IcemanGr71 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 H Spider-Man Collector's Edition (PS4) έχει εξαντληθεί ήδη???? Παντού αυτό διαβάζω.... Βέβαια βρήκα αυτό ... https://www.germanos.gr/product/marvels-spider-man-collectors-edition-ps4/20374235/# στα 149€ .....
ison Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Στις 6/7/2018 στις 11:57 ΠΜ, IcemanGr71 είπε H Spider-Man Collector's Edition (PS4) έχει εξαντληθεί ήδη???? Παντού αυτό διαβάζω.... Βέβαια βρήκα αυτό ... https://www.germanos.gr/product/marvels-spider-man-collectors-edition-ps4/20374235/# στα 149€ ..... Μπηκα να ρωτησω αυτο ακριβως @IcemanGr71 ...χαρουμενος πηγα να κανω την προπαραγγελια αλλα θελει πληρωμη επιτοπου !!!\ Ουτε πλαισιο ουτε Public δεν εχουν βγαλει προπαραγγελιες...τι περιμένουν?? Να υποθέσω οτι η Sony Hellas θα ξερεις αν την φέρουν? Να τους στειλω ενα μυνημα αν εχει κανεις καμια ιδεα που να απευθυνθω. Ευχαριστω
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Κάνοντας λιγότερο από ένα λεπτό search διάβασα ότι σε κάποιες χώρες έχει εξαντληθεί, Ελλάδα ακόμα δεν έχει έρθει, όταν έρθει θα ανακοινωθεί λογικά και οποιος προλάβει, ορίστε και ένα σχετικό σχόλιο: Αναφορά σε κείμενο Μίλησα με το κέντρο πωλήσεων της sony και μου είπαν πως το επόμενο μεγάλο event τους όπως ήταν το god of war, είναι το spider-man. Ακόμη είναι πολύ νωρίς μου είπε ο άνθρωπος για να ξέρουν τι θα έρθει και πότε, είτε αυτό είναι συλλεκτική είτε είναι deluxe, το οτιδήποτε. Οπότε περιμένουμε! 28/06/2018 Το search παίρνει λιγότερο χρόνο από posting Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
IcemanGr71 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Εγώ πάντως έκανα προπαραγγελία το παιχνίδι στα 49€ και βλέπουμε....
ison Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Κάνοντας λιγότερο από ένα λεπτό search διάβασα ότι σε κάποιες χώρες έχει εξαντληθεί, Ελλάδα ακόμα δεν έχει έρθει, όταν έρθει θα ανακοινωθεί λογικά και οποιος προλάβει, ορίστε και ένα σχετικό σχόλιο: Το search παίρνει λιγότερο χρόνο από posting Σωστος ημουν δουλεια και απλα βρηκα το τοπικ και ποσταρα..το ξερω για την εξαντληση (αν και στο game ειναι διαθεσιμο το οποιο ομως δεν στελνει μεγαλα πακετα Ελλαδα)..οποτε μου φαινεται περιεργο..θεωρω οτι απλα εχει αργησει να φανει Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2018 από ison 1
najinblue3 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Socratis_g είπε Limited edition το κοντρολερ ειναι πανεμορφο, η κονσολα meh Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2018 από najinblue3
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Moderators Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 6 hours ago, najinblue3 said: το κοντρολερ ειναι πανεμορφο, η κονσολα meh Τι λες, και τα δύο είναι πανέμορφα.
najinblue3 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2018 51 λεπτά πριν, Malthador είπε Τι λες, και τα δύο είναι πανέμορφα. δεν ειναι του γουστου μου το κοντρολλερ ειναι φανταστικο ομως, αυτο και το darth vader edition ειναι μακραν οτι καλυτερο φτιαξανε
Bourdoulas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Προσωπικά γούστα είναι αυτά παιδιά. Εγώ βρίσκω καλούτσικη την κονσόλα, άθλιο το χειριστήριο. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ πάλι κανένα από τα δυο και γουστάρω τρελα Spidey, δεν κατάλαβα ποτε το νόημα, standard black please. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
Fulgore Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2018 Το καλυτερο controller με διαφορα ειναι το anniversary στα χρωματα του αρχικου ps1.Νομιζω ειναι ξεκαθαρο αυτο καθαρα και μονο λογω του θεματικου που εχει. Στα του bundle τωρα μαρεσει προσωπικα και η κονσολα και το controller,απλα στην κονσολα θα προτιμουσα να εβλεπες τον ιδιο τον SPiderman παρα το σημα του οπως ηταν η αντιστοιχη εκδοση του Batman Arkham Knight Βεβαια ολα αυτα ελαχιστη εως καθολου σημασια εχουν στο παιχνιδι αυτο καθ αυτο.
ikthareone Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2018 Τι θα γίνει ρε παιδιά με το collectors edition, δεν υπάρχει πουθενά στην Ευρώπη!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα