Προς το περιεχόμενο

Marvel’s Spider-Man [2018][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 6/7/2018 στις 11:57 ΠΜ, IcemanGr71 είπε

H Spider-Man Collector's Edition  (PS4) έχει εξαντληθεί ήδη???? Παντού αυτό διαβάζω....

Βέβαια βρήκα αυτό ...

https://www.germanos.gr/product/marvels-spider-man-collectors-edition-ps4/20374235/#

στα 149€ .....

Μπηκα να ρωτησω αυτο ακριβως @IcemanGr71 ...χαρουμενος πηγα να κανω την προπαραγγελια αλλα θελει πληρωμη επιτοπου !!!\

Ουτε πλαισιο ουτε Public δεν εχουν βγαλει προπαραγγελιες...τι περιμένουν?? 

Να υποθέσω οτι η Sony Hellas θα ξερεις αν την φέρουν? Να τους στειλω ενα μυνημα αν εχει κανεις καμια ιδεα που να απευθυνθω.

Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνοντας λιγότερο από ένα λεπτό search διάβασα ότι σε κάποιες χώρες έχει εξαντληθεί, Ελλάδα ακόμα δεν έχει έρθει, όταν έρθει θα ανακοινωθεί λογικά και οποιος προλάβει, ορίστε και ένα σχετικό σχόλιο:

Αναφορά σε κείμενο

Μίλησα με το κέντρο πωλήσεων της sony και μου είπαν πως το επόμενο μεγάλο event τους όπως ήταν το god of war, είναι το spider-man. Ακόμη είναι πολύ νωρίς μου είπε ο άνθρωπος για να ξέρουν τι θα έρθει και πότε, είτε αυτό είναι συλλεκτική είτε είναι deluxe, το οτιδήποτε. Οπότε περιμένουμε! 28/06/2018

Το search παίρνει λιγότερο χρόνο από posting ;)

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Κάνοντας λιγότερο από ένα λεπτό search διάβασα ότι σε κάποιες χώρες έχει εξαντληθεί, Ελλάδα ακόμα δεν έχει έρθει, όταν έρθει θα ανακοινωθεί λογικά και οποιος προλάβει, ορίστε και ένα σχετικό σχόλιο:

Το search παίρνει λιγότερο χρόνο από posting ;)

Σωστος ημουν δουλεια και απλα βρηκα το τοπικ και ποσταρα..το ξερω για την εξαντληση (αν και στο game ειναι διαθεσιμο το οποιο ομως δεν στελνει μεγαλα πακετα Ελλαδα)..οποτε μου φαινεται περιεργο..θεωρω οτι απλα εχει αργησει να φανει

Επεξ/σία από ison
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Socratis_g είπε

Limited edition

spiderman-ps4-3-1123825.jpeg

το κοντρολερ ειναι πανεμορφο, η κονσολα meh 

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Malthador είπε

Τι λες, και τα δύο είναι πανέμορφα. 

δεν ειναι του γουστου μου

το κοντρολλερ ειναι φανταστικο ομως, αυτο και το darth vader edition ειναι μακραν οτι καλυτερο φτιαξανε

Δημοσ.

Το καλυτερο controller με διαφορα ειναι το anniversary στα χρωματα του αρχικου ps1.Νομιζω ειναι ξεκαθαρο αυτο καθαρα και μονο λογω του θεματικου που εχει.

Στα του bundle τωρα μαρεσει προσωπικα και η κονσολα και το controller,απλα στην κονσολα θα προτιμουσα να εβλεπες τον ιδιο τον SPiderman παρα το σημα του οπως ηταν η αντιστοιχη εκδοση του Batman Arkham Knight

Βεβαια ολα αυτα ελαχιστη εως καθολου σημασια εχουν στο παιχνιδι αυτο καθ αυτο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...