Προς το περιεχόμενο

Marvel’s Spider-Man [2018][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, fytotech είπε

Αυτό. Ο Spider-Man είναι το νούμερο ένα της Marvel. Μη βλέπετε που δεν είχε ταινίες στο MCU. Αυτό ήταν μόνο λόγω δικαιωμάτων.

Δε θα το πάρουν πιο hard gamers εξαιτίας των παραπάνω. Αλλά θα το πάρουν άπειροι casual gamers. 

Πες μου έναν τίτλο spiderman που έκανε σοβαρές πωλήσεις... Ή καλύτερα δύο τίτλους γιατί αν υπάρχει έστω ένας θα είναι τυχαιο γεγονός. 

Είμαι λίγο υπερβολικός αλλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι ο Spiderman δεν σημαίνει τίποτα. Από τα δεκάδες spiderman videogames που κυκλοφόρησαν (εδώ και τόσα χρόνια) ζήτημα να έκαναν καλές πωλήσεις τα δύο τρία. 

Επεξ/σία από Bourdoulas
  • Like 1
  • Απαντ. 674
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι αυτονόητο ότι το πόσο καλά θα πάει σε πωλήσεις ενα παιχνίδι εναπόκειται και στη ποιότητα του. Η πλειοψηφία των spiderman games είναι μετριοτητες. Είναι λογικό να μη πουλησαν. Το καινούριο φαίνεται καλόφτιαγμένο δε μπορούμε να βγάλουμε συμπεράσματα μόνο από τα trailers οπότε συμπεριλαμβανομένου και ότι Sony το υποστηρίζει πολύ και ότι η insomniac πρόκειται για πολύ ταλαντούχο στούντιο μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι καλό δλδ το πιθανοτερο να πάει πολύ καλά σε πωλήσεις δε λεω ότι θα γίνει πάταγος αλλά όταν ένας τόσο διάσημος ήρωας μεταφερετε σε ποιοτικό παιχνιδι τότε πουλάει πολύ καλά όπως και τα batman που παρεμπιπτόντως τα πρώτα τις rocksteady είναι παιχνίδαρες και έχουν εμπνεύσει ένα κάρο παιχνίδια με το σύστημα μάχης τους

Επεξ/σία από insaneblyat
  • Like 1
Δημοσ.

Στα λόγια μου έρχεσαι. Ο αντίκτυπος που έχει ο Spiderman σαν χαρακτήρας στις πωλήσεις είναι μικρός.

Αντίστοιχα πριν τις παιχνιδάρες της Rockstready κανένας τίτλος Batman δεν έκανε σοβαρές πωλήσεις. 

Όπως πολύ σωστά είπες η ποιότητα του τίτλου είναι που φέρνει τις πωλήσεις. Και έχοντας στο μυαλό τα Batman θεωρούμε ότι και το Spiderman θα είναι στα ίδια υψηλά επίπεδα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε

Στα λόγια μου έρχεσαι. Ο αντίκτυπος που έχει ο Spiderman σαν χαρακτήρας στις πωλήσεις είναι μικρός.

Αντίστοιχα πριν τις παιχνιδάρες της Rockstready κανένας τίτλος Batman δεν έκανε σοβαρές πωλήσεις. