Προς το περιεχόμενο

Marvel’s Spider-Man [2018][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις το αγόρασα ( special edition ) και αρχίζει να κατεβαίνει , θα πάρει λίγη ώρα βέβαια μέχρι να κατέβουν και περίπου 50 gb :P , μια ερώτηση για να κάνει save στο cloud χρειάζεται ενεργή συνδρομή στο psn plus ?

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, SPANK είπε

Μόλις το αγόρασα ( special edition ) και αρχίζει να κατεβαίνει , θα πάρει λίγη ώρα βέβαια μέχρι να κατέβουν και περίπου 50 gb :P , μια ερώτηση για να κάνει save στο cloud χρειάζεται ενεργή συνδρομή στο psn plus ?

Ναι. 

• Like 2
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, SPANK είπε

Ειναι πιο φτηνη απο την retail εκδοση ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα πριν λίγο την ειδική έκδοση από public. Ωστόσο δεν έχει πουθενά μέσα κάποιο κωδικό για το bonus περιεχόμενο (Spidey Suit Pack κλπ). Γνωρίζει κάτι κάνεις για αυτό;

Επεξ/σία από kax54638
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Ρε αλανια ποτε το πηρατε κιολας?? Αυτο θα πει gamer!!! ✌️

Αυτή την περιοδο γίνεται χαμός. Dragon quest, spider-man σε λίγο tomb raider, red dead redemption και ένα σωρό indie games που λατρεύω. Να δούμε πως θα τα προλάβουμε. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και τα δύο θα μου άρεσαν ... Με προβληματίζει να σου πω την αλήθεια αυτό που έχουν πει τα παιδιά για τα DLC . Απο την άλλη πιστεύω πως η τιμή αγοράς στο Tomb Raider θα πέσει πιο γρήγορα καθώς δεν είναι και αποκλειστικό PS4 game....

Επεξ/σία από Speed
Λάθος
Δημοσ.
1 ώρα πριν, JohnVani18 είπε

Κατά 99% θα στείλουν email με τα bonus προπαραγγελίας. Το πότε είναι άγνωστο, αλλά συνήθως ΟΤΑΝ τα στείλει η Sony.

Δηλαδη εμεις που παραγγείλαμε την  special edition  από αλο μαγαζι,παιζει να μην τα εχει μεσα καθολου?Εκει τι κανουμε?Δεν  εχω δωσει  email κατευθείαν αγορα εκανα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, SPANK είπε

80 euro έχει και νομίζω οτι περιλαμβάνει τα bonus κτλπ αλλα δεν έχω κάτσει να το ψάξω για την ώρα

Μπορεις  να δεις αν μεσα στο κουτι περιλαμβανει κωδικούς για τις εξτρα στολες?

11 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Μπορεις  να δεις αν μεσα στο κουτι περιλαμβανει κωδικούς για τις εξτρα στολες?

Μολις εκανα ακυρωση της παραγγελιας.Διοτι στα μικρα καταστήματα σκρουτζ δεν περιλαμβάνονται δυστυχως μεσα τα  preoder  bonus.Αν είναι δυνατον

Επεξ/σία από spartan29gr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...