Προς το περιεχόμενο

Marvel’s Spider-Man [2018][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε

Spider-Men

Απόκρυψη περιεχομένων

DSC10174.JPG?dl=1

Γιατί όμως; Τα παίρνεις σε τόσο καλή τιμή που μπορείς να τα πουλήσεις;

Δημοσ.

10 κομμάτια ήρθαν Ελλάδα και τα πήραν κάτι χαραμοφάηδες για να τα πουλήσουν εδώ πέρα στα +100
Άντε μου στον Διαολλο με τον καθένα που μπαίνει εδώ μέσα μόνο και μονο για να σκαλπαρει 

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Gonalex είπε

10 κομμάτια ήρθαν Ελλάδα και τα πήραν κάτι χαραμοφάηδες για να τα πουλήσουν εδώ πέρα στα +100
Άντε μου στον Διαολλο με τον καθένα που μπαίνει εδώ μέσα μόνο και μονο για να σκαλπαρει 

Αν αυτό το λες για τη φωτο μου, πραγματικά ότι νά' ναι!

1) Τα κομμάτια δεν τα εχω για να τα πουλησω, τα εβαλα μονο και μονο με την εννοια οτι "εγω το εχω ηδη στα χέρια μου". Το τι θα κανω με αυτα ειναι δικο μου θεμα και δε ξερεις καν αν μου ανηκουν, αν ειναι απο τη δουλεια μου, αν δουλευω στη Sony, αν το οτιδηποτε.

2) Στην Ελλαδα εχουν ερθει τουλαχιστον μερικες εκατονταδες κομματια, μόνο στη φωτό μου είναι σιγουρα πάνω από 10, και να τα πρόλαβα όλα από όλα τα καταστηματα λιγο δυσκολο εκτος και αν εισαι Βραδύπους, οι προπαραγγελιες ηταν ανοικτες για εβδομάδες σε άπειρα καταστήματα. Προφανως και όσοι αγνόησαν τις προπαραγγελίες και περίμεναν να το πάρουν κανονικά θα περιμένουν πρώτα να ικανοποιηθουν τα άπειρα άτομα που έκαναν προπαραγγελία οπως γινεται με καθε πολυποθητο τίτλο,  σε μια εβδομάδα τα καταστήματα θα έχουν νέο batch όπως γίνεται πάντα (που και πάλι όλο και κάπου θα το βρεις, ακόμα και την αγγλική εκδοση που απλά λειπουν οι Ελληνικοι υποτιτλοι θα τη βρεις κοντά στα 20 ευρω πιο κάτω).

3) Αν νομιζεις οτι η Sony θα αφησει τα καταστηματα χωρις εναν απο τους πιο σημαντικους τιτλους της χρονιας, μαλλον δεν έχεις και την καλύτερη γνώμη για αυτόν τον τίτλο.

4) Αν θες να το αγορασεις στα 100 ευρώ, ευχαριστως να σου δωσω ενα κομματι.

5) Scalping κάνεις με collectors εκδόσεις, όχι με απλές. Οι απλές πάντα θα βρίσκονται στο ράφι, αν όχι αύριο, μεθαύριο!

Spoiler

Αν μιλάς για τις collectors αγνόησε το μήνυμα μου. Απλά εξηγουμαι για να μην παραξηγουμαι!

edit: Προφανώς και δε μιλάς για τις collectors αφού μιλάς για scalping των... 100 ευρώ που ειναι χαμηλότερα από την κανονική τιμή της collector. Οπότε ισχύουν όλα τα παραπάνω.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
Δημοσ.
1 ώρα πριν, xaerialtwistx είπε

Αν αυτό το λες για τη φωτο μου, πραγματικά ότι νά' ναι!

1) Τα κομμάτια δεν τα εχω για να τα πουλησω, τα εβαλα μονο και μονο με την εννοια οτι "εγω το εχω ηδη στα χέρια μου". Το τι θα κανω με αυτα ειναι δικο μου θεμα και δε ξερεις καν αν μου ανηκουν, αν ειναι απο τη δουλεια μου, αν δουλευω στη Sony, αν το οτιδηποτε.

2) Στην Ελλαδα εχουν ερθει τουλαχιστον μερικες εκατονταδες κομματια, μόνο στη φωτό μου είναι σιγουρα πάνω από 10, και να τα πρόλαβα όλα από όλα τα καταστηματα λιγο δυσκολο εκτος και αν εισαι Βραδύπους, οι προπαραγγελιες ηταν ανοικτες για εβδομάδες σε άπειρα καταστήματα. Προφανως και όσοι αγνόησαν τις προπαραγγελίες και περίμεναν να το πάρουν κανονικά θα περιμένουν πρώτα να ικανοποιηθουν τα άπειρα άτομα που έκαναν προπαραγγελία οπως γινεται με καθε πολυποθητο τίτλο,  σε μια εβδομάδα τα καταστήματα θα έχουν νέο batch όπως γίνεται πάντα (που και πάλι όλο και κάπου θα το βρεις, ακόμα και την αγγλική εκδοση που απλά λειπουν οι Ελληνικοι υποτιτλοι θα τη βρεις κοντά στα 20 ευρω πιο κάτω).

3) Αν νομιζεις οτι η Sony θα αφησει τα καταστηματα χωρις εναν απο τους πιο σημαντικους τιτλους της χρονιας, μαλλον δεν έχεις και την καλύτερη γνώμη για αυτόν τον τίτλο.

4) Αν θες να το αγορασεις στα 100 ευρώ, ευχαριστως να σου δωσω ενα κομματι.

5) Scalping κάνεις με collectors εκδόσεις, όχι με απλές. Οι απλές πάντα θα βρίσκονται στο ράφι, αν όχι αύριο, μεθαύριο!

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Αν μιλάς για τις collectors αγνόησε το μήνυμα μου. Απλά εξηγουμαι για να μην παραξηγουμαι!

Δεν παρατηρησα καμια φωτο, πηγαινε για τα σκαλπερια in general
Επισης ειπα +100
+100 ευρω απο την αρχικη τιμη δηλαδη
Τελος, μιλαω για την συλλεκτικη...δεν θελει πολυ μυαλο απο τα συμφραζομενα για το καταλαβεις αυτο....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, fytotech είπε

Είχα λυσσάξει να το πάρω τόσο ώστε έκανα αμερικανικό λογαριασμό! Thanks!

Προσπαθώ να βρω πως να το κατεβάσω αλλά.... τίποτα... μόνο pics για desktop και mobile...

Μπορεί κάποιος να βάλει κάποιο link.... thanks...

P.S. Μιλάμε για Ελληνικό account...

.... οκ... το βρήκα τελικά.... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Επεξ/σία από IcemanGr71
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Mr_Terror είπε

https://store.playstation.com/en-gb/product/EP9000-CUSA11993_00-SPIDERMANTHEME01

πατα add to basket να ολοκληρωσεις την αγορα.

Ναι... το βρήκα.... βάζω και το link...

https://store.playstation.com/en-gr/grid/STORE-MSF75508-SPIDER_MAN/1

Επεξ/σία από IcemanGr71
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Gonalex είπε

Δες αντίστοιχο thread που έφτιαξα με αφορμή το όλο θέμα με την συλλεκτική του Spider-Man.

Επεξ/σία από JohnDeus

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...