Rafinha Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 στo ps4 pro spiderman edtion εναν κωδικο που εχει το παιχνιδι τι δινει?
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, overpower είπε Για τους γρίφους και τα towers. Στη ρυθμίσεις, στην ίδια κατηγορία με το qte είδα ότι έχει επιλογή να τα κάνει skip. Αλλά οκ θεωρώ ότι χάνεται η ουσία έτσι. Επίσης υπάρχουν έξτρα μέσα στο lab που παρεμπιπτόντως μπορείς να μπεις οποιαδήποτε στιγμή και δεν το ήξερα. Οι γρίφοι γίνονται skip απευθείας από το mini game χωρίς να χρειάζεται να αλλάξεις settings 1
orck Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το θέμα της επιταγής Κωτσόβολου που ειχα ρωτήσει, τελικα σημερα μου ήρθε σε SMS και email. Δεν ξέρω γιατί σε κάποιους το δίνουν επιτόπου και σε άλλους μετά από ημέρες Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2018 από orck
overpower Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, Rafinha είπε στo ps4 pro spiderman edtion εναν κωδικο που εχει το παιχνιδι τι δινει? Πιθανόν να μιλάς για την δωρεάν δοκιμή 14ημερων του ps+? Αλλιώς θα είναι κωδικός για pre bonus.
Socratis_g Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 στο Otto's laboratory μπορώ να μπω μετά τον τερματισμό του παιχνιδιού? Εχει ένα trophy και δεν το έχω πάρει 😥
Fulgore Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Socratis_g είπε στο Otto's laboratory μπορώ να μπω μετά τον τερματισμό του παιχνιδιού? Εχει ένα trophy και δεν το έχω πάρει 😥 Ναι μπορεις κανονικα. 1 1
Speed Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Η digital deluxe δίνει το πρώτο DLC δωρεάν ???
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Speed είπε Η digital deluxe δίνει το πρώτο DLC δωρεάν ??? https://store.playstation.com/en-us/product/UP9000-CUSA02299_00-SMDIGITALDELUXE0
Fotis13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Εντυπωσιακες πωλησεις για τοσο μικρο χρονικο διαστημα ,μαλλον οι αντιδρασεις για τα DLC αφορουν μια ισχνη μειοψηφια των εν δυναμει αγοραστων του τιτλου. 2 1
shadowlike Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 το τσίμπησα και εγώ , μακάρι να βγεί κάτι με carnage και venom θα γούσταρα απίστευτα μιας και είναι οι πιο x-rated κακοι του spiderman universe. Αλλά οκ , εγώ θα ήθελα να ελπίζω και σε ένα αντίστοιχο παιχνίδι με τον Spawn ...αλλά καλά κρασιά, ούτε στα όνειρα μου 2
spartan29gr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Fotis13 είπε Εντυπωσιακες πωλησεις για τοσο μικρο χρονικο διαστημα ,μαλλον οι αντιδρασεις για τα DLC αφορουν μια ισχνη μειοψηφια των εν δυναμει αγοραστων του τιτλου. . Καπου στα γραφεια της sony αυτή την στιγμη Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από spartan29gr 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, shadowlike είπε το τσίμπησα και εγώ , μακάρι να βγεί κάτι με carnage και venom θα γούσταρα απίστευτα μιας και είναι οι πιο x-rated κακοι του spiderman universe. Αλλά οκ , εγώ θα ήθελα να ελπίζω και σε ένα αντίστοιχο παιχνίδι με τον Spawn ...αλλά καλά κρασιά, ούτε στα όνειρα μου Αμφιβάλλω Venom dlc tbh, προσωπικά θα τον κρατούσα για το sequel που θα βγάλουν 99%.
Fotis13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, spartan29gr είπε . Καπου στα γραφεια της sony αυτή την στιγμη Μακαρι να εχει πολλα κερδη η Sony για να απολαυσουμε περισσοτερους αποκλειστικους και οχι μονο τιτλους ,αρτιες single play εμπειριες και γενικα η βιομηχανια να ακμαζει κατι που ειναι μονο καλο για τους gamers και οσους απασχολουνται στον κλαδο . 3
darksider13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, shadowlike είπε το τσίμπησα και εγώ , μακάρι να βγεί κάτι με carnage και venom θα γούσταρα απίστευτα μιας και είναι οι πιο x-rated κακοι του spiderman universe. Αλλά οκ , εγώ θα ήθελα να ελπίζω και σε ένα αντίστοιχο παιχνίδι με τον Spawn ...αλλά καλά κρασιά, ούτε στα όνειρα μου Και green goblin αλλά νομίζω θα τους δούμε στο spiderman 2 όχι όλους κάποιους από αυτούς. Εγώ θα ήθελα ένα αντίστοιχο παιχνίδι με daredevil! Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από darksider13
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα