Grim Ripper Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Και εμένα στα public στο The Mall μου είπαν σε sms/e-mail θα τους λάβω, μάλλον από την επόμενη εβδομάδα.
SPANK Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Από ότι φαίνεται λοιπόν όσοι το πήραμε από " μικρά " μαγαζάκια δεν θα πάρουμε τα pre order , εντάξει αν και θα τα ήθελα τα pre order μικρό το κακό από την στιγμή που το παιχνίδι είναι καλό , δεν ξέρω εκτός και αν κάνει την καλή η insomniac ή sony και μας τα δώσει αν και φαντάζομαι ότι έγκειται στην πολιτική του κάθε μαγαζιού όσο αφορά αυτά τα bonus ?
joker80 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν άντεξα το πήρα και γω. Μου έπεσε το σαγόνι απ τα γραφικά. Δεν τα περίμενα τόσο ωραία. Για τα pre order που λέτε ισχύει. Όσοι το πήραμε από μικρά μαγαζιά (e-shop εγώ) δεν δίνουν τα bonus. Μεγάλη βλακεία αυτό της insomniac. Θα μπορούσε να κάνει μια day one edition με τα bonus μέσα. Ας ελπίσουμε να μην γίνει συνήθεια και σε άλλες εταιρείες.
Fulgore Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Αφου το εγραψα πιο πισω οτι ορισμενα μικρο μαγαζα δινουν pre order bonus(οπως φαινεται και απο skroutz),γιατι το γενικευετε χωρις λογο? https://www.skroutz.gr/s/14576683/Marvel-s-Spider-Man-PS4.html Ο αλλος συμφορουμιτης πιο πισω ειπε για το Ggalaxy που δινει pre order bonus και αυτο μικρο μαγαζο θεωρειται... Δεν δινουν ολα τα σκρουτζομαγαζα pre order bonus,κατι που ισχυει γενικα στις περισσοτερες κυκλοφοριες, γιατι αφορα αποκλειστικα και μονο τον προμηθευτη του καθε μαγαζιου. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από Fulgore
elessar86 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδιά εγώ όπως έγραψα και πιο πίσω απο skroutzomagazo το πήρα αλλά και pre-order bonus πήρα και το πήρα και αμέσως
Spartan117 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Κρίμα που δεν έχει RTX /s Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από Spartan117 3
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Meh....αφαιρεσαν ολο το στεγνο τσιμεντο. downgrade! Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2018 από Επισκέπτης
ADHD Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Το πηρα απο ενα σκρουτζομαγαζο που αναφερει +pre-order bonus, τωρα αν θα ερθει και πως ειναι αλλη ιστορία. Παντως απο οσο εχω δει δεν νομίζω να με ενθουσιάσει και τόσο ειναι σαν τα Arkham games απλα με spiderman αντι batman το οποιο ειναι insta downgrade απο μονο του.
najinblue3 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, ADHD είπε Το πηρα απο ενα σκρουτζομαγαζο που αναφερει +pre-order bonus, τωρα αν θα ερθει και πως ειναι αλλη ιστορία. Παντως απο οσο εχω δει δεν νομίζω να με ενθουσιάσει και τόσο ειναι σαν τα Arkham games απλα με spiderman αντι batman το οποιο ειναι insta downgrade απο μονο του. Συμφωνω με τα λεγομενα σου περι downgrade! αν και αγαπω αραχνη 1
SPANK Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Αυτά τα περιστέρια είναι πολύ παλούκι είναι πιο γρήγορα και από τον spidey
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 O Batman μου αρεσει λιγοτερο απο ολους τους σουπερ ηρωες, αλλα εχει ταινιαρες(Νολαν) και παιχνιδαρες(Rocksteady) ο ατιμος. Aυτος που συμπαθω περισσοτερο ειναι ο Spiderman. Eυτυχως βγηκε παιχνιδι της προκοπης.
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Κατά τ'αλλά εννοείται ότι ο Spiderman είναι πιο γαμάτος από όλους τους ήρωες, αφού είναι ένας από εμάς. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2018 ψεμματα, ο σουπερμαν ειναι ο χειροτερος για μενα, οχι ο Μπατμαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα