JohnVani18 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 27 minutes ago, spartan29gr said: Δηλαδη εμεις που παραγγείλαμε την special edition από αλο μαγαζι,παιζει να μην τα εχει μεσα καθολου?Εκει τι κανουμε?Δεν εχω δωσει email κατευθείαν αγορα εκανα. Αγορά έκανες από κατάστημα έτσι; Είναι bonus προπαραγγελίας, οπότε εν μέρη δεν μετράς. Εκτός κι αν εννοείς ότι πήγες από το κατάστημα και έκανες προπαραγγελία από εκεί. Αν έδωσες κάποιο κινητό ίσως σου στείλουν SMS. Πάντως προσωπικά το GOW που είχα κάνει προπαραγγελία, οι ασπίδες και στολές μου ήρθαν σχεδόν μια βδομάδα μετά και είχα ήδη τερματίσει το παιχνίδι.
spartan29gr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, JohnVani18 είπε Αγορά έκανες από κατάστημα έτσι; Είναι bonus προπαραγγελίας, οπότε εν μέρη δεν μετράς. Εκτός κι αν εννοείς ότι πήγες από το κατάστημα και έκανες προπαραγγελία από εκεί. Αν έδωσες κάποιο κινητό ίσως σου στείλουν SMS. Πάντως προσωπικά το GOW που είχα κάνει προπαραγγελία, οι ασπίδες και στολές μου ήρθαν σχεδόν μια βδομάδα μετά και είχα ήδη τερματίσει το παιχνίδι. Από σκρουτζομαγαζο και ο τυπος μου ειπε ότι η σονυ στα μικρα μαγαζια δεν δινει κωδικούς με τα preoder bonus
JohnVani18 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Το GOW από αλυσίδα το είχα πάρει, οπότε δεν μου ακούγεται καθόλου περίεργο να ακολουθεί τέτοια πολιτική η Sony με μικρότερα καταστήματα. Δε νομίζω πάντως να έχει λόγο να σου πεί ψέματα ο τύπος..
spartan29gr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, JohnVani18 είπε Το GOW από αλυσίδα το είχα πάρει, οπότε δεν μου ακούγεται καθόλου περίεργο να ακολουθεί τέτοια πολιτική η Sony με μικρότερα καταστήματα. Δε νομίζω πάντως να έχει λόγο να σου πεί ψέματα ο τύπος.. Όχι αλλα θα επρεπε να με ενημερωσει στην αρχη.Τωρα θα ψαξω να ρωτησω στα μεγαλα καταστήματα τι παιζει. Τελικα την παραγγειλα από το πλαισιο και περιλαμβανει όλα τα preoder bonus από ότι μου ειπε ο πωλητης.Μαλιστα με την αγορα της συγκεκριμενης εκδοσης σου δινει και δωροεπιταγη 15 ευρω για μελλοντικη αγορα.
kax54638 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Μέσα στο κουτί όντως δεν έχει κανέναν κωδικό. Προφανώς τον στέλνουν χωριστά. Σε άλλες περιπτώσεις το public τον έστελνε με e-mail την ίδια μέρα. Εδώ ακόμα τίποτα.
nekrik Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Παρέλαβα και γω την special από public . Όντως δεν παίζουν κωδικοί μέσα μάλλον θα περιμένουμε . Πρώτη εντύπωση από την special θετική . Όμορφο το artbook και το steelbook. Να δούμε και το game τώρα μόλις κατέβει το update .
SPANK Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Το παιχνίδι μέχρι στιγμή είναι εκπληκτικό και έχω παίξει μόνο 13 % , η κίνηση τα γραφικά όλα είναι απίστευτα smooth ακόμη και στην 1080p τηλεόραση μου οπότε φαντάζομαι πως θα είναι σε 4k , όσο αφορά τα pre order bonus μου είπαν και εμένα από gamescom οτι δεν περιλαμβάνονται αλλά ελπίζω η sony hellas να κάνει κάτι για αυτό ( θα τους στείλω ενα email ) 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 5/9/2018 στις 3:48 ΜΜ, {TDi}Dj2k..infc είπε Guys το web-swinging πως λειτουργεί?! Απλά πατάς ένα κουμπί και αφήνεις? Υπάρχει επιλογή για να ρήξεις και από τα δυο χερια? John? Τώρα που παίξατε αρκετοί κάποιος να μου απαντήσει αυτή την ερώτηση please? Nvm έμαθα, δεν έχει Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
spartan29gr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, nekrik είπε Παρέλαβα και γω την special από public . Όντως δεν παίζουν κωδικοί μέσα μάλλον θα περιμένουμε . Πρώτη εντύπωση από την special θετική . Όμορφο το artbook και το steelbook. Να δούμε και το game τώρα μόλις κατέβει το update . Εμενα από το πλαισιο μου ειπαν ότι τα περιλαμβανει μεσα.Αυριο θα τους ρωτησω να μαθω διοτι μου φαινεται ότι μας δουλευουν.
Socratis_g Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Στο site της insomniac games κάποιος έθεσε ερώτημα που θα πάρει τους κωδικούς Και του απάντησαν, τους στέλνει το κατάστημα το οποίο έκανε την πώληση. Btw ρε παιδιά αυτό που αξίζει από τους κωδικούς είναι το theme το οποίο υπάρχει free στο ps store
Elmago1925 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Όσον αφορά τις 3 στολές του preorder,αυτές μπορούμε να τις αποκτήσουμε κατα τη διάρκεια του παιχνιδιού;
elessar86 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Λοιπόν παιδιά εγώ το πήρα απο gaming galaxy και το παιδί είχε εκτυπώσει τα pre-order bonus και μου το κόλλησε στο κουτί πάνω στην ζελατίνα που βγαίνει μετά. Μου είπε θα μπορούσα να τα στείλω με email αλλά καλύτερα έτσι όποιος περνει το pre-order του του κολλάω και το χαρτάκι. Πάντως όντως αυτό το pre-order αξίζει σε σχέση με του god of war αφού εδώ οι 3 στολές είναι και ωραίες και έχουν κ extra ιδιότητες. 1
spartan29gr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, Socratis_g είπε Στο site της insomniac games κάποιος έθεσε ερώτημα που θα πάρει τους κωδικούς Και του απάντησαν, τους στέλνει το κατάστημα το οποίο έκανε την πώληση. Btw ρε παιδιά αυτό που αξίζει από τους κωδικούς είναι το theme το οποίο υπάρχει free στο ps store Όχι το theme δεν αξιζει διοτι δεν είναι το ιδιο.Παρεπιπτοντως όταν αγοράζεις κατι θα πρεπει να σου δινει και αυτό που σου διαφημιζει ότι περιεχει σαν μπονους.
Fulgore Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2018 Ειναι ιδια ακριβως περιπτωση με το God of war,ποια καταστηματα το ειχαν πληρως στα Ελληνικα και ποια οχι. Επισης οπως μπορειτε να δειτε και στο skroutz ορισμενα καταστηματα το αναφερουν οτι διαθετουν pre order bonus https://www.skroutz.gr/s/14576683/Marvel-s-Spider-Man-PS4.html Αλλα παλι το τονιζουν ακομα και μεσα στο site καλου κακου οπως το Gamestation https://www.gamestation.gr/el/video-games/marvels-spider-man-me-ellinikous-ypotitlous-ps4.html Γιαυτο καλο ειναι να γινομαστε συγκεκριμενοι σε τετοιες περιπτωσεις απο που εγινε η αγορα. Αν τωρα καποιος αγορασε απο ενα καταστημα το οποιο ανεφερε οτι εχει και pre order bonus μαζι,τοτε οφειλει να επικοινωνησει με το ιδιο το καταστημα για να βγαλει ακρη. Αν κατα την επικοινωνια διαπιστωθει οτι το καταστημα τελικα δεν θα φερει τα pre order bonus,παρολο που το ανεφερε τοτε εχετε το δικαιωμα να επιστρεψετε πισω το παιχνιδι σε αυτο(κατα προτιμηση σφραγισμενο για αποφυγη παρεξηγησεων). Και εγω παντως που ειχα αγορασει το God of war απο Γερμανο,τα pre order bonus μου ειχαν ερθει μετα απο σχεδον 3εβδομαδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα