Προς το περιεχόμενο

Marvel’s Spider-Man [2018][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, overpower είπε

Για τους γρίφους και τα towers. Στη ρυθμίσεις, στην ίδια κατηγορία με το qte είδα ότι έχει επιλογή να τα κάνει skip. Αλλά οκ θεωρώ ότι χάνεται η ουσία έτσι. Επίσης υπάρχουν έξτρα μέσα στο lab που παρεμπιπτόντως μπορείς να μπεις οποιαδήποτε στιγμή και δεν το ήξερα.

Οι γρίφοι γίνονται skip απευθείας από το mini game χωρίς να χρειάζεται να αλλάξεις settings ;)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θέμα της επιταγής Κωτσόβολου που ειχα ρωτήσει, τελικα σημερα μου ήρθε σε SMS και email. Δεν ξέρω γιατί σε κάποιους το δίνουν επιτόπου και σε άλλους μετά από ημέρες

Επεξ/σία από orck
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Rafinha είπε

στo ps4 pro spiderman  edtion

εναν κωδικο που εχει το παιχνιδι τι δινει?

Πιθανόν να μιλάς για την δωρεάν δοκιμή 14ημερων του ps+? Αλλιώς θα είναι κωδικός για pre bonus. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Socratis_g είπε

στο Otto's laboratory μπορώ να μπω μετά τον τερματισμό του παιχνιδιού? Εχει ένα trophy και δεν το έχω πάρει 😥

Ναι μπορεις κανονικα.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Εντυπωσιακες πωλησεις για  τοσο μικρο χρονικο διαστημα ,μαλλον οι αντιδρασεις  για τα DLC  αφορουν μια  ισχνη μειοψηφια  των  εν δυναμει αγοραστων του τιτλου.

• Like 2
  • Confused 1
Δημοσ.

το τσίμπησα και εγώ , μακάρι να βγεί κάτι με carnage και venom θα γούσταρα απίστευτα μιας και είναι οι πιο x-rated κακοι του spiderman universe. Αλλά οκ , εγώ θα ήθελα να ελπίζω και σε ένα αντίστοιχο παιχνίδι με τον Spawn ...αλλά καλά κρασιά, ούτε στα όνειρα μου :(

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Εντυπωσιακες πωλησεις για  τοσο μικρο χρονικο διαστημα ,μαλλον οι αντιδρασεις  για τα DLC  αφορουν μια  ισχνη μειοψηφια  των  εν δυναμει αγοραστων του τιτλου.

.giphy.gif

Καπου στα γραφεια της  sony  αυτή την στιγμη

Επεξ/σία από spartan29gr
  • Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, shadowlike είπε

το τσίμπησα και εγώ , μακάρι να βγεί κάτι με carnage και venom θα γούσταρα απίστευτα μιας και είναι οι πιο x-rated κακοι του spiderman universe. Αλλά οκ , εγώ θα ήθελα να ελπίζω και σε ένα αντίστοιχο παιχνίδι με τον Spawn ...αλλά καλά κρασιά, ούτε στα όνειρα μου :(

Αμφιβάλλω Venom dlc tbh, προσωπικά θα τον κρατούσα για το sequel που θα βγάλουν 99%.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, spartan29gr είπε

.giphy.gif

Καπου στα γραφεια της  sony  αυτή την στιγμη

Μακαρι να εχει πολλα κερδη η Sony  για να απολαυσουμε  περισσοτερους αποκλειστικους  και οχι μονο τιτλους  ,αρτιες single play εμπειριες  και γενικα η βιομηχανια να ακμαζει κατι που ειναι μονο  καλο για τους  gamers   και οσους απασχολουνται στον κλαδο .

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, shadowlike είπε

Και green goblin αλλά νομίζω θα τους δούμε στο spiderman 2 όχι όλους κάποιους από αυτούς. Εγώ θα ήθελα ένα αντίστοιχο παιχνίδι με daredevil! 

Επεξ/σία από darksider13

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...