optimus prime Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Επαιξα καμια ωριτσα χθες το βραδι.Ωραι φαση φαινεται..θελη προπονηση το combat εχει αρκετες κινησεις..
SPANK Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις το αγόρασα ( special edition ) και αρχίζει να κατεβαίνει , θα πάρει λίγη ώρα βέβαια μέχρι να κατέβουν και περίπου 50 gb , μια ερώτηση για να κάνει save στο cloud χρειάζεται ενεργή συνδρομή στο psn plus ?
fytotech Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 20 λεπτά πριν, SPANK είπε Μόλις το αγόρασα ( special edition ) και αρχίζει να κατεβαίνει , θα πάρει λίγη ώρα βέβαια μέχρι να κατέβουν και περίπου 50 gb , μια ερώτηση για να κάνει save στο cloud χρειάζεται ενεργή συνδρομή στο psn plus ? Ναι. 2
Fotis13 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 42 λεπτά πριν, SPANK είπε Μόλις το αγόρασα ( special edition ) και αρχίζει να κατεβαίνει , θα πάρει λίγη ώρα βέβαια μέχρι να κατέβουν και περίπου 50 gb , μια ερώτηση για να κάνει save στο cloud χρειάζεται ενεργή συνδρομή στο psn plus ? Ειναι πιο φτηνη απο την retail εκδοση ?
kax54638 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πήρα πριν λίγο την ειδική έκδοση από public. Ωστόσο δεν έχει πουθενά μέσα κάποιο κωδικό για το bonus περιεχόμενο (Spidey Suit Pack κλπ). Γνωρίζει κάτι κάνεις για αυτό; Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από kax54638
JohnVani18 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Κατά 99% θα στείλουν email με τα bonus προπαραγγελίας. Το πότε είναι άγνωστο, αλλά συνήθως ΟΤΑΝ τα στείλει η Sony. 1
Πανος999 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Ρε αλανια ποτε το πηρατε κιολας?? Αυτο θα πει gamer!!! ✌️
kax54638 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 31 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Ρε αλανια ποτε το πηρατε κιολας?? Αυτο θα πει gamer!!! ✌️ Αυτή την περιοδο γίνεται χαμός. Dragon quest, spider-man σε λίγο tomb raider, red dead redemption και ένα σωρό indie games που λατρεύω. Να δούμε πως θα τα προλάβουμε.
Alastor192 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 γιατι εχεις προλαβει αλλα τοσα παιχνιδια που βγηκαν φετος,περσι,προπερσι?
Speed Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Αξίζει για αγορά ή να περιμένουμε το Tomb Raider ???
Bourdoulas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Διαφορετικά παιχνίδια. Έχει να κάνει με το τι σου αρέσει. 1
Speed Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και τα δύο θα μου άρεσαν ... Με προβληματίζει να σου πω την αλήθεια αυτό που έχουν πει τα παιδιά για τα DLC . Απο την άλλη πιστεύω πως η τιμή αγοράς στο Tomb Raider θα πέσει πιο γρήγορα καθώς δεν είναι και αποκλειστικό PS4 game.... Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από Speed Λάθος
spartan29gr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, JohnVani18 είπε Κατά 99% θα στείλουν email με τα bonus προπαραγγελίας. Το πότε είναι άγνωστο, αλλά συνήθως ΟΤΑΝ τα στείλει η Sony. Δηλαδη εμεις που παραγγείλαμε την special edition από αλο μαγαζι,παιζει να μην τα εχει μεσα καθολου?Εκει τι κανουμε?Δεν εχω δωσει email κατευθείαν αγορα εκανα.
SPANK Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 80 euro έχει και νομίζω οτι περιλαμβάνει τα bonus κτλπ αλλα δεν έχω κάτσει να το ψάξω για την ώρα 1
spartan29gr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, SPANK είπε 80 euro έχει και νομίζω οτι περιλαμβάνει τα bonus κτλπ αλλα δεν έχω κάτσει να το ψάξω για την ώρα Μπορεις να δεις αν μεσα στο κουτι περιλαμβανει κωδικούς για τις εξτρα στολες? 11 λεπτά πριν, spartan29gr είπε Μπορεις να δεις αν μεσα στο κουτι περιλαμβανει κωδικούς για τις εξτρα στολες? Μολις εκανα ακυρωση της παραγγελιας.Διοτι στα μικρα καταστήματα σκρουτζ δεν περιλαμβάνονται δυστυχως μεσα τα preoder bonus.Αν είναι δυνατον Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από spartan29gr
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα