Προς το περιεχόμενο

Marvel’s Spider-Man [2018][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, PDS13 είπε

O Batman μου αρεσει λιγοτερο απο ολους τους σουπερ ηρωες, αλλα εχει ταινιαρες(Νολαν) και παιχνιδαρες(Rocksteady) ο ατιμος.

Aυτος που συμπαθω περισσοτερο ειναι ο Spiderman. Eυτυχως βγηκε παιχνιδι της προκοπης.

Επίσης ο batman έχει τους καλύτερους villains από όλους τους σούπερ ήρωες, γνώμη μου.

• Like 2
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, PDS13 είπε

O Batman μου αρεσει λιγοτερο απο ολους τους σουπερ ηρωες, αλλα εχει ταινιαρες(Νολαν) και παιχνιδαρες(Rocksteady) ο ατιμος.

Aυτος που συμπαθω περισσοτερο ειναι ο Spiderman. Eυτυχως βγηκε παιχνιδι της προκοπης.

ban η ignore list απλα.. :P 

Batman_6f0b92_1276511.jpeg

Δημοσ.
3 ώρες πριν, PDS13 είπε

ψεμματα, ο σουπερμαν ειναι ο χειροτερος για μενα, οχι ο Μπατμαν :P

Eδω τα βρηκαμε. Ο Μπατμαν ειναι ο αγαπημενος μου υπερηρωας απο τα χρονια ακομα που βρισκοταν στα χερια του Burton. Σε οτι εγραψες για Νολαν και Rocksteady προσυπογραφω.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Πού ακριβώς ενεργοποιώ τα ελληνικά στους υπότιτλους; 🤔

Θα πρεπει να αλλαξεις στο  playstation  4 την γλωσσα στα ελληνικα από τα αγγλικα που τα εχεις.  για να σου εμφανιστουν κανονικα μετα στο παιχνιδι

• Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, spartan29gr είπε

Θα πρεπει να αλλαξεις στο  playstation  4 την γλωσσα στα ελληνικα από τα αγγλικα που τα εχεις.  για να σου εμφανιστουν κανονικα μετα στο παιχνιδι

Ok, υπέθεσα θα ήταν όπως το God of War.

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Ήρθε και το preorder bonus από τα public.

Εμενα μου κανανε τον κινεζο στο  πλαισιο.Μου ανεφεραν  ότι από ενημερωση που ειχαν,τελικα(από την σονυ) δεν δινουν κωδικούς από τα  preoder bonus.Με το που τους ειπα ότι δεν γινεται αυτό μιας και αλλα καταστήματα δινουν κανονικα.Τελικα μου τους στειλανε μεσο  email.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Εμενα μου κανανε τον κινεζο στο  πλαισιο.Μου ανεφεραν  ότι από ενημερωση που ειχαν,τελικα(από την σονυ) δεν δινουν κωδικούς από τα  preoder bonus.Με το που τους ειπα ότι δεν γινεται αυτό μιας και αλλα καταστήματα δινουν κανονικα.Τελικα μου τους στειλανε μεσο  email.

Ti σας εδωσε σαν bonus? Στολες μονο ?

Επεξ/σία από najinblue3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, najinblue3 είπε

Ti σας εδωσε σαν bonus? Στολες μονο ?

Spidey Suit Pack: 3 στολές για τον Spider-Man 

Spider-Drone Gadget

Spider-Man avatar για το PlayStation Network 

Spider-Man PS4 theme

5 επιπλέον skill-points για τον Spider-Man 

Και σε εμένα τα έστειλε με e-mail το Public.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...