darksider13 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 35 λεπτά πριν, PDS13 είπε O Batman μου αρεσει λιγοτερο απο ολους τους σουπερ ηρωες, αλλα εχει ταινιαρες(Νολαν) και παιχνιδαρες(Rocksteady) ο ατιμος. Aυτος που συμπαθω περισσοτερο ειναι ο Spiderman. Eυτυχως βγηκε παιχνιδι της προκοπης. Επίσης ο batman έχει τους καλύτερους villains από όλους τους σούπερ ήρωες, γνώμη μου. 2
ADHD Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 37 λεπτά πριν, PDS13 είπε O Batman μου αρεσει λιγοτερο απο ολους τους σουπερ ηρωες, αλλα εχει ταινιαρες(Νολαν) και παιχνιδαρες(Rocksteady) ο ατιμος. Aυτος που συμπαθω περισσοτερο ειναι ο Spiderman. Eυτυχως βγηκε παιχνιδι της προκοπης. ban η ignore list απλα..
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 1 hour ago, ADHD said: ban η ignore list απλα..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, darksider13 είπε Επίσης ο batman έχει τους καλύτερους villains από όλους τους σούπερ ήρωες, γνώμη μου. True dat, Joker/Venom!
giorgosmcmc Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Παιχνιδαρα, αν βγαλουν και κανα patch για 60 fps θα γίνει ακομα καλυτερο.
ADHD Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Batman vs Carnage, γιατί απλά μπορεί.. Κάντε ενα crossover *** και ας ειναι nintendo switch exclusive.. 1
kostiger Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, PDS13 είπε ψεμματα, ο σουπερμαν ειναι ο χειροτερος για μενα, οχι ο Μπατμαν Eδω τα βρηκαμε. Ο Μπατμαν ειναι ο αγαπημενος μου υπερηρωας απο τα χρονια ακομα που βρισκοταν στα χερια του Burton. Σε οτι εγραψες για Νολαν και Rocksteady προσυπογραφω.
Grim Ripper Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Πού ακριβώς ενεργοποιώ τα ελληνικά στους υπότιτλους; 🤔
giorgosmcmc Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Μερικα screenshots που τραβηξα απ το game. Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler 4
spartan29gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Πού ακριβώς ενεργοποιώ τα ελληνικά στους υπότιτλους; 🤔 Θα πρεπει να αλλαξεις στο playstation 4 την γλωσσα στα ελληνικα από τα αγγλικα που τα εχεις. για να σου εμφανιστουν κανονικα μετα στο παιχνιδι 1
Grim Ripper Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, spartan29gr είπε Θα πρεπει να αλλαξεις στο playstation 4 την γλωσσα στα ελληνικα από τα αγγλικα που τα εχεις. για να σου εμφανιστουν κανονικα μετα στο παιχνιδι Ok, υπέθεσα θα ήταν όπως το God of War.
Grim Ripper Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Ήρθε και το preorder bonus από τα public.
spartan29gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε Ήρθε και το preorder bonus από τα public. Εμενα μου κανανε τον κινεζο στο πλαισιο.Μου ανεφεραν ότι από ενημερωση που ειχαν,τελικα(από την σονυ) δεν δινουν κωδικούς από τα preoder bonus.Με το που τους ειπα ότι δεν γινεται αυτό μιας και αλλα καταστήματα δινουν κανονικα.Τελικα μου τους στειλανε μεσο email. 2
najinblue3 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, spartan29gr είπε Εμενα μου κανανε τον κινεζο στο πλαισιο.Μου ανεφεραν ότι από ενημερωση που ειχαν,τελικα(από την σονυ) δεν δινουν κωδικούς από τα preoder bonus.Με το που τους ειπα ότι δεν γινεται αυτό μιας και αλλα καταστήματα δινουν κανονικα.Τελικα μου τους στειλανε μεσο email. Ti σας εδωσε σαν bonus? Στολες μονο ? Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2018 από najinblue3
kax54638 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, najinblue3 είπε Ti σας εδωσε σαν bonus? Στολες μονο ? Spidey Suit Pack: 3 στολές για τον Spider-Man Spider-Drone Gadget Spider-Man avatar για το PlayStation Network Spider-Man PS4 theme 5 επιπλέον skill-points για τον Spider-Man Και σε εμένα τα έστειλε με e-mail το Public. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα