fytotech Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε Spider-Men Απόκρυψη περιεχομένων Γιατί όμως; Τα παίρνεις σε τόσο καλή τιμή που μπορείς να τα πουλήσεις;
Nistisimos Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Απογοητευτικό το άγαλμα της συλλεκτικής...
prince93 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Παιδια καλησπερα παραγγειλε κανενας απο seven και τον εστειλαν αριθμο παραγγελειας;;
Gonalex Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 10 κομμάτια ήρθαν Ελλάδα και τα πήραν κάτι χαραμοφάηδες για να τα πουλήσουν εδώ πέρα στα +100 Άντε μου στον Διαολλο με τον καθένα που μπαίνει εδώ μέσα μόνο και μονο για να σκαλπαρει 4
xaerialtwistx Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Gonalex είπε 10 κομμάτια ήρθαν Ελλάδα και τα πήραν κάτι χαραμοφάηδες για να τα πουλήσουν εδώ πέρα στα +100 Άντε μου στον Διαολλο με τον καθένα που μπαίνει εδώ μέσα μόνο και μονο για να σκαλπαρει Αν αυτό το λες για τη φωτο μου, πραγματικά ότι νά' ναι! 1) Τα κομμάτια δεν τα εχω για να τα πουλησω, τα εβαλα μονο και μονο με την εννοια οτι "εγω το εχω ηδη στα χέρια μου". Το τι θα κανω με αυτα ειναι δικο μου θεμα και δε ξερεις καν αν μου ανηκουν, αν ειναι απο τη δουλεια μου, αν δουλευω στη Sony, αν το οτιδηποτε. 2) Στην Ελλαδα εχουν ερθει τουλαχιστον μερικες εκατονταδες κομματια, μόνο στη φωτό μου είναι σιγουρα πάνω από 10, και να τα πρόλαβα όλα από όλα τα καταστηματα λιγο δυσκολο εκτος και αν εισαι Βραδύπους, οι προπαραγγελιες ηταν ανοικτες για εβδομάδες σε άπειρα καταστήματα. Προφανως και όσοι αγνόησαν τις προπαραγγελίες και περίμεναν να το πάρουν κανονικά θα περιμένουν πρώτα να ικανοποιηθουν τα άπειρα άτομα που έκαναν προπαραγγελία οπως γινεται με καθε πολυποθητο τίτλο, σε μια εβδομάδα τα καταστήματα θα έχουν νέο batch όπως γίνεται πάντα (που και πάλι όλο και κάπου θα το βρεις, ακόμα και την αγγλική εκδοση που απλά λειπουν οι Ελληνικοι υποτιτλοι θα τη βρεις κοντά στα 20 ευρω πιο κάτω). 3) Αν νομιζεις οτι η Sony θα αφησει τα καταστηματα χωρις εναν απο τους πιο σημαντικους τιτλους της χρονιας, μαλλον δεν έχεις και την καλύτερη γνώμη για αυτόν τον τίτλο. 4) Αν θες να το αγορασεις στα 100 ευρώ, ευχαριστως να σου δωσω ενα κομματι. 5) Scalping κάνεις με collectors εκδόσεις, όχι με απλές. Οι απλές πάντα θα βρίσκονται στο ράφι, αν όχι αύριο, μεθαύριο! Spoiler Αν μιλάς για τις collectors αγνόησε το μήνυμα μου. Απλά εξηγουμαι για να μην παραξηγουμαι! edit: Προφανώς και δε μιλάς για τις collectors αφού μιλάς για scalping των... 100 ευρώ που ειναι χαμηλότερα από την κανονική τιμή της collector. Οπότε ισχύουν όλα τα παραπάνω. Επεξ/σία 6 Σεπτεμβρίου 2018 από xaerialtwistx
Gonalex Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, xaerialtwistx είπε Αν αυτό το λες για τη φωτο μου, πραγματικά ότι νά' ναι! 1) Τα κομμάτια δεν τα εχω για να τα πουλησω, τα εβαλα μονο και μονο με την εννοια οτι "εγω το εχω ηδη στα χέρια μου". Το τι θα κανω με αυτα ειναι δικο μου θεμα και δε ξερεις καν αν μου ανηκουν, αν ειναι απο τη δουλεια μου, αν δουλευω στη Sony, αν το οτιδηποτε. 2) Στην Ελλαδα εχουν ερθει τουλαχιστον μερικες εκατονταδες κομματια, μόνο στη φωτό μου είναι σιγουρα πάνω από 10, και να τα πρόλαβα όλα από όλα τα καταστηματα λιγο δυσκολο εκτος και αν εισαι Βραδύπους, οι προπαραγγελιες ηταν ανοικτες για εβδομάδες σε άπειρα καταστήματα. Προφανως και όσοι αγνόησαν τις προπαραγγελίες και περίμεναν να το πάρουν κανονικά θα περιμένουν πρώτα να ικανοποιηθουν τα άπειρα άτομα που έκαναν προπαραγγελία οπως γινεται με καθε πολυποθητο τίτλο, σε μια εβδομάδα τα καταστήματα θα έχουν νέο batch όπως γίνεται πάντα (που και πάλι όλο και κάπου θα το βρεις, ακόμα και την αγγλική εκδοση που απλά λειπουν οι Ελληνικοι υποτιτλοι θα τη βρεις κοντά στα 20 ευρω πιο κάτω). 