Fulgore Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, Fotis13 είπε Εντυπωσιακες πωλησεις για τοσο μικρο χρονικο διαστημα ,μαλλον οι αντιδρασεις για τα DLC αφορουν μια ισχνη μειοψηφια των εν δυναμει αγοραστων του τιτλου. Εχω την εντυπωση οτι καταλαβες λαθος αυτα που γραφτηκαν πιο πισω. Δεν εχουν οι περισσοτεροι παραπονο με το βασικο παιχνιδι αλλα με τα 3 dlc που θα βγουν ετσι δεν ειπαν πιο πισω? Αρα πως εφαρμοζεται στην περιπτωση αυτη το ''vote with your wallet''. 1)H αγοραζεις το βασικο παιχνιδι αλλα δεν αγοραζεις καθολου τα dlc 2)Η αγοραζεις το βασικο παιχνιδι τον πρωτο καιρο αλλα τα dlc τα αγοραζεις αργοτερα σε εκπτωση 3)Η αγοραζεις το βασικο παιχνιδι μαζι με τα dlc σε εκπτωση αργοτερα πιθανως σε καποια complete edition αν βγει. Το τελευταιο συνηθως εφαρμοζεται σε παιχνιδια που αργουν να κυκλοφορησουν τα dlc τους και ο κοσμος δεν θελει να αγορασει day one το παιχνιδι και μετα να περιμενει καιρο για να παιξει τα dlc και ειτε δεν τα αγοραζει καθολου γιατι εχει χασει το ενδιαφερον του ή περιμενει την complete edition να τα παιξει ολα μαζι(βλεπε Witcher 3 goty edition). Τωρα για το Spider man αυτο καθαυτο(εγραψα την γνωμη μου γιαυτο πιο πισω)δικαιολογημενες ειναι οι μεγαλες πωλησεις αφου ειναι η μεγαλη κυκλοφορια του μηνα + ο πολυ δημοφιλης χαρακτηρας(κυριως σε μικροτερες ηλικιες)+ του οτι το ιδιο το παιχνιδι ειναι αρκετα καλο. Τελος να μην ξεχασω να γραψω οτι εφαγε και μεγαλη διαφημιση το εν λογω παιχνιδι που ως γνωστο οπου πεφτει διαφημιση,εχουμε και αναλογες πωλησεις. Μεχρι και στην Ελλαδα βλεπω παντου στις στασεις του metro poster με το Spider Man,σπανια φαινομενα για τα δικα μας δεδομενα(φανταζομαι λογω της Ελληνικης δουλειας που επεσε και αρα και η σχετικη προωθηση). Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από Fulgore 1
Lestat Somewhere I Belong Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Καλήμερα σε όλους. 3 ερωτήσεις θέλω να κάνω μιας και επειδή τελίκα δεν πρόλαβα collector's θα πάρω special μαλλον τελικά. h special αν την παρω τωρα εχει τα preorder bonus? επισης η 15 ευρω επιταγη υπαρχει ακομα? γιατι δεν ειδα κατι στον κωτσοβολο. αν ξερετε να υπαρχει καπου αλλου βαλτε ενα λινκ αν μπορειτε και η τελικη μ ερωτηση ειναι αν εχει μεσα τα dlc η να περιμενω για Goty εκδοση? σας ευχαριστω εκ των προτέρων
Fulgore Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Δυστηχως η προσφορα του Κωτσοβολου τελειωσε με τα 15ευρω επιταγη. Τωρα το αν αξιζει εσυ θα το κρινεις. Το μονο που μπορουμε να σου πουμε ειναι οτι τα 3dlc που θα βγουν(αν σε ενδιαφερουν)μπορεις να τα βρεις στην παρουσα φαση,ειτε αν αγορασεις την Deluxe edition απο το Store(νομιζω 79ευρω)ή αν τα αγορασεις ξεχωριστα απο το βασικο παιχνιδι φυσικα. Κοινως αν αγορασεις την special edition θα σου βγει το παιχνιδι μαζι με τα dlc κοντα 100ευρω. Για goty/complete εκδοση αν βγει,αυτη θα ειναι του χρονου ουτως ή αλλως αρα θα περιμενεις καποιους μηνες μεχρι τοτε(και αν βγει κιολας τετοια εκδοση). Πρεπει να τα βαλεις κατω και να δεις τι εσυ θες να κανεις και ποσα χρηματα θες να δωσεις και ποτε θες να παιξεις το παιχνιδι.
spartan29gr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2018 Στις 22/9/2018 στις 10:34 ΠΜ, Lestat Somewhere I Belong είπε Καλήμερα σε όλους. 3 ερωτήσεις θέλω να κάνω μιας και επειδή τελίκα δεν πρόλαβα collector's θα πάρω special μαλλον τελικά. h special αν την παρω τωρα εχει τα preorder bonus? επισης η 15 ευρω επιταγη υπαρχει ακομα? γιατι δεν ειδα κατι στον κωτσοβολο. αν ξερετε να υπαρχει καπου αλλου βαλτε ενα λινκ αν μπορειτε και η τελικη μ ερωτηση ειναι αν εχει μεσα τα dlc η να περιμενω για Goty εκδοση? σας ευχαριστω εκ των προτέρων Υπ[αρχει ακομα η προσφορα με τα 15 ευρω από το πλαισιο φιλε μου νομιζω
Fotis13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 21/9/2018 στις 9:50 ΜΜ, Fulgore είπε Εχω την εντυπωση οτι καταλαβες λαθος αυτα που γραφτηκαν πιο πισω. Δεν εχουν οι περισσοτεροι παραπονο με το βασικο παιχνιδι αλλα με τα 3 dlc που θα βγουν ετσι δεν ειπαν πιο πισω? Αρα πως εφαρμοζεται στην περιπτωση αυτη το ''vote with your wallet''. 1)H αγοραζεις το βασικο παιχνιδι αλλα δεν αγοραζεις καθολου τα dlc 2)Η αγοραζεις το βασικο παιχνιδι τον πρωτο καιρο αλλα τα dlc τα αγοραζεις αργοτερα σε εκπτωση 3)Η αγοραζεις το βασικο παιχνιδι μαζι με τα dlc σε εκπτωση αργοτερα πιθανως σε καποια complete edition αν βγει. Το τελευταιο συνηθως εφαρμοζεται σε παιχνιδια που αργουν να κυκλοφορησουν τα dlc τους και ο κοσμος δεν θελει να αγορασει day one το παιχνιδι και μετα να περιμενει καιρο για να παιξει τα dlc και ειτε δεν τα αγοραζει καθολου γιατι εχει χασει το ενδιαφερον του ή περιμενει την complete edition να τα παιξει ολα μαζι(βλεπε Witcher 3 goty edition). Τωρα για το Spider man αυτο καθαυτο(εγραψα την γνωμη μου γιαυτο πιο πισω)δικαιολογημενες ειναι οι μεγαλες πωλησεις αφου ειναι η μεγαλη κυκλοφορια του μηνα + ο πολυ δημοφιλης χαρακτηρας(κυριως σε μικροτερες ηλικιες)+ του οτι το ιδιο το παιχνιδι ειναι αρκετα καλο. Τελος να μην ξεχασω να γραψω οτι εφαγε και μεγαλη διαφημιση το εν λογω παιχνιδι που ως γνωστο οπου πεφτει διαφημιση,εχουμε και αναλογες πωλησεις. Μεχρι και στην Ελλαδα βλεπω παντου στις στασεις του metro poster με το Spider Man,σπανια φαινομενα για τα δικα μας δεδομενα(φανταζομαι λογω της Ελληνικης δουλειας που επεσε και αρα και η σχετικη προωθηση). Ναι ενταξει πολυ ωραια ολα αυτα αλλα στην ουσια κανουμε οτι μας συμφερει Απο την μια οι εταιρειες ειναι καταπτυστες που βγαζουν dlc και πινουν το αιμα των gamers απο την αλλη " κοιτα να δεις ειναι παρα πολυ καλο το παιχνιδι και δεν γινεται να μην το παιξω" αρα θα το παρω και μαλιστα κοντα στην κυκλοφορια του.Γενικοτερα αυτη την συμπεριφορα δεν την καταλαβαινω ειναι λιγο "αστεια" .Σαν αυτους που κραζουν το Hollywood και δεν εχουν αφησει ταινια του που να μην εχουν δει .Με λιγα λογια καλη η ιδεολογια και η θεωρητικολογια αλλα στην πραξη το λιωσατε /θα το λιωσετε το spiderman . Aντιθετα θεωρω σωστοτερη σταση εκεινου που λεει δεν συμφωνω με αυτες τις τακτικες και δεν θα το αγορασω-παιξω . Eλπιζω να εγινα αντιληπτος τωρα . Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από Fotis13 3
kostiger Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 34 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Ναι ενταξει πολυ ωραια ολα αυτα αλλα στην ουσια κανουμε οτι μας συμφερει Απο την μια οι εταιρειες ειναι καταπτυστες που βγαζουν dlc και πινουν το αιμα των gamers απο την αλλη " κοιτα να δεις ειναι παρα πολυ καλο το παιχνιδι και δεν γινεται να μην το παιξω" αρα θα το παρω και μαλιστα κοντα στην κυκλοφορια του.Γενικοτερα αυτη την συμπεριφορα δεν την καταλαβαινω ειναι λιγο "αστεια" .Σαν αυτους που κραζουν το Hollywood και δεν εχουν αφησει ταινια του που να μην εχουν δει .Με λιγα λογια καλη η ιδεολογια και η θεωρητικολογια αλλα στην πραξη το λιωσατε /θα το λιωσετε το spiderman . Aντιθετα θεωρω σωστοτερη σταση εκεινου που λεει δεν συμφωνω με αυτες τις τακτικες και δεν θα το αγορασω-παιξω . Eλπιζω να εγινα αντιληπτος τωρα . Aναγλυφη αποτυπωση ωχαδελφισμου Ελληνικου και οχι μονο.. 2
Fulgore Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Fotis13 είπε Ναι ενταξει πολυ ωραια ολα αυτα αλλα στην ουσια κανουμε οτι μας συμφερει Απο την μια οι εταιρειες ειναι καταπτυστες που βγαζουν dlc και πινουν το αιμα των gamers απο την αλλη " κοιτα να δεις ειναι παρα πολυ καλο το παιχνιδι και δεν γινεται να μην το παιξω" αρα θα το παρω και μαλιστα κοντα στην κυκλοφορια του. Aντιθετα θεωρω σωστοτερη σταση εκεινου που λεει δεν συμφωνω με αυτες τις τακτικες και δεν θα το αγορασω-παιξω . Εγω το πηρα απο φιλο να το παιξω γιατι προτιμησα τα χρηματα αυτα να τα δωσω στο red dead redemption 2 που ειναι περισσοτερο στα γουστα μου. Δεν ξερω τι κανει ο καθενας στα forum με αυτα που λεει και με αυτα που κανει,ουτε φυσικα ειναι η πρωτη φορα που μερικοι μπορει να κραζουν για μια εταιρεια/παιχνιδι και τελικα να το παιρνουν day one.Το εχουμε δει αυτο το σκηνικο απειρες φορες πχ με την ΕΑ και τα battlefield/Fifa. Θες να σου θυμισω για το Dark Souls Remastered πως υποτιθεται το περιμεναν υποτιθεται ποσα ατομα και τελικα οταν κυκλοφορησε περαν απο μενα και 1-2ατομα ακομα κανεις αλλος δεν το ανεφερε(ουτε δικο του θεμα δεν ανοιξε πχ)? Εγω παραπανω σου ειπα πως το βλεπω εγω να αντιμετωπιζει ενα παιχνιδι καποιος του οποιου ναι μεν σου αρεσει το βασικο παιχνιδι αλλα δεν συμφωνει με την πολιτικη των dlc. Η επιλογη να μην αγορασεις και καθολου ενα παιχνιδι παντα υπαρχει,ειτε γιατι δεν σαρεσει το ιδιο το παιχνιδι,ειτε για το παραπανω που αναφερεις. Αλλα προσωπικα δεν εχω τετοιες απαιτησεις να δω στην πραξη το παραπανω που αναφερεις,γιατι πολυ απλα δεν το εχω δει εδω και χρονια στο forum πριν καν την κυκλοφορια του ps4. Δεν περιμενω να το δω τωρα ξαφνικα να εφαρμοζεται αυτο. Και για το Red Dead εχει πεσει μεγαλο κραξιμο για τα dlc και τις επιπλεον εκδοσεις του,κατσε να δεις ποσοι θα το παρουν day one Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από Fulgore 1
kostiger Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα επρεπε να υπαρχει στο μυαλο ολων και αυτη η επιλογη, της αρνησης αγορας. Δες το χαλι της ΕΑ, το συγκεκριμενο ξεφτιλικι με τα Spiderman DLC, τα κλειδωμενα επι πληρωμει επιπεδα δυσκολιας και τοσα αλλα, αλλά... Υπαρχει βεβαια και ενα τρανταχτο προσφατο παραδειγμα οπου το κοινο γυρισε την πλατη του σε μια εταιρεια και ειναι πολυ προσφατο. Δεν ειναι αλλο απο την σχεδον καθολικη αντιδραση στο reveal του ΟΝΕ ως kinect media center με τις γνωστες συνεπειες... Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από kostiger
Fulgore Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, kostiger είπε Θα επρεπε να υπαρχει στο μυαλο ολων και αυτη η επιλογη, της αρνησης αγορας. Sorry αλλα απο τους Ελληνες(gamers)δεν εχω τετοιες απαιτησεις, ποσο μαλλον στο Insomnia που δεν ειναι καν gaming forum. Γιαυτο και προσωπικα με βλεπεις γενικα πολλες φορες να αποφευγω να κανω τετοιες δηλωσεις περι αγορων αν δεν ειμαι 100% σιγουρος. Ουτως ή αλλως στην πραξη το Vote with your wallet δεν χρειαζεται εξηγηση,λεει τα αυτονοητα η ιδια η μεταφραση του. Σαρεσει ενα παιχνιδι?Το παιρνεις(τωρα ή μετα). Δεν σαρεσει τοσο για χ,ψ λογους?Το παιρνεις σε μειωμενη τιμη,ενοικιαση ή και καθολου. Μια απο τα ιδια και για τα dlc φυσικα. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από Fulgore
Fotis13 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Fulgore είπε Δεν σαρεσει τοσο για χ,ψ λογους?Το παιρνεις σε μειωμενη τιμη,ενοικιαση ή και καθολου. Μια απο τα ιδια και για τα dlc φυσικα. Σε αυτο διαφωνω , αν εχεις "ιδεολογικες" διαφορες λογω DLC δεν το παιρνεις καθολου τοτε εισαι συνεπης με αυτα που υποστηριζες ολα τα αλλα ειναι θεωρητικολογια που στερειται σοβαροτητας . Εγω ας πουμε εχω πει ξεκαθαρα την θεση μου για DLC ,microtransactions κτλπ , μου ειναι αδιαφορη η υπαρξη τους , δεν ειναι κριτηριο μου αυτο για το αν θα παρω ενα τιτλο . Το μονο κριτηριο που εχω ειναι αν μου αρεσει το game .
Fulgore Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Σε αυτο διαφωνω , αν εχεις "ιδεολογικες" διαφορες λογω DLC δεν το παιρνεις καθολου τοτε εισαι συνεπης με αυτα που υποστηριζες ολα τα αλλα ειναι θεωρητικολογια που στερειται σοβαροτητας . Εγω ας πουμε εχω πει ξεκαθαρα την θεση μου για DLC ,microtransactions κτλπ , μου ειναι αδιαφορη η υπαρξη τους , δεν ειναι κριτηριο μου αυτο για το αν θα παρω ενα τιτλο . Το μονο κριτηριο που εχω ειναι αν μου αρεσει το game . Ξανα δες το παραπανω που ανεφερα. Λεω ''δεν σαρεσει τοσο'' ,που σημαινει οτι καποιος μπορει να μην ειναι σιγουρος για αγορα. Εσυ αυτο που λες ειναι το ''δεν σαρεσει καθολου ή εισαι τελειως καθετος''που εκει ναι σαν πληρη αρνηση προφανως και κανεις αναλογα. Δεν το ανεφερα γιατι ειναι εν μερη αυτονοητο,οπως εν μερη αυτονοητο ειναι οτι αν σαρεσει ενα παιχνιδι θα το παρεις(βεβαια δεν ειναι αυτονοητο το ποτε). Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από Fulgore 1
orck Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Sorry αλλα απο τους Ελληνες(gamers)δεν εχω τετοιες απαιτησεις, ποσο μαλλον στο Insomnia που δεν ειναι καν gaming forum. Γιαυτο και προσωπικα με βλεπεις γενικα πολλες φορες να αποφευγω να κανω τετοιες δηλωσεις περι αγορων αν δεν ειμαι 100% σιγουρος. Ουτως ή αλλως στην πραξη το Vote with your wallet δεν χρειαζεται εξηγηση,λεει τα αυτονοητα η ιδια η μεταφραση του. Σαρεσει ενα παιχνιδι?Το παιρνεις(τωρα ή μετα). Δεν σαρεσει τοσο για χ,ψ λογους?Το παιρνεις σε μειωμενη τιμη,ενοικιαση ή και καθολου. Μια απο τα ιδια και για τα dlc φυσικα. Δηλαδή οι άλλοι gamers έχουν gaming συμπεριφορα vote with your wallet ενώ οι Έλληνες όχι;
