{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Εννοείτε day1 full price χαλαρά άμα δεν γινόταν αυτό με τα dlc, ήδη είπα είναι στο top 5 PS4 games για μένα, άνετα replay σε κάνα χρόνο. 1
Fulgore Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Αυτου του ειδους τα παιχνιδια εχουν ενα τεραστιο κακο για μενα.Οτι λογω του gameplay τους βαριεμαι απιστευτα να τα ξαναπαιξω οταν τα τερματισω. Τωρα στα του παιχνιδιου ναι οπως φαινεται απο το side quest στο παιχνιδι της Black cat,μαλλον το βγαλανε για να μπει ως dlc. Κατα τα αλλα το παιχνιδι σε γενικες γραμμες μαρεσει αρκετα,ειδικα για spider man παιχνιδι.Δεν θα το εβαζα με την καμια σε top 3 ή top 5 της γενιας αλλα σιγουρα ειναι απο τα πολυ καλα παιχνιδια με super heroes συγκεκριμενα μαζι με την σειρα Batman. Το μονο που με χαλασε ειναι η εισαγωγη του παιχνιδιου που ξεκιναει κατευθειαν και σε βαζει μεσα στο παιχνιδι,ενω οπως φαινεται απο τα πραγματα που μαζευεις απο τα backpacks σου λεει οτι ειναι καποιου ειδους συνεχεια,αφου υποτιθεται εχεις αντιμετωπισει ηδη αλλους κακους τυπου lizard,mysterio κλπ. Επισης συγκεκριμενοι demons φτανουν σε σημειο να κανουν περισσοτερο dmg απο τα ιδια τα boss. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Το intro ήταν awesome και κρίμα που είναι scripted το damage στην στολή, θα προτιμούσα να είχε σε όλο το game. Επίσης εσείς που παραπονιέσαι για qtes γνωρίζετε ότι κλείνουν έτσι?! 1
Fulgore Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Το intro ήταν awesome και κρίμα που είναι scripted το damage στην στολή, θα προτιμούσα να είχε σε όλο το game. Επίσης εσείς που παραπονιέσαι για qtes γνωρίζετε ότι κλείνουν έτσι?! Δεν λεω αυτο το intro,αν προσεξες παραπανω. Λεω οτι το παιχνιδι σου δινει την εντυπωση οτι παιζεις sequel μιας και σου λεει οτι υποτιθεται εχεις ερθει στο παρελθον αντιμετωπος με αλλους κακους(αν μαζεψεις τα backpacks) που φυσικα δεν το ξερεις,παρολο που λεγεται Spiderman(1) και απλα σου λεει οτι περασαν 8χρονια. Αλλους ισως να μην τους πειραξει αυτη η ''λεπτομερεια''. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Κατάλαβα τι είπες αλλα το προσπέρασα γιατί το story είναι original και δεν έχει σχέση με τίποτα προηγούμενο Spiderman game/movie/comic και σου δίνουν το backstory μέσο collectibles, και για αυτό προσωπικά δεν ένιωσα αυτό που λες περί sequel και απλά αναφέρθηκα στο intro που μου άρεσε ιδιαιτερα.
orck Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Επίσης εσείς που παραπονιέσαι για qtes γνωρίζετε ότι κλείνουν έτσι?! Εχμ...οχι. Πως;
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Θες μήπως να έρθω να στο αλλάξω εγώ?! Google it bud, ένα setting είναι.
orck Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Θες μήπως να έρθω να στο αλλάξω εγώ?! Google it bud, ένα setting είναι. Αχ βρε φιλε μου. Εχουμε γεμισει με εξυπνουλιδες. Ναι ενταξει δεν ειχα δει το μενου ρυθμισεων accessibility, αλλα και μονο που σου εδωσα την χαρα να πεις την ατακα σου ειμαι ευχαριστημενος. Δυσκολο ηταν να γραψεις οτι υπαρχει ρυθμιση; 1 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Σου λύνω ένα πρόβλημα που είχες και μου την λες γιατί σου είπα το αυτονόητο ώστε σε 5 δευτερόλεπτα να μάθεις ακριβώς πως by googling?! Sorry που δεν θυμόμουν πως λεγόταν και δεν το έψαξα ώστε να σου post και link...Κακός έκανες το post αρχικά, έπρεπε να google απευθείας. Btw έκανα πλακα, δεν στην έλεγα hence το smiley. Anyways you welcome.. 4 1
Fulgore Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Για παιχνιδι του ps4 μιλαμε που εχει ολο και ολο 2 ρυθμισεις στα settings δεν ειναι θεμα εξυπναδας.
orck Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Οκ ρε παιδια, δεν ειμαι εδω σαν τον πιο εμπειρο gamer του συμπαντος, παιζω μαλλον το λιγοτερο απο ολους εδω. Δεν ειχα παει ποτε στις ρυθμισεις, η δεν το ειδα. Δενε χω ξαναδει παιχνιδι που κανει αυτοματα το QTE. Ναι θα προτιμουσα μια απαντηση "δες στις ρυθμισεις" παρα το " Θες μήπως να έρθω να στο αλλάξω εγώ?! " Παμε παρακατω, ολα καλα. 1
Fulgore Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 53 λεπτά πριν, orck είπε Οκ ρε παιδια, δεν ειμαι εδω σαν τον πιο εμπειρο gamer του συμπαντος, παιζω μαλλον το λιγοτερο απο ολους εδω. Δεν ειχα παει ποτε στις ρυθμισεις, η δεν το ειδα. Ουτε εγω το ηξερα παντως γιαυτο και το googl αρα,οπως και πως να ενεργοποιησω τους Ελληνικους υποτιτλους. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όπως και έγραψα έκανα πλακα εσύ το είδες περίεργα, ούτε εγώ το ήξερα καταλάθος το βρήκα ψάχνοντας πως σκατά λειτουργεί το save στο photo mode Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
Fulgore Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μολις τελειωσα το βασικο παιχνιδι και μου μενουν τωρα τα υπολοιπα side που εχει το παιχνιδι.Μερικα πραγματα που μου αρεσαν και που δεν μαρεσαν στο παιχνιδι τωρα που τα εχω φρεσκα. Τα βαζω ολα καλου κακου σε spoiler μην μου ξεφυγει τιποτα οπως την προηγουμενη φορα με το god of war Τι μαρεσε Spoiler +Γραφικα και γενικα η ολη παρουσιαση του παιχνιδιου.Νομιζω δεν χρειαζεται να πω κατι παραπανω σε αυτο το κομματι. +Η πολη. Γεματη απο κοσμο,τρελη λεπτομερεια παντου,πολυ ωραιο αισθημα που πετυχαινει τελεια την ατμοσφαιρα οταν προχωρας και ξαφνικα βλεπεις καποιο εγκλημα εκεινη την στιγμη. Ο jameson που μιλαει καθε 3 και λιγο στο ραδιοφωνο και κραζει τον Spider man μεχρι και οι εφημεριδες με τα πρωτο σελιδα. Πιανει 100% τα comic και κυριως την τηλεοπτικη σειρα(του star ). +Το web swing στην πολη και γενικα τον spider man με τους διαλογους και τα παντα. Οπως λεγανε καποιοι στα Batman παιχνιδια οτι ''εισαι οντως ο Batman'',ετσι και εδω νιωθεις οτι ''οντως εισαι ο spiderman''. +Το συστημα μαχης που προσωπικα πιστευω οτι ταιριαζει πολυ ωραια στο παιχνιδι(κυριως το dodge λογω spider sense) μαζι με τα εξτρα gadgets. +Η MJ και ο τροπος που επελεξαν να συμμετεχει στο παιχνιδι ως δευτερευον χαρακτηρας. +Ωραια ποικιλια απο(κεντρικους) κακους αν και τους περισσοτερους τους βλεπουμε αργοτερα.Θυμιζει πολυ το Batman A.City +Η ολη ιστορια κυριως απο το μισο κομματι και μετα. +Ποικιλια σε στολες και upgrades. +Ικανοποιητικη διαρκεια. Εχει σωστη διαρκεια για αυτα που θελει να δειξει και δεν ενιωσα στο τελος ουτε οτι ηταν πολυ συντομο το παιχνιδι,ουτε οτι θα ηθελα αλλες 4-5ωρες παραπανω πχ. +Το καπως απροβλεπτο τελος κυριως οσον αφορα την Aunt May. +Stan Lee +Και το performance του σε γενικες γραμμες ηταν παρα πολυ καλο με σταθερο frame rate σχεδον σε ολο το παιχνιδι(1-2φορες μονο πετυχα frame drops) Τι δεν μου αρεσε τοσο -Οπως ειχα πει πιο πισω το εισαγωγικο κομματι του παιχνιδιου που ξεκιναει κατευθειαν καποια χρονια αργοτερα και που ο μονος τροπος για να γνωρισουμε τι εχει γινει και ποιους κακους εχει ηδη παλεψει ο spider man ειναι μαζευοντας τα σακιδια. Θα προτιμουσα απλα να ηταν αφου τον εχει δαγκωσει η αραχνη χωρις να εχει ερθει αντιμετωπος με κακους ακομα(ή εστω μονο με 1).