3) Αν νομιζεις οτι η Sony θα αφησει τα καταστηματα χωρις εναν απο τους πιο σημαντικους τιτλους της χρονιας, μαλλον δεν έχεις και την καλύτερη γνώμη για αυτόν τον τίτλο. 4) Αν θες να το αγορασεις στα 100 ευρώ, ευχαριστως να σου δωσω ενα κομματι. 5) Scalping κάνεις με collectors εκδόσεις, όχι με απλές. Οι απλές πάντα θα βρίσκονται στο ράφι, αν όχι αύριο, μεθαύριο! Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Αν μιλάς για τις collectors αγνόησε το μήνυμα μου. Απλά εξηγουμαι για να μην παραξηγουμαι! Δεν παρατηρησα καμια φωτο, πηγαινε για τα σκαλπερια in general Επισης ειπα +100 +100 ευρω απο την αρχικη τιμη δηλαδη Τελος, μιλαω για την συλλεκτικη...δεν θελει πολυ μυαλο απο τα συμφραζομενα για το καταλαβεις αυτο....
Grim Ripper Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2018 Κάνεις άλλος με preorder από Public να μου πει αν άλλαξε κάτι στο status της παραγγελίας; Κυρίως για special edition.
Socratis_g Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δωρεάν το Theme και για EU accounts !!!! https://www.hotukdeals.com/deals/psn-uk-store-marvels-spider-man-battle-theme-ps4-free-3040781 click εκεί που λέει get deal Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από Socratis_g 2
fytotech Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Socratis_g είπε Δωρεάν το Theme και για EU accounts !!!! https://www.hotukdeals.com/deals/psn-uk-store-marvels-spider-man-battle-theme-ps4-free-3040781 Είχα λυσσάξει να το πάρω τόσο ώστε έκανα αμερικανικό λογαριασμό! Thanks!
IcemanGr71 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, fytotech είπε Είχα λυσσάξει να το πάρω τόσο ώστε έκανα αμερικανικό λογαριασμό! Thanks! Προσπαθώ να βρω πως να το κατεβάσω αλλά.... τίποτα... μόνο pics για desktop και mobile... Μπορεί κάποιος να βάλει κάποιο link.... thanks... P.S. Μιλάμε για Ελληνικό account... .... οκ... το βρήκα τελικά.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από IcemanGr71
Mr_Terror Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 https://store.playstation.com/en-gb/product/EP9000-CUSA11993_00-SPIDERMANTHEME01 πατα add to basket να ολοκληρωσεις την αγορα.
IcemanGr71 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, Mr_Terror είπε https://store.playstation.com/en-gb/product/EP9000-CUSA11993_00-SPIDERMANTHEME01 πατα add to basket να ολοκληρωσεις την αγορα. Ναι... το βρήκα.... βάζω και το link... https://store.playstation.com/en-gr/grid/STORE-MSF75508-SPIDER_MAN/1 Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από IcemanGr71 1
logistoulis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 το παιχνίδι φαίνεται ενθαρρυντικά καλό από τα reviews... https://www.metacritic.com/game/playstation-4/marvels-spider-man
JohnDeus Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Gonalex είπε 10 κομμάτια ήρθαν Ελλάδα και τα πήραν κάτι χαραμοφάηδες για να τα πουλήσουν εδώ πέρα στα +100 Άντε μου στον Διαολλο με τον καθένα που μπαίνει εδώ μέσα μόνο και μονο για να σκαλπαρει Δες αντίστοιχο thread που έφτιαξα με αφορμή το όλο θέμα με την συλλεκτική του Spider-Man. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2018 από JohnDeus
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα