ADHD Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Οκ ενα απο τα σκρουτζομαγαζα που το πηρα (ακομα δεν εχει ερθει) μου ειπαν οτι δεν ειναι σιγουροι αν τα pre-order bonus ειναι μεσα στο κουτι ενω το πούλαγαν ως +PRE-ORDER BONUS..
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2018 ενταξει αν ειναι σιγουροι οτι εχει το δισκακι, παλι καλα.:p
giorgosmcmc Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από giorgosmcmc
logistoulis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 μου αρέσει που βλέπω όλο και περισσότερο ελληνικά στα παιχνίδια
giorgosmcmc Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Απο τα πιο απολαυστικά συστηματα μαχης, η περιήγηση πανω απο τα κτηρια ειναι τοσο ευχαριστη που δε βαριεσαι ποτε, η μουσική πανεμορφη, κτίζει πανεμορφη ατμόσφαιρα και σε βαζει ομορφα στο mood, τα γραφικά μαγευτικα ομορφα δυσκολεύομαι να πιστεψω οτι παιζω απλα σε μια κονσολα, και δε ξερω τι εχουν κανει αλλα ξεχναω αν παιζω σε 30 ή 60 fps στο pro τουλαχιστον τρεχει αψογα δεν καταλαβα ουτε το παραμικρό framedrop ή lag ακομα και οταν γινοταν χαμος στην οθονη ή οταν η κονσολα ζεματαγε, και να σκεφτειται πως το λεει καποιος που πριν στο pc το ματι του δεν ειχε συνηθίσει ποτε κατι κατω απο 60 fps, δε περιμενα πως θα εβλεπα ποτε spiderman παιχνίδι που να αγγιζει τη ποιοτητα σε αυτο το βαθμο, insomniac take my money! ✅ Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από giorgosmcmc 3
IcemanGr71 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Παίδες μία ερώτηση.... πήρα το Spiderman 4 αλλά απέξω δεν έχει αυτοκόλλητο ότι είναι οι υπότιτλοι στα ελληνικά (Παίξε στα Ελληνικά) κτλ... Αυτό σημαίνει ότι δεν έχει ή δεν παίζει ρόλο..... γιατί μετά ποιος ακούει τον γιο να γκρινιάζει....
Mr_Terror Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Θα ρωτησεις το καταστημα που το αγορασες να σου πει αν εχει ελληνικα.Υπαρχουν παρτιδες χωρις το αυτοκολλητο που εχουν ελληνικα. 1
orck Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Πολυ ωραιο παιχνιδακι. Απο τις λιγες φορες που περνω παιχνιδι τοσο νωρις (και τοσο ακριβα). Με χαλαει λιγο που δεν εχω απολυτο ελεγχο με την πτηση. Ωραιο φαινεται. Το πηρα χθες και ακομη να λαβω το κουπονι 15ευρω απο Κωτσοβολο. (εχει καταλαβει κανεις πως ακριβως δουλευει αυτο, τι αξιας πρεπει να ειναι η αγορα για να κανουμε χρηση δωροεπιταγης;) 1
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 4 minutes ago, orck said: Πολυ ωραιο παιχνιδακι. Απο τις λιγες φορες που περνω παιχνιδι τοσο νωρις (και τοσο ακριβα). Με χαλαει λιγο που δεν εχω απολυτο ελεγχο με την πτηση. Ωραιο φαινεται. Το πηρα χθες και ακομη να λαβω το κουπονι 15ευρω απο Κωτσοβολο. (εχει καταλαβει κανεις πως ακριβως δουλευει αυτο, τι αξιας πρεπει να ειναι η αγορα για να κανουμε χρηση δωροεπιταγης;) Τι εννοείς; Εγώ το πήρα από κατάστημα και μου έδωσαν επιτόπου το κουπόνι. Έχω κρατήσει το Mario & Rabbids σε άλλο κατάστημα, θα βάλω 5 ευρώ ακόμα και θα το τσιμπήσω. Απλά η αγορά με το κουπόνι πρέπει να είναι μεγαλύτερη από την αξία του κουπονιού.
orck Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Οσες φορες εχω ψωνισει κατι που εχει δωροεπιταγη για επομενη αγορα η δωροεπιταγη ειναι σε sms στο κινητο και ερχεται λιγες ημερες μετα.
St@th1sm Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Και εγώ ακόμα περιμένω την δωροεπιταγή. Από ότι έλεγε στους όρους της προσφοράς θα έρθει μέσα σε 7 μέρες και θα ισχύει για αγορές άνω των 59 ευρό. Τουλάχιστον για τις δωροεπιταγές μέσω sms
giorgosmcmc Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2018 από giorgosmcmc
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 8 hours ago, St@th1sm said: Από ότι έλεγε στους όρους της προσφοράς θα έρθει μέσα σε 7 μέρες και θα ισχύει για αγορές άνω των 59 ευρό. Τουλάχιστον για τις δωροεπιταγές μέσω sms Τώρα παρατήρησα ότι έτσι γράφει και η δικιά μου επάνω.
SPANK Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις το τελείωσα , εκπληκτικό παιχνίδι και πολύ συγκινητικό τέλος αλλά και μετά τους τίτλους τέλους κάτι ωραίο το οποίο δεν ξέρω αν υφίσταται ή είναι μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι . Υ.Γ : Η μουσική επένδυση είναι φοβερή 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα