Προς το περιεχόμενο

Marvel’s Spider-Man [2018][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 674
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, IcemanGr71 είπε

Παίδες αξίζει να δώσει κανείς σχεδόν +30€ για την Special Edition??????

Γνώμες....

Εγω παραγγειλα την special edition αλλα δες παρακατω αν σε ενδιαφερει το περιεχομενο ;

Special Edition

Η Special Edition περιλαμβάνει τα εξής:
- Το παιχνίδι σε συλλεκτική θήκη Steelbook - Mini Artbook με σκίτσα και εικόνες των δημιουργών
- Αυτοκόλλητο με τη λευκή αράχνη
- Spidey Suit Pack: 3 στολές για τον
Spider-Man (ψηφιακή μορφή)
- Spider-Drone Gadget (ψηφιακή μορφή)
- Spider-Man Avatar για το PlayStation Network (ψηφιακή μορφή)
- Spider-Man PS4 theme (ψηφιακή μορφή)
- 5 επιπλέον skill-points για τον Spider-Man (ψηφιακή μορφή)
* Το παιχνίδι περιλαμβάνει ελληνικούς υπότιτλους και εληνικό μενού

Δημοσ.
1 ώρα πριν, IcemanGr71 είπε

Γνώμες....

αν ειχε και τα dlc μεσα ναι,αλλα να πληρωσεις αλλο μισο game για χαζομαριτσες δεν θα το προτεινα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγήκαν οι πρώτες εικόνες του αγάλματος της συλλεκτικής έκδοσης,πιστεύω οτι δεδoμένου του hype το άγαλμα ειναι πολύ κακό.Απλά δείτε τις γραμμές παραγωγής (seaming lines) πάνω στα πλαστικά που είναι εμφανείς σε κάθε σημείο του αγάλματος.Δεδομένου ότι το μοναδικό ''βαρύ'' χαρτί της συλλεκτικής είναι το άγαλμα δεν νομίζω ότι αξίζει σε καμία περίπτωση 150 ευρώ.Eπίσης πολύ μικρό σε μέγεθος,ξεπερνά ελάχιστα το steelbook.Σε αρκετά forums (reddit) διαβάζω για ακυρώσεις παραγγελιών.Βάζω το link με τις εικόνες σε spoiler.

Επεξ/σία από jessejames
Δημοσ.
3 ώρες πριν, IcemanGr71 είπε

Γνώμες....

Για εμενα ναι.Εγω αυτή παραγγειλα.Αλλος μπορει να σου πει όχι.

• Moderators
Δημοσ.

Ok, αρκετά με τα μηνύματα για downgrade ειδικά μετά και τα πιο πρόσφατα νέα πάνω σε αυτό. Η άθλια αυτή συζήτηση για τους νερόλακκους εξαντλήθηκε. 

• Like 6
  • Thanks 2
Δημοσ.

Αν και δεν έχω παίξει άλλο spiderman game με ψήνει το συγκεκριμένο αν και η μόνη μου ένσταση ίσως είναι ότι δεν είναι πολύ open world , από όσου έχουν παίξει τα προηγούμενα ο χειρισμός γενικά είναι πολύπλοκος ; , γιατί δεν τα πάω τα καλά με τα πολλά κουμπιά :P

Δημοσ.

Βγηκε και το πρωτο unboxing της συλλεκτικης στο youtube. Για μενα ειναι απογοητευτικη μονο και μονο απο το μεγεθος, αν σκεφτεις οτι ζητανε 150 και ειναι η μιση συγκρινοντας την πχ με το god of war. Μας εχει λιγο για μαλακες η insomniac αν κρινω απο τα DLC cut content 1 μηνα μετα το release και τον απαραδεκτα μικρο αριθμο συλλεκτικων που βγαλανε στην αγορα και γινεται χαμος. Οσο για την βαση που λεγανε οτι ειναι σποιλ, δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο, απλα θελανε να κανουν λιγο ντορο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, firepc είπε

Εγω νομιζα οτι αυτη η γκρινια για γραφικα, downgrade κλπ υπηρχε μονο στα PC, αλλα και εσεις στις κονσολες δεν πατε πισω..

Aπο PC gamer που το εχει ψιλογυρισει σε κονσολες αρχισε. Σωστα νομιζες 😛

2 ώρες πριν, Socratis_g είπε

Υπάρχουν φορές που απορείς τι παραπάνω έχει το ps4 pro εναντι του απλού

Aναλυση και μονο αναλυση οπως στο 90% των pro vs απλου.

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...