Fulgore Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, orck είπε Δηλαδή οι άλλοι gamers έχουν gaming συμπεριφορα vote with your wallet ενώ οι Έλληνες όχι; Προφανως θελει και ερωτηση? Τι συγκρινουμε τωρα,τις μεγαλυτερες αγορες της Ευρωπης με αυτη της Ελλαδας που βλεπουμε στο top 10 κυριως αθλητικα παιχνιδια? Μεχρι και πριν μερικους μηνες μεχρι και παιχνιδια του Ps3 βλεπαμε στο top10 των πωλησεων,τι να λεμε τωρα. Οχι οτι και εξω δεν πουλανε τα αθλητικα παιχνιδια,αλλα δεν εχουν τα δικα μας χαλια. Δες πχ εδω top40 απο Αγγλια Spoiler 10 του μηνα https://ukie.org.uk/news/2018/09/your-friendly-neighbourhood-‘marvel’s-spider-man’-soars-no1-spot και 1 εβδομαδα περιπου πιο μετα https://ukie.org.uk/news/2018/09/marvels-spider-man-holds-top-spot-ahead-‘shadow-tomb-raider’ Στις παραπανω χωρες οι εταιρειες δινουν μεγαλυτερη προσοχη λογω της αγοραστικης τους δυναμης απο την μικρη μας ΕΛλαδιστα. Για ριξε και μια ματια στο δικο μας top 10 απο τον Σεπτεμβριο του 2017 μεχρι τον Απριλιο και δες ποια παιχνιδια πιανουν καθε μηνα τις σχεδον 7-8θεσεις συνεχεια https://www.enternity.gr/ArticleList/Games/Gfk-Hellas/117.html Θελω να δω στο δικο μας top 10 του μηνα αν θα ειναι μεσα απο περιεργεια το tomb raider ή το dragon quest.To spiderman σιγουρα θα ειναι λογω Ελληνικων και διαφημισης. Παλι καλα που βγαινει και κανενα sony exclusive στα Ελληνικα και ευτυχως γεμιζουμε απο χαρα που ορισμενες εταιρειες δεν εχουν ξεχασει οτι υπαρχουμε ακομα και εμεις στον χαρτη. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από Fulgore
orck Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Μάλλον μπερδεύτηκαμε. Δικό μου λάθος. Νόμιζα ότι αναφέρεσαι σε συνειδητή καταναλωτική συμπεριφορά όπως έγινε στο battlefront 2 που το κραξανε όλοι για τις παπαριές που ενσωμάτωσαν μέσα και πήγε απατο Και εσύ μου λες για το top10. Το top10 ορίζει την ποιότητα των gamers;
Fulgore Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, orck είπε Και εσύ μου λες για το top10. Το top10 ορίζει την ποιότητα των gamers; Περιμενεις καταναλωτικη συνειδηση σε μια χωρα που μονο συγκεκριμενα ειδη παιχνιδιων προτιμουνται απο τον κοσμο αυτης καθε χρονο,λες και ειμαστε υπνωτισμενοι? Προφανως και το top 10 αυτο δειχνει. Στις αλλες χωρες του εξωτερικου θα δεις στο top 10(μιας και ειναι και τεραστια αγορα)και αλλα νεα παιχνιδια περαν απο πολυ γνωστα exclusives του ps4,θα δεις και παιχνιδια του xbox,θα δεις και του Switch. Στην ΕΛλαδα ενας ξενος αναλυτης το μονο που βλεπει ειναι pro,fifa,GTA,nba,crash,minecraft,GT,call of duty καθε μα καθε μηνα. Ιουλιο-Αυγουστο του 2017 μεσα στο top 10 των πωλησεων ολης της χωρας,τα 2 παιχνιδια ειναι παιχνιδια του ps3 Spoiler https://www.enternity.gr/Article/Games/Gfk-Hellas/GfK-Hellas-Πωλήσεις-games-Ιούλιος-2017/43994.html https://www.enternity.gr/Article/Games/Gfk-Hellas/GfK-Hellas-Πωλήσεις-games-Αύγουστος-2017/44509.html Δεκεμβριος του 2017 μια απο τα ιδια ,περιοδο γιορτων κιολας που πολλα παιχνιδια εχουν εκπτωσεις https://www.enternity.gr/Article/Games/Gfk-Hellas/GfK-Hellas-Πωλήσεις-games-Δεκέμβριος-2017/46558.html Τωρα ποσο θα πουλησει το spider man στην χωρα μας και για ποσους μηνες θα ειναι στο top 10 θα το μαθουμε αργοτερα για να μην ξεφευγουμε αλλο απο το θεμα. Προφανως και πωλουνται και αλλα παιχνιδια μεσω σκρουτζ,αλλα αυτα ειναι παραεισαγωγης απο εξωτερικο γιαυτο και δεν μετρουνται στις ερευνες αυτες. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2018 από Fulgore
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα