Προς το περιεχόμενο

Marvel’s Spider-Man [2018][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άλλοι τερματίζουν το παιχνίδι και εγώ κάθομαι και μαζεύω τα collectibles αντί να συνεχίζω το story. 😛

Επίσης έβγαλα και μια selfie σε ένα A κτίριο. 😉

Επεξ/σία από Grim Ripper
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, SPANK είπε

Μόλις το τελείωσα , εκπληκτικό παιχνίδι και πολύ συγκινητικό τέλος αλλά και μετά τους τίτλους τέλους κάτι ωραίο το οποίο δεν ξέρω αν υφίσταται ή είναι μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι  :).

Υ.Γ : Η μουσική επένδυση είναι φοβερή

Μπορείς σε παρακαλω να μου πεις πως ξεκλειδώνεις research stations στο map για να κερδίσεις research tokens(πόντους ερευνητικοτητας) εχω φαει το κοσμο προχωραω και το story και τιποτα, ειναι τα μονα tokens που δε μπορώ να παρω και εχω ενεργοποιήσει επιπλεον και ολους τους πυργους ελέγχου! 

Τι στο καλο θελει επιτέλους?

Τι φαση τι ακριβώς θελει και εχω τοσα πολλα locked activities σε καθε κομματι του map; μπορεις να μου δώσεις κανενα tip αν εχεις τη καλοσύνη?

Επεξ/σία από giorgosmcmc
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Άλλοι τερματίζουν το παιχνίδι και εγώ κάθομαι και μαζεύω τα collectibles αντί να συνεχίζω το story. 😛

Επίσης έβγαλα και μια selfie σε ένα A κτίριο. 😉

Πώς βγάζεις φωτογραφίες;  πάτησα οψιον μοουντ αλλά δεν είδα να αποθηκεύει κατι

Δημοσ.
4 ώρες πριν, giorgosmcmc είπε

Μπορείς σε παρακαλω να μου πεις πως ξεκλειδώνεις research stations στο map για να κερδίσεις research tokens(πόντους ερευνητικοτητας) εχω φαει το κοσμο προχωραω και το story και τιποτα, ειναι τα μονα tokens που δε μπορώ να παρω και εχω ενεργοποιήσει επιπλεον και ολους τους πυργους ελέγχου! 

Τι στο καλο θελει επιτέλους?

Τι φαση τι ακριβώς θελει και εχω τοσα πολλα locked activities σε καθε κομματι του map; μπορεις να μου δώσεις κανενα tip αν εχεις τη καλοσύνη?

Δεν θέλει να κάνεις κατι συγκεκριμένο απλα πρέπει να προχωρήσεις την ιστορία και κάποια στιγμή θα σου βγάλει οτι υπάρχουν stations σε όλη την πόλη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Eddy_Gordo είπε

Πώς βγάζεις φωτογραφίες;  πάτησα οψιον μοουντ αλλά δεν είδα να αποθηκεύει κατι

Options, λειτουργεια φωτογραφίας ή κατι τετοιο δε θυμάμαι καλα πως το γραφει και μετα στο καπάκι το share και αποθήκευση στιγμιοτυπου γιατι δε βγαζει φωτο απευθειας απο την επιλογη του παιχνιδιου, ετσι το κανω εγω τουλάχιστον, ελπιζω να βοηθησα.

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Fulgore είπε

''Τελευταιος''και καταιδρωμενος το ξεκιναω και εγω το παιχνιδι σημερα :P

Εγω ειμαι ο τελευταιος XD Το παιχνιδι το αγορασα παρα τα dlc, αλλα δεν εχω χρονο atm 😩

• Sad 1
Δημοσ.

Δυο πραγματα που δεν μου αρεσουν (περα των κλασικα σιχαμενων QTE).
Eχει πολλα animation, cut scenes πως τα λενε; Σημεια που σταματαει το παιχνιδι για να δουμε ταινια.
Και το συστημα χειρισμου ειναι χαος, δεν θυμαμαι τοσους συνδιασμους πληκτρων, λες και παιζω arcade ξυλο που δουλευει καθαρα με συνδιασμους για να βγαλει το χτυπημα.

• Confused 4
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, firepc είπε

Ολοι λεγατε οτι θα το μποϊκοτάρετε

Γιατι που γνωριζεις που το βρηκε ο καθενας?Προσωπικα το βρηκα απο φιλο ο οποιος το τελειωσε και μου το δανεισε.

Επισης δεν θυμαμαι ολοι να λεγανε το παραπανω που γραφεις. Αλλο το οτι ενοχλησε αρκετους και αλλο το μποικοταζ που λες.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
  • Sad 2
Δημοσ.
1 hour ago, firepc said:

Ολοι λεγατε οτι θα το μποϊκοτάρετε για αυτο που κανανε με τα dlc και τελικα κανατε αυτο που δειχνει το avatar του orck 🤣

Αναμονή για Complete είχαμε πεί κάποιοι. Τώρα αν το βρώ κι εγώ από φίλο, προφανώς θα το παίξω.. :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μια ερώτηση, venom και carnage έχει;

επισης γνωρίζει κανείς αν πουλάνε στην Ελλάδα τη special edition την Αγγλική;

Επεξ/σία από shadowlike

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...