Προς το περιεχόμενο

Marvel’s Spider-Man [2018][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το Death Stranding θελω να ελπιζω πως δεν θα χει DLC ουτε για δειγμα. Παρα ειναι ιδιαιτερο παιχνιδι για να το σπασουν.Πρεπει να ναι αυτοτελες με ακριβεια.

Απο κει και περα,σιγουρα θα χουν καποιο expansion standalone ας πουμε για Last of US και μπορει να βγαλουν και στο Ghost of Tsushima κατι

• Απαντ. 674
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Alastor192 είπε

το Death Stranding θελω να ελπιζω πως δεν θα χει DLC ουτε για δειγμα. Παρα ειναι ιδιαιτερο παιχνιδι για να το σπασουν.Πρεπει να ναι αυτοτελες με ακριβεια.

Απο κει και περα,σιγουρα θα χουν καποιο expansion standalone ας πουμε για Last of US και μπορει να βγαλουν και στο Ghost of Tsushima κατι

?

Δημοσ.

Upper east side ποσα landmarks βλεπετε? Εχω 2/3 και δεν μου δειχνει το 3ο!

Επισης, τελειωσα με cats, pigeons, fisk hideouts και backpacks

Οκ ηταν το RAFT τερμα δεξια που δεν εβλεπα. Τελειωσα και με τα landmarks. Ενω στα pigeons εδωσε 1000xp, εδω μολις 100

Marvel's Spider-Man_20180918010337.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οσο γαματο και αν ειναι το game και καθε game παει καιρος που εχω σταματησει να υποστηρίζω την οποιαδηποτε εταιρεία στο κομματι των dlc.

Tο οτι θα βγάλουν dlc δεν ειναι υποχρεωτικό οτι πρεπει να τα αγοράσεις, πρωσοπικα μου φτανει και μου περισσεύει το main game, δε δινω ουτε 1€ για dlc, ημουν και ειμαι κατα, απο τη στιγμη που μια ομαδα απο developer's εργάζονται για να φτιάξουν ενα game και οπως ειναι λογικο ζητουν καποιο ποσο απο τη τσεπη μας οπου θα ειναι και η επιβράβευση τους για το κοπο τους και το αποτελεσμα, οφείλουν να ειναι οσο πιο ολοκληρωμένο γινεται και να χωρεσουν οτι θέλουν να χωρεσουν μεσα σε αυτο απο την αρχη.

Aπο κει και περα τα του style dlc1 dlc2 και ουτο κάθε εξης το καταταζω στη κατηγορια του αρμεγματος του τελικου καταναλωτη και δε σέβομαι ουτε εκτιμω μια τέτοια πραξη και σαφως δεν θα τη στηρίξω εφοσον θα μπορούσαν εξαρχης να ενσωματωναν στο αρχικό παιχνίδι (οπου τους στηριξα) και το dlc1 και το dlc2 και αλλα 200 dlc ή να ενσωματώσουν αυτα τα στοιχεια σε ενα marvel spiderman 2 οπου ομως θα ειναι ανταξιο σε διαρκεια και ποιοτητα με το πρωτο.

Οπως και οταν παραγγέλνεις μια "special pizza" δε μπορει ο deliveras ενω την εχεις πληρωσει και την εχεις φαει να σου πλασάρει μια "πιο special pizza" αλλα θα σου πλασαρει κατι εκ νεου μια "χωριατικη" ή μια "vegetarian" ή ενα "club sandwich".

Καλα, εχει καθε δικαιωμα να στη πλασάρει αλλα εχω καθε δικαιωμα κι εγω να θεωρησω μια τέτοια κινηση ανήθικη και καθαρο αρμεγμα και εν τελη να αρνηθω.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, giorgosmcmc είπε

Οπως και οταν παραγγέλνεις μια "special pizza" δε μπορει ο deliveras ενω την εχεις πληρωσει και την εχεις φαει να σου πλασάρει μια "πιο special pizza" αλλα θα σου πλασαρει κατι εκ νεου μια "χωριατικη" ή μια "vegetarian" ή ενα "club sandwich".

Λιγο αστοχο σαν παραδειγμα. Πιο σωστο θα ηταν ως main game = pizza, dlc = toppings. Θες κατι παραπανω απο το main game (base pizza)? Αγορασε τα dlc (toppings με εξτρα κοστος)

Προσωπικα δεν εχω θεμα, θα περιμενω να δω ποσο μεγαλο θα ειναι το 1ο, αν και λογικα θα το αγορασω οπως και να εχει μιας και δεν θελω να αφηνω κατι στην μεση. 

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ.
17 ώρες πριν, snake_plissken2112 είπε

60 ευρώ + 3 dlc ακα κανένα 10άρικο ας πούμε το καθένα = 90 ευρώ για αυτό το παιχνίδι, εγώ προσωπικά δε θεωρώ ότι αξίζουν...20 ευρώ μαζί με τα DLC σε κάνα χρόνο και βλέπουμε 

Ο καθένας έχει την άποψη του και τα γούστα του. Και σίγουρα ο καθένας αγοράζει με διαφορετικη νοοτροπία τα παιχνίδια που θελει. Αλλά 20€ μαζί με τα DLC και βλέπουμε;; Με έκανες και γέλασα

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Οσο γαματο και αν ειναι το game και καθε game παει καιρος που εχω σταματησει να υποστηρίζω την οποιαδηποτε εταιρεία στο κομματι των dlc.

Tο οτι θα βγάλουν dlc δεν ειναι υποχρεωτικό οτι πρεπει να τα αγοράσεις, πρωσοπικα μου φτανει και μου περισσεύει το main game, δε δινω ουτε 1€ για dlc, ημουν και ειμαι κατα, απο τη στιγμη που μια ομαδα απο developer's εργάζονται για να φτιάξουν ενα game και οπως ειναι λογικο ζητουν καποιο ποσο απο τη τσεπη μας οπου θα ειναι και η επιβράβευση τους για το κοπο τους και το αποτελεσμα, οφείλουν να ειναι οσο πιο ολοκληρωμένο γινεται και να χωρεσουν οτι θέλουν να χωρεσουν μεσα σε αυτο απο την αρχη.

Aπο κει και περα τα του style dlc1 dlc2 και ουτο κάθε εξης το καταταζω στη κατηγορια του αρμεγματος του τελικου καταναλωτη και δε σέβομαι ουτε εκτιμω μια τέτοια πραξη και σαφως δεν θα τη στηρίξω εφοσον θα μπορούσαν εξαρχης να ενσωματωναν στο αρχικό παιχνίδι (οπου τους στηριξα) και το dlc1 και το dlc2 και αλλα 200 dlc ή να ενσωματώσουν αυτα τα στοιχεια σε ενα marvel spiderman 2 οπου ομως θα ειναι ανταξιο σε διαρκεια και ποιοτητα με το πρωτο.

Καλα, εχει καθε δικαιωμα να στη πλασάρει αλλα εχω καθε δικαιωμα κι εγω να θεωρησω μια τέτοια κινηση ανήθικη και καθαρο αρμεγμα και εν τελη να αρνηθω.

Ναι καταλαβαινω τι λες  ,εγω παλι οταν   πηγαινω σε ενα εστιατορειο δεν παραγγελνω μονο κυριως πιατο αλλα θελω και σαλατα και ορεκτικο  και συνοδευτικα ενιοτε και επιδορπιο , γιατι μονο ετσι απολαμβανω ολη την εμπειρια και χορταινω  οταν εχω επιλεξει κατι  που  μου αρεσει πολυ .

Για αυτο ημουν παντα υπερ των DLC .

• Confused 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Ναι καταλαβαινω τι λες  ,εγω παλι οταν   πηγαινω σε ενα εστιατορειο δεν παραγγελνω μονο κυριως πιατο αλλα θελω και σαλατα και ορεκτικο  και συνοδευτικα ενιοτε και επιδορπιο , γιατι μονο ετσι απολαμβανω ολη την εμπειρια και χορταινω  οταν εχω επιλεξει κατι  που  μου αρεσει πολυ .

Για αυτο ημουν παντα υπερ των DLC .

Εαν ομως στο εστιατοριο που πας αρχισουν κολπακια στο στυλ το κυριως γευμα να στο κανουν μια μπουκια και στην ουσια να μενεις νηστικος; Αυτο ειναι θεμιτο; Γιατι εχω την αισθηση οτι εδω αυτο κανουν. Τιμολογουν το κυριως πιατο ενα ποσο, και μετα αρχιζουν να κοβουν κομματια για να στα δωσουν μονο εαν παραγγειλεις το ορεκτικο, επιδορπιο, σαλατα.
Μερικοι το βλεπουν αλλιως. Οπως την βρισκει ο καθενας.

• Like 1
Δημοσ.
14 hours ago, {TDi}Dj2k..infc said:

Πιο κομμένο content πεθαίνεις αυτό περί Black Cat DLC...άμα ισχύει που φυσικά θα ισχύει, βρωμάει από χιλιόμετρα. Δεν την είχα συνηθίσει τόσο greedy την Sony και κάτι μου λέει ίδιες μούφες θα γίνουν στα τέρατα exclusives που έρχονται...

<irony> Ναί αλλά δεν έχουν βάλει microtransactions, οπότε όλα είναι καλά! :) </irony>

Δυστυχώς ναί, φαίνεται πως εκεί πάει το πράγμα..

Δημοσ.

Ότι νάνε...δεν μίλησε κανεις για DLC 6 μήνες μετά το game, μιλάμε για ripped content από το main game που ανακοινώθηκε πριν το official release και θα βγει όλο μέσα σε 3 μήνες, wtf you guys on about?!

• Like 2
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, insaneblyat είπε

Ο καθένας έχει την άποψη του και τα γούστα του. Και σίγουρα ο καθένας αγοράζει με διαφορετικη νοοτροπία τα παιχνίδια που θελει. Αλλά 20€ μαζί με τα DLC και βλέπουμε;; Με έκανες και γέλασα

Το τελευταίο Arhkam κάπου εκεί κοστίζει και είναι το τριπλάσιο σε μέγεθος από το Spiderman...Δεν ξέρω αν προλάβατε την εποχή των expansions που βγαίναν κάνα 2 χρόνια μετά το παιχνίδι και ήταν σχεδόν ένα ολόκληρο παιχνίδι και αυτά που άξιζε μέχρι τέλους τα λεφτά του, σε σχέση με το σημερινό καρκίνωμα των dlc ..δεν ξέρω τι είναι ποιο αστείο και για γέλια, ότι υπήρχε μια περίοδος κάποτε που το expansion άξιζε τα λεφτά του και σε ποιότητα και σε διάρκεια, ή τώρα που κάθε 2-3 μήνες σου πετάνε τυράκι οι developers με 5 έξτρα πίστες ή 2 νέες στολές και τσιμπάνε όλοι!

Όντως αγοράζει με διαφορετική νοοτροπία και στο πορτοφόλι κανενός δε κάνω κουμάντο, προσωπικά όμως πίθηκος του εκάστοτε developer δε θέλω να γίνω και δε σκοπεύω..τώρα αυτά για σαλάτες και ορεκτικά και σια, δικά σας τα συμπεράσματα i guess

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιλάμε για παιχνίδι που βγήκε πριν 10 μέρες όχι πριν 2 χρόνια αν εσύ αγοράζεις τα games όταν πέφτουν στα 20€ είναι άλλη ιστορία και εγώ δε μπορώ να περιμένω τόσο μεγάλο διάστημα. Το Arkham knight δε πά να είναι και 10πλασιο σε μέγεθος είναι μετριοτητα μπρος στο Spider-Man προσωπικά τα δύο πρωτα Batman της rocksteady είναι πολύ ψηλά στη καρδιά μου και τα αγόρασα κοντά στη κυκλοφορία τους με κανονική τιμή όχι 20€

Επεξ/σία από insaneblyat
  • Like 1
Δημοσ.

Βασικά το ΑΚ και το Spidey έχουν σχεδόν την ίδια διάρκεια, check it. Επίσης βρίσκω λίγο υπερβολικό το "μετριότητα" φιλε Insaneb γιατί άμα εξαιρέσεις το forced batmobile σε πολλές φάσεις το game ήταν άκρως απολαυστικό με το καλύτερο gameplay σε όλο το series. + Mark Hamill=Joker ;)

• Like 2
Δημοσ.

Ναι ήμουν λίγο υπερβολικός κυρίως γιατί οντως έχει το καλύτερο gameplay στη σειρα. Ωστοσο από όλη τη σειρά της rocksteady έχει τη χειρότερη ιστορία τη χειρότερη ατμοσφαιρα τα χειρότερα bosses και αυτό το σιχαμενο batmobile ήταν ο κύριος λόγος που βαρέθηκα μόνο ο joker σώζει το game. Όπως και να έχει είναι αυτονόητο και ελπίζω για όλους ότι το να αφαιρεθεί υλικό για να το βάλεις μετά ως "και καλα" dlc είναι ξεφτιλα αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το παιχνίδι είναι του 20€ 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...