Επισκέπτης Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 44 λεπτά πριν, spartan29gr είπε Το downgrade είναι αληθινο τελικα….🤣 Μου πηρε λιγο χρονο για να το πιασω. lol
Alastor192 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Απτους καλυτερους,αν οχι ο καλυτερος reviewer αυτη την στιγμη https://www.youtube.com/watch?v=tdGBcljUnMs
greed Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μια χαρα downgrade ειναι. Ακομα και ο φωτισμουλης πανω στον spiderman ειναι downgraded. Δεν μπορει να το σηκώσει το ps4 οπως το θέλανε. Ειναι σαν να συγκρίνουμε πορτ wii vs ps3 αν εξαιρέσουμε την ανάλυση. Παραμενει ομως στη wishlist μου το game. 1
Fotis13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Ενα ακομα Ελληνικο review https://unboxholics.com/game-reviews/ps4/33796-marvel-s-spider-man-review 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 ''Artistic change'' το λέμε το downgrade τώρα ; Χαχαχα, sureeeeeee. Το σαπάκι των 1.84 TFLOPS(Γιατί το παιχνίδι φτιάχτηκε με βάση το απλό PS4) δεν μπόρεσε να βγάλει την ποιότητα που ήθελαν, απλά τα πράγματα. Κατά τα άλλα δεν είναι αυτό το θέμα, το θέμα είναι τα 3 DLC που ανακοίνωσαν πριν καν βγει, όπως είπαν και κάποιοι άλλοι, αναμονή για ολοκληρωμένη έκδοση όταν βγει. 1
shadowlike Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) εμένα πάλι με χαλάνε απίστευτα τα ψευτο-κτίρια σε αυτά τα πιαχνίδια που είναι σα κουτιά. Τα reflections και τα interiors των διαμερισμάτων είναι ότι να'ναι. Δυστηχώς αυτά κάνουν μπαμ σε ένα τέτοιο τίτλο που πρακτικά κολάς τη μούρη σου έπανω στα τζάμια των κτιρίων( δεν είναι GTA που ο χαρακτήρας παρατηρεί κατα κύριο λόγο τα κτίρια απο το έδαφος ή αρκετά μακρυά) Δεν νομίζω πως ήμαστε ακόμα σε σημείο να αποδώσουμε τον κόσμο ενός spiderman τίτλου. η σχετική ανάλυση στο βίντεο Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από shadowlike 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, DJTaurus είπε Downgrade who ? Ακόμα ένα masterpiece από τη Sony. 17 λεπτά πριν, shadowlike είπε εμένα πάλι με χαλάνε απίστευτα τα ψευτο-κτίρια σε αυτά τα πιαχνίδια που είναι σα κουτιά. Τα reflections και τα interiors των διαμερισμάτων είναι ότι να'ναι. Δυστηχώς αυτά κάνουν μπαμ σε ένα τέτοιο τίτλο που πρακτικά κολάς τη μούρη σου έπανω στα τζάμια των κτιρίων( δεν είναι GTA που ο χαρακτήρας παρατηρεί κατα κύριο λόγο τα κτίρια απο το έδαφος ή αρκετά μακρυά) Δεν νομίζω πως ήμαστε ακόμα σε σημείο να αποδώσουμε τον κόσμο ενός spiderman τίτλου. η σχετική ανάλυση στο βίντεο Το video του Karak γιατί έγινε post σαν link... Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc 1
insaneblyat Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Το σαπακι των 1.84tflops έχει βγάλει games που δε θα βγαίναν ποτέ σε αντίστοιχης ισχυς GPU στο pc, το Rise of Tomb Raider με 1080ti δεν είναι τόσο όμορφο όσο το Uncharted 4 ούτε καν κοντεύει . Με λίγα λόγια το αποτέλεσμα είναι άνω των προσδοκιών οπως στα περισσότερα exclusives, λογικό είναι να θυσίασαν κάποια "φιλτρα" που τρώνε περισσότερο από το σύστημα για να προσθέσουν περισσότερα αλλού με λιγοτερο αντίκτυπο. Είναι μέρος της διαδικασίας που εσύ ονομάζεις optimization. Σαπακι το σαπακι αλλά το ξεζουμιζουν μέχρι τη τελευταία ρανιδα σε κάθε exclusive όχι σα τις κάρτες μας που μαξαρουν σε πολλά παιχνίδια αδικαιολόγητα. Και για να προλάβω μερικούς ξέρω ότι δεν είναι εφικτό να υπάρχει στον ίδιο βαθμό με τις κονσόλες βελτιστοποίηση ιδίως στις αποκλειστικότητες και δικαιολογημένα αλλά αυτό δε σημαίνει οτι το προσπαθούν όπως στις κονσόλες εδω υπάρχουν περιπτώσεις που αφηνουν βαρύ ένα γκεημ για να γλιτώσουν χρόνο και χρήμα ή και για να αναγκάζουν το κόσμο σε αγορά νέας κάρτας χωρίς καν να βλέπεις το λόγο οπότε να λες ευχαριστώ που υπάρχουν τα σαπακια οι κονσόλες και να μη τις κατηγορείς για port κακοσχεδιασμένα στα pc διότι τα ξύνουν οι developers. Τα πορτ να τα κράζουμε επειδή κρατάνε πίσω το οπτικό αποτέλεσμα αλλά δε δικαιολογεί το κακό optimization. Και να αφήσουν τις δικαιολογίες τύπου κάνουμε port γιατί στα pc υπάρχει πειρατεία γιατί δείχνουν ασέβεια προς όλους εμάς που αγοράζουμε κανονικα Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από insaneblyat 1
DJTaurus Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Για να αρέσει τόσο πολύ στον συγκεκριμένο λέει πολλά. Καλύτερο combat system και από τα Batman.....φαπ φαπ στα exclusive η Sony!!! Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από DJTaurus 1
insaneblyat Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε ''Artistic change'' το λέμε το downgrade τώρα ; Χαχαχα, sureeeeeee. Το σαπάκι των 1.84 TFLOPS(Γιατί το παιχνίδι φτιάχτηκε με βάση το απλό PS4) δεν μπόρεσε να βγάλει την ποιότητα που ήθελαν, απλά τα πράγματα. Κατά τα άλλα δεν είναι αυτό το θέμα, το θέμα είναι τα 3 DLC που ανακοίνωσαν πριν καν βγει, όπως είπαν και κάποιοι άλλοι, αναμονή για ολοκληρωμένη έκδοση όταν βγει. Ότι να ναι έγινε αν κάποιος admin μπορεί να συγχωνεύσει τα δύο τελευταία ποστ μου γιατί τα έκανα μανταρα Στη τελική ρε psycho ολόκληρο Digital Foundry βγήκε και είπε ότι δεν υπάρχει downgrade στο τίτλο. Αλλά εσύ θα ξέρεις καλύτερα απ' αυτους τους πουθεναδες 😂 Επεξ/σία 5 Σεπτεμβρίου 2018 από insaneblyat
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 27 minutes ago, DJTaurus said: Καλύτερο combat system και από τα Batman Εξ' ορισμού, ένα Spiderman game με σωστά δομημένο gameplay θα έχει καλύτερο combat system από ένα Batman game με σωστά δομημένο gameplay. Οι χαρακτήρες όπως είναι φτιαγμένοι από τη μαμά τους είναι εντελώς διαφορετικοί στις μάχες. Ο Batman είναι αργός και brutal, ενώ ο Spiderman είναι γρήγορος και στυλάτος, δεν παλεύει απλώς, «χορεύει» με τα mobάκια και άρα εννοείται ότι θα είναι πολύ πιο απολαυστικός στο combat. Με αυτά τα reviews, το ψήνω για day one πάλι, παρόλο που έχω ξενερώσει τη ζωή μου με τα DLC's. 😕 1
Fotis13 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Malthador είπε Εξ' ορισμού, ένα Spiderman game με σωστά δομημένο gameplay θα έχει καλύτερο combat system από ένα Batman game με σωστά δομημένο gameplay. Οι χαρακτήρες όπως είναι φτιαγμένοι από τη μαμά τους είναι εντελώς διαφορετικοί στις μάχες. Ο Batman είναι αργός και brutal, ενώ ο Spiderman είναι γρήγορος και στυλάτος, δεν παλεύει απλώς, «χορεύει» με τα mobάκια και άρα εννοείται ότι θα είναι πολύ πιο απολαυστικός στο combat. Με αυτά τα reviews, το ψήνω για day one πάλι, παρόλο που έχω ξενερώσει τη ζωή μου με τα DLC's. 😕 Εισαι αδυναμος χαρακτηρας δεν μου εμοιασες, ενω εγω ειπα θα αντισταθω και το κανω (οχι για τα DLC ) .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα