Προς το περιεχόμενο

Marvel’s Spider-Man [2018][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, najinblue3 είπε

μην τα βαζεις αυτα, καποιοι κραζανε το σαπακι πριν 2 μερες LMAO

Δεν πειραζει ,βγηκε ολοκληρο   digital foundry  πριν από λιγη ωρα και ανεφερε ,οτι το παιχνιδι είναι αναβαθμισμενο στο οπτικο κομματι σε συγκριση  με την εκδοση του 17.

• Like 2
  • Απαντ. 674
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

μια χαρα εντελει,κανενα downgrade. Και το παιχνιδι ημουν σιγουρος οτι θα πιανε υψηλα 80αρια. Ανεφερε κανεις την διαρκεια του παιχνιδιου στα review? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Alastor192 είπε

μια χαρα εντελει,κανενα downgrade. Και το παιχνιδι ημουν σιγουρος οτι θα πιανε υψηλα 80αρια. Ανεφερε κανεις την διαρκεια του παιχνιδιου στα review? 

15 ωρες  περιπου.Και αν το πας για πλατινα γυρω στις 25 με 30 ωρες

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Δεν πειραζει ,βγηκε ολοκληρο   digital foundry  πριν από λιγη ωρα και ανεφερε ,οτι το παιχνιδι είναι αναβαθμισμενο στο οπτικο κομματι σε συγκριση  με την εκδοση του 17.

Hμουν ο μονος ''τρελος του χωριου'' πριν μερες που μιλαγα για upgrade και οχι για downgrade και αυτος που ελεγα συγκεκριμενα οτι τα puddles στο συγκεκριμενο σημειο τα εβγαλαν απο επιλογη(οχι downgrade) οπως και τα reflections στην στολη.

Hμουν υπερβολικος, εκανα το ασπρο μαυρο στο εμφανεστατο downgrade ηταν μερικα απο τα σχολια στις σελιδες 10-11-12

Σορρυ αλλα επρεπε να το ποσταρω, γιατι ημουν ο μονος με αυτη την αποψη η οποια χαρακτηριζοταν αιρετικη. Αν εβλεπα downgrade θα το ελεγα. 

Μεχρι και στην βαθμολογια επεσα μεσα :P

Mερικα σημεια που υποστηριζουν οτι ελεγα.:

- Final game has identical texture resolution to the E3 demo. The Spiderman suit material changed (E3 suit was glossy). An artistic change, not technical.- Per-pixel motion blur. Best implementation they've seen to date. Adjustable in-game.
- Average resolution is 2816x1584. Upgrade from E3 demo which was 1440p.
- Missing puddles not due to performance issues. Artistic change. Reflection cube map changed from the one used in E3 demo. DF hypothesizes it would have been difficult to re-adjust puddle placement taking the change into account.
- Puddle reflections work the same as they do in the E3 demo.
- Uses volumetric lighting with great shadow quality and ambient occlusion.
- Cars use different types (incandescent, LED) and colors of headlights. Attention to detail overall is pretty nuts.
- Traffic and pedestrian density appears higher in the final game.
- Slight shadow differences in the final game vs the E3 demo. Looks more realistic in the final game. Overall more lighting/artistic differences.
- Texture detail, building interior detail, reflections, and lighting are better in certain scenes in the final game vs. the E3 demo.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, insaneblyat είπε

Λέγανε η sony είναι μανούλα σε αυτά... Καλό είναι να μη βγάζουν συμπεράσματα από μια εικόνα και με μια σιγουριά ανεξήγητη 

Επειδή εγώ προσωπικά το έκανα αυτό το σχόλιο θα απαντήσω. Ναι η Sony είναι μανούλα σε αυτά. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Το έχει κάνει στο παρελθόν, θα το κάνει και στο μέλλον. 

Μην φανατίζεσαι με μια εταιρεία. Enjoy the game. 

1 ώρα πριν, PDS13 είπε

.

Hμουν υπερβολικος, εκανα το ασπρο μαυρο στο εμφανεστατο downgrade ηταν μερικα απο τα σχολια στις σελιδες 10-11-12

Σορρυ αλλα επρεπε να το ποσταρω, γιατι ημουν ο μονος με αυτη την αποψη η οποια χαρακτηριζοταν αιρετικη. Αν εβλεπα downgrade θα το ελεγα. 

Μεχρι και στην βαθμολογια επεσα μεσα :P

Επίσης εγώ έκανα αυτό το σχόλιο και θα απαντήσω.

Αυτό που έβλεπα ήταν downgrade σε σχέση με αυτό που είχαν δείξει. Το τελικό προϊόν με έβγαλε λάθος πανηγυρικά και χαίρομαι.

Αλλά και downgrade να είχε φάει το παιχνίδι θα το απολάμβανα το ίδιο. Αν δεν έβλεπα downgrade τότε δεν θα το έγραφα απλά για να το γράψω. Κανεις δεν είπε την άποψη σου αιρετική. 

Guys ηρεμήστε. Δεν χρειάζεται crusaders το παιχνίδι,  ούτε η Sony. Δεν ειμαστε παιδάκια. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Επειδή εγώ προσωπικά το έκανα αυτό το σχόλιο θα απαντήσω. Ναι η Sony είναι μανούλα σε αυτά. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Το έχει κάνει στο παρελθόν, θα το κάνει και στο μέλλον. 

Μην φανατίζεσαι με μια εταιρεία. Enjoy the game.

Φανατιζομαι;; Αα καλά που έβγαλες ρε μεγάλε αυτό το συμπέρασμα επειδή έχω την άποψη ότι δε συνηθιζει να κάνει downgrade στα παιχνίδια της. Κάνει άλλες ξεφτιλες και λαμογιες η Sony. Δεν είμαι φανατικός καμίας εταιρείας άλλη φορά να σκέφτεσαι πριν γράψεις. Περιμένω τα πάμπολλα παράδειγματα παιχνιδιών της με downgrade. Ακόμα και άδικο να έχω δεν σου έχω δώσει κάποιο δικαίωμα να με λες fanboy οποιασδήποτε εταιρειας

Επεξ/σία από insaneblyat
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, insaneblyat είπε

Φανατιζομαι;; Αα καλά που έβγαλες ρε μεγάλε αυτό το συμπέρασμα επειδή έχω την άποψη ότι δε συνηθιζει να κάνει downgrade στα παιχνίδια της. Κάνει άλλες ξεφτιλες και λαμογιες η Sony. Δεν είμαι φανατικός καμίας εταιρείας άλλη φορά να σκέφτεσαι πριν γράψεις. Περιμένω τα πάμπολλα παράδειγματα παιχνιδιών της με downgrade. Ακόμα και άδικο να έχω δεν σου έχω δώσει κάποιο δικαίωμα να με λες fanboy οποιασδήποτε εταιρειας

Spoiler

Μεγάλε λάθος μου δεν είσαι φάνμποϊ.

Δεν ανέφερα πάμπολλα, διάβασε το ποστ. 

Killzone 2 (γελάνε τα τσιμέντα) , MotorStorm, Getaway, White Knight Chronicles. 

Επεξ/σία από Bourdoulas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το killzone ήταν μια περίπτωση τραγικών και λανθασμένων χειρισμών το trailer βγήκε πολλά χρόνια πριν τη κυκλοφορία του παιχνίδιου και της κονσόλας και πριν καν αρχίσει η Guerilla να φτιάχνει το παιχνίδι. Τους δικαιολογώ που πέσανε έξω. Δε τους δικαιολογώ που hypeαραν το κοινό έτσι από τόσα χρόνια πριν ήταν απαράδεκτο πάντως δεν πέσανε τοσο έξω ηθηλημενα, δε νομίζεις;

Ποιο Getaway αυτό του ps2? Ασχολιαστο!  όσο για τα άλλα δύο παιχνίδια δε γνωρίζω αν έγινε downgrade πάντως δε με επεισες καθόλου οτιη sony είναι μανούλα σε αυτά 

Επεξ/σία από insaneblyat
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε

Αυτό που έβλεπα ταν downgrade σε σχέση με αυτό που είχαν δείξει. Το τελικό προϊόν με έβγαλε λάθος πανηγυρικά και χαίρομαι.

Αλλά και downgrade να είχε φάει το παιχνίδι θα το απολάμβανα το ίδιο. Αν δεν έβλεπα downgrade τότε δεν θα το έγραφα απλά για να το γράψω. Κανεις δεν είπε την άποψη σου αιρετική. 

Guys ηρεμήστε. Δεν χρειάζεται crusaders το παιχνίδι,  ούτε η Sony. Δεν ειμαστε παιδάκια. 

Μα δεν φαινοταν καποιο downgrade ποτε στο spiderman. Mπορουμε να κανουμε λαθος εκτιμησεις δεν ειναι κακο. :) Σεβαστο οτι αυτο εβλεπες και εγω αυτο που εβλεπα ελεγα.

Oσο για την sony και το αν ειναι μανουλα σε αυτα εχω την ιδια αιρετικη αποψη που ειχα για το upgrade του Spiderman.

Για μενα ερχεται τριτη μετα την ΜS και την Nintendo σε αυτο το κομματι. Εκτος απο την χαζομαρα που ειπε ο Τρετον οτι το killzone 2 ειναι in game. Για ολα τα υπολοιπα παιχνιδια εχουμε δει κυριως upgrades σε τελικες εκδοσεις απο την sony ή αν εχουν δειξει CGI δεν εχουν πει οτι ειναι in game(εκτος απο τον Τρετον για το killzone).

Οπως και να χει πλεον εχουν μειωθει πολυ αυτα απο ολες τις εταιριες. Η Ubi κραταει την σημαια ψηλα βεβαια αλλα οκ:p

Επεξ/σία από Επισκέπτης

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...