορα που το ειδες και τωρα ειναι οκ;

Δημοσ.

Οκ, τοτε ξεχνα το. Ειναι σαν υπολογιστης, μερικες φορες στραβωνει. Σπανια μεν αλλα συμβαινει και αυτο.
Παρακολουθησε το και εαν εχεις επαναλαμβανομενο προβλημα τοτε ανυσηχεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο forum ! 

Θα ήθελα να κάνω την εξής ( χαζή , το ξέρω... ) ερώτηση :

Γνωρίζει κανείς εαν στην Ελληνική έκδοση του Marvel's Spider-Man για το PS4 υπάρχει η δυνατότητα να αφαιρεθούν οι υπότιτλοι, και το Menu να γυρίσει στα Αγγλικά ;

Θέλω να το κάνω δώρο σε ένα φίλο μου που δεν είναι Έλληνας, οπότε σιγουρα το Menu θα είναι πρόβλημα και οι υπότιτλοι θα ήταν καλό να μην υπάρχουν.

Προσπαθώ ωστόσο να το βρώ σε μή-ελληνική έκδοση, αλλά είναι λίγο δύσκολο :P

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια ! 

Επεξ/σία από str@tosph3re
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν η γλώσσα που χρησιμοποιεί στο μενού το playstation δεν είναι η ελληνική που προφανώς δεν χρησιμοποιεί ελληνικό μενου, τότε και το παιχνίδι δεν θα έχει ελληνικά. Οπότε δεν έχεις πρόβλημα.

Επεξ/σία από darksider13
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιχνιδαρος μολις σημερα το τερματισα και ουτε που καταλαβα πως περασαν οι ωρες λιωσιματος.Θα το κρατησω ακομη γιατι θελω να κανω ολες τις αποστολες.Απο τους αγαπημενους μου ηρωες ο spidey και ευχαριστω την insomniaccc gia to διαμαντακι.

Spoiler

Στο τελος που πεθαινει η θεα Μεη στεναχωρηθηκα πολυ!Επισης δεν το περιμενα οτι θα πεθανει ειπα απο κομικ ειναι σιγα μην πεθανει....

Επεξ/σία από jerry banana
  • Moderators
Δημοσ.

Τέλος κι από εμένα, δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα με την τελική γεύση που μου άφησε. Καταλαβαίνω ότι ήταν ένα διαφορετικό take στον χαρακτήρα του Peter, αλλά μερικά πράγματα ήταν αρκετά out of place σε σχέση με την ιδιοσυγκρασία του χαρακτήρα. Το ίδιο πράγμα ισχύει και με τον χαρακτήρα της MJ.

Αν εξαιρέσουμε το γενικότερο στήσιμο των χαρακτήρων, το game είναι απλά εξαιρετικό σε επίπεδο gameplay και animation. Δείχνει ακριβώς πως πρέπει να είναι στημένα τα μελλοντικά beat-em-ups. Το μόνο μου παράπονο είναι ότι δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιήσω καθόλου τα gadgets και τα περισσότερα moves, ενώ το τελείωσα στο μέγιστο επίπεδο δυσκολίας. Αυτό πρέπει να διορθωθεί στα επόμενα games.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...