Μικρο το κακο βεβαια μιας και αργοτερα η ιστορια γινεται αρκετα πιο ωραια και φυσικα τους περισσοτερους ισως καν να μην τους ενοχλησει. -Οι γριφοι(τυπου αυτα με τα ρευματα ή αυτα με τις γραμμες).Τις πρωτες φορες μαρεσαν σαν ποικιλια στο παιχνιδι αλλα απο ενα σημειο και μετα τα βρηκα λιγο ενοχλητικα πολλα,θα ηθελα λιγοτερα. -Τα side πραγματα που εχει να κανεις και κυριως οτι αφορα τους κακους οπως αναφερθηκε πιο πανω.Να καθεσαι δηλαδη να γυρνας γυρω γυρω στην πολη σε καθε district περιμενοντας ποτε θα εμφανιστει το crime. Ευτυχως δεν ειναι υποχρεωτικο. Γενικα βαρετα και επαναλαμβανομενα,οτι δηλαδη εχουν δυστηχως τα περισσοτερα open world παιχνιδια και ορισμενα αντιστοιχα βαρετα πραγματα ειχε και το τελευταιο Infamous. -Δεν ηταν ολα τα boss το ιδιο ενδιαφεροντα. Για παραδειγμα με τον Σκορπιο και τον Negative man ειδαμε να εχει διαφορετικα phase,με τον electro και τον rhino παλι τιποτα το ιδιαιτερο οπως και με τον Fisk που θα περιμενα κατι παραπανω απο ενα απο τους μεγαλυτερους εχθρους του spider man. -Ο miles. Δεν καταλαβα τι ακριβως προσπαθουσαν να κανουν μαζι του.Σαν hacker τον ξεκινησαν και θαυμαστη του spider man που εχασε τον πατερα του και τελικα εγινε και αυτος spider man??Δεν πολυ καταλαβα τι ακριβως προσπαθησαν να κανουν μαζι του. -Τα 3 dlc που φωναζουν απο μακρια οτι ειναι κομμενο περιεχομενο απο το βασικο παιχνιδι για να πουληθουν σαν εξτρα. Ειναι κριμα να γινονται τετοιες κινησεις σε τοσο καλες συνολικα προσπαθειες και σιγουρα δεν ειμαι καθολου χαρουμενος οταν τα πετυχαινω αυτα. Ειδικα το πρωτο με την black cat που την εχει και στο παιχνιδι ως side mission,που ολως τυχαιως δεν την πετυχαινεις για να στην πουλησει αργοτερα ως dlc.... Ισως να ξεχασα κανενα δυο αλλα πραγματα αλλα πανω κατω νομιζω οτι δεν ξεχασα να αναφερω κατι αλλο. Με Photo mode δεν ασχοληθηκα καθολου αρα δεν μπορω να εκφερω γνωμη. Γενικα μου αφησε παρα πολυ καλες εντυπωσεις και στο μεγαλυτερο κομματι του ηταν πολυ καλυτερο απο οσο το περιμενα. Σαν βαθμολογια που αναφερθηκε πιο πισω μου βγαζει προσωπικα για ενα 8-8.5/10. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2018 από Fulgore 1 1
overpower Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Για τους γρίφους και τα towers. Στη ρυθμίσεις, στην ίδια κατηγορία με το qte είδα ότι έχει επιλογή να τα κάνει skip. Αλλά οκ θεωρώ ότι χάνεται η ουσία έτσι. Επίσης υπάρχουν έξτρα μέσα στο lab που παρεμπιπτόντως μπορείς να μπεις οποιαδήποτε στιγμή και δεν το ήξερα. Ήλπιζα να ξεκλείδωνα κάτι με εκείνα (στα υλικά πχ έλεγε ότι θεωρεί αδύναμο κάποιο για ιστό, κάποιο άλλο καλύτερο κτλ) και νόμιζα θα έδινε καμία βελτίωση. Ίσως να δώσει αργότερα βέβαια και απλά τα έκανα πολύ νωρίς. Πάντως προτείνω να μην κάνετε το story με μιας. Έχω κάνει αρκετά side και city related και είμαι στο 67%(?) νομίζω και είμαι πριν την φυλακή (πριν το τέλος του act 2). Απλά το θεωρώ βαρετό προσωπικά να κάνω όλα τα side αφού τελειώσει το main. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα