Προς το περιεχόμενο

Marvel’s Spider-Man [2018][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, kax54638 είπε

Spidey Suit Pack: 3 στολές για τον Spider-Man 

Spider-Drone Gadget

Spider-Man avatar για το PlayStation Network 

Spider-Man PS4 theme

5 επιπλέον skill-points για τον Spider-Man 

Και σε εμένα τα έστειλε με e-mail το Public.

Ποσους κωδικούς σου εδωσαν αν επιτρεπετε?Διοτι εμενα μου εδωσαν μονο έναν.

Επεξ/σία από spartan29gr
Δημοσ.
9 ώρες πριν, spartan29gr είπε

Ποσους κωδικούς σου εδωσαν αν επιτρεπετε?Διοτι εμενα μου εδωσαν μονο έναν.

Όπως είπε και ο ison ένας κωδικός που σου ξεκλιδώνει 3 "πακέτα"

• Like 2
Δημοσ.

Το τερμάτισα σε σπίτι φίλου καθώς έμεινα εκεί για 1  σ/κ και το λιώσαμε(12ωρο την 1 μέρα και 6ωρο την αλλη) παιχνίδαρος και καθώς είμαι τρελός fan του spidey απο τα αγαπημένα μου παιχνίδια ever,μαζί με το spiderman 2 που αν και πολυ μικρότερος είχα τερματίσει στο original xbox.Βέβαια εκεί το μεγαλύτερο συν ήταν οτι τη φωνή του spidey την εκανε ο κανονικός tobey maguire που ήταν και ο ίδιος ο ηθοποιός των spiderman 1,2,3, και πήγαινε το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο.Να σημειώσω ότι τότε με τη φαντασία ενος μικρού παιδιού έβλεπα τα γραφικά του παλιού σαν τα γραφικά του καινούργιου παιχνιδιού.Ενα μεγάλο ευχαριστώ στην insomniac που με γύρισε χρόνια πίσω  και μου δημιούργησε μια τεράστια νοσταλγία φαντασίας και παιδικών ονείρων.

• Like 2
Δημοσ.
17 ώρες πριν, spartan29gr είπε

Εμενα μου κανανε τον κινεζο στο  πλαισιο.Μου ανεφεραν  ότι από ενημερωση που ειχαν,τελικα(από την σονυ) δεν δινουν κωδικούς από τα  preoder bonus.Με το που τους ειπα ότι δεν γινεται αυτό μιας και αλλα καταστήματα δινουν κανονικα.Τελικα μου τους στειλανε μεσο  email.

Να σε ρωτήσω, που απευθυνθηκες στο πλαίσιο? Εγώ έκανα αγορά το Σάββατο και δεν μου έχουν στείλει ούτε τα bonus αλλά ούτε και το κουπόνι των 15€.

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, jerry banana είπε

ΤΒέβαια εκεί το μεγαλύτερο συν ήταν οτι τη φωνή του spidey την εκανε ο κανονικός tobey maguire που ήταν και ο ίδιος ο ηθοποιός των spiderman 1,2,3, και πήγαινε το παιχνίδι σε άλλο επίπεδο.

yes, but no :P

https://en.wikipedia.org/wiki/Yuri_Lowenthal_filmography#Video_games

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το πρόσεξε κανεις όταν μιλάει στο κινητό ο Peter καθώς swinging/fighting ακούγεται λαχανιασμένος ενώ άμα είσαι ακίνητος μιλάει κανονικά?! 😮 Έχει τρελή λεπτομέρεια το game. Όπως είπε και ο φίλος παραπάνω είχα να παίξω Spidey game από το ps2 και μπορώ να πω το καλύτερο Spiderman με διαφορα και top 5 PS4 games imho. Μπορώ να web-swinging all day long :D Κρίμα που έγινε αυτό με τα DLC γιατί αξίζει 100% day1 αγορά. Μπράβο στους Insomniacs. Το cameo τα έσπασε επίσης :D

p.s. Θα γράψω περισσότερα σύντομα ;)

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
Δημοσ.
32 λεπτά πριν, snake_plissken2112 είπε

φίλε κρίμα γιατί το wikepedia στην συγκεκριμένη περίπτωση κάνει λάθος μεγάλο ,συγκεκριμένα δες εδώ https://www.imdb.com/title/tt0411906/ και εδώ https://en.wikipedia.org/wiki/Spider-Man_(2002_video_game) στην πλοκή τι έχει στις παρενθέσεις για voice actor.Αλλά και πέρα απο τα επίσημα links είναι φανερό απο τη 1η στιγμή που θα παίξει κανείς το παιχνίδι οτι ο ηθοποιός είναι ο TObey maguire και στο παιχνιδι και στις ταινιες σαφως.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Λέω να τσιμπήσω το game από Κωτσόβολο, μαζί με την δωροεπιταγή των 15 ευρώ βγαίνει όσο από τα skroutzομάγαζα.

Υπάρχει τρόπος να πάρω το pre-order bonus κατόπιν εορτής;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Λέω να τσιμπήσω το game από Κωτσόβολο, μαζί με την δωροεπιταγή των 15 ευρώ βγαίνει όσο από τα skroutzομάγαζα.

Απο την στιγμη που δεν το αναφερουν καπου στην σελιδα τους,αναγκαστικα μονο αν παρεις τηλεφωνο και ρωτησεις θα ξερεις στα σιγουρα.

Αλλιως αν σε ενδιαφερουν τα pre order ξερεις που να κοιταξεις.

• Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Malthador είπε

Δεν ειναι κατι το τρομερο maltha... 1 avatar ενα θεμα(το δωρεαν που εδωσαν για μενα ειναι πιο ωραιο)  και μερικες στολες και 1 gadget τα οποια ξεκλειδωνουν μεσα στο παιχνιδι

Δημοσ.
5 ώρες πριν, manos256 είπε

Να σε ρωτήσω, που απευθυνθηκες στο πλαίσιο? Εγώ έκανα αγορά το Σάββατο και δεν μου έχουν στείλει ούτε τα bonus αλλά ούτε και το κουπόνι των 15€.

Παρε τα κεντρικα καλυτερα,και καντους παραπονα(εμενα μου ειπαν ότι το κουπονι των 15 ευρω)θα το λαβουμε κανονικα.Ειμαι στο περιμενε.Για καλο η για κακο παρε και στα κεντρικα της σονυ ελλας και πες τους το πρόβλημα.

8 ώρες πριν, ison είπε

Ενας κωδικός ειναι και τα ξεκλειδώνει όλα

Ωραια  και εγω έναν ελαβα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, snake_plissken2112 είπε

my bad, νόμιζα αναφερόσουν στο τωρινό παιχνίδι... όντως στο παλιό ήταν ο Maguire και τα έσπαγε σαν παχνίδι τότε

Δεν πειραζει.Οντως τα εσπαγε.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Αλλιως αν σε ενδιαφερουν τα pre order ξερεις που να κοιταξεις.

Δεν ξερω αν εννοεις το allkeyshop (που σημερα μπηκε και το SM εκει), αλλα δεν εχει με τα pre order bonus, παρα μονο τα deluxe 10 ευρω φθηνοτερα που αξιζει για καποιον που δεν εχει το base game

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...