Grim Ripper Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Άλλοι τερματίζουν το παιχνίδι και εγώ κάθομαι και μαζεύω τα collectibles αντί να συνεχίζω το story. 😛 Επίσης έβγαλα και μια selfie σε ένα A κτίριο. 😉 Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από Grim Ripper 1
giorgosmcmc Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, SPANK είπε Μόλις το τελείωσα , εκπληκτικό παιχνίδι και πολύ συγκινητικό τέλος αλλά και μετά τους τίτλους τέλους κάτι ωραίο το οποίο δεν ξέρω αν υφίσταται ή είναι μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι . Υ.Γ : Η μουσική επένδυση είναι φοβερή Μπορείς σε παρακαλω να μου πεις πως ξεκλειδώνεις research stations στο map για να κερδίσεις research tokens(πόντους ερευνητικοτητας) εχω φαει το κοσμο προχωραω και το story και τιποτα, ειναι τα μονα tokens που δε μπορώ να παρω και εχω ενεργοποιήσει επιπλεον και ολους τους πυργους ελέγχου! Τι στο καλο θελει επιτέλους? Τι φαση τι ακριβώς θελει και εχω τοσα πολλα locked activities σε καθε κομματι του map; μπορεις να μου δώσεις κανενα tip αν εχεις τη καλοσύνη? Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από giorgosmcmc
Eddy_Gordo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Άλλοι τερματίζουν το παιχνίδι και εγώ κάθομαι και μαζεύω τα collectibles αντί να συνεχίζω το story. 😛 Επίσης έβγαλα και μια selfie σε ένα A κτίριο. 😉 Πώς βγάζεις φωτογραφίες; πάτησα οψιον μοουντ αλλά δεν είδα να αποθηκεύει κατι
SPANK Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε Μπορείς σε παρακαλω να μου πεις πως ξεκλειδώνεις research stations στο map για να κερδίσεις research tokens(πόντους ερευνητικοτητας) εχω φαει το κοσμο προχωραω και το story και τιποτα, ειναι τα μονα tokens που δε μπορώ να παρω και εχω ενεργοποιήσει επιπλεον και ολους τους πυργους ελέγχου! Τι στο καλο θελει επιτέλους? Τι φαση τι ακριβώς θελει και εχω τοσα πολλα locked activities σε καθε κομματι του map; μπορεις να μου δώσεις κανενα tip αν εχεις τη καλοσύνη? Δεν θέλει να κάνεις κατι συγκεκριμένο απλα πρέπει να προχωρήσεις την ιστορία και κάποια στιγμή θα σου βγάλει οτι υπάρχουν stations σε όλη την πόλη
giorgosmcmc Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Eddy_Gordo είπε Πώς βγάζεις φωτογραφίες; πάτησα οψιον μοουντ αλλά δεν είδα να αποθηκεύει κατι Options, λειτουργεια φωτογραφίας ή κατι τετοιο δε θυμάμαι καλα πως το γραφει και μετα στο καπάκι το share και αποθήκευση στιγμιοτυπου γιατι δε βγαζει φωτο απευθειας απο την επιλογη του παιχνιδιου, ετσι το κανω εγω τουλάχιστον, ελπιζω να βοηθησα. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από giorgosmcmc 1
SPANK Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Rafinha είπε multiplayer δεν υποστηριζει ε? Δεν υπάρχει multiplayer είναι μόνο single player παιχνίδι 1
Fulgore Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 ''Τελευταιος''και καταιδρωμενος το ξεκιναω και εγω το παιχνιδι σημερα 2 1
najinblue3 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 10 λεπτά πριν, Fulgore είπε ''Τελευταιος''και καταιδρωμενος το ξεκιναω και εγω το παιχνιδι σημερα Εγω ειμαι ο τελευταιος XD Το παιχνιδι το αγορασα παρα τα dlc, αλλα δεν εχω χρονο atm 😩 1
orck Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δυο πραγματα που δεν μου αρεσουν (περα των κλασικα σιχαμενων QTE). Eχει πολλα animation, cut scenes πως τα λενε; Σημεια που σταματαει το παιχνιδι για να δουμε ταινια. Και το συστημα χειρισμου ειναι χαος, δεν θυμαμαι τοσους συνδιασμους πληκτρων, λες και παιζω arcade ξυλο που δουλευει καθαρα με συνδιασμους για να βγαλει το χτυπημα. 4 1
firepc Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Ολοι λεγατε οτι θα το μποϊκοτάρετε για αυτο που κανανε με τα dlc και τελικα κανατε αυτο που δειχνει το avatar του orck 🤣
Fulgore Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 41 λεπτά πριν, firepc είπε Ολοι λεγατε οτι θα το μποϊκοτάρετε Γιατι που γνωριζεις που το βρηκε ο καθενας?Προσωπικα το βρηκα απο φιλο ο οποιος το τελειωσε και μου το δανεισε. Επισης δεν θυμαμαι ολοι να λεγανε το παραπανω που γραφεις. Αλλο το οτι ενοχλησε αρκετους και αλλο το μποικοταζ που λες. Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από Fulgore 1 2
JohnVani18 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 1 hour ago, firepc said: Ολοι λεγατε οτι θα το μποϊκοτάρετε για αυτο που κανανε με τα dlc και τελικα κανατε αυτο που δειχνει το avatar του orck 🤣 Αναμονή για Complete είχαμε πεί κάποιοι. Τώρα αν το βρώ κι εγώ από φίλο, προφανώς θα το παίξω.. :P
shadowlike Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) μια ερώτηση, venom και carnage έχει; επισης γνωρίζει κανείς αν πουλάνε στην Ελλάδα τη special edition την Αγγλική; Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από shadowlike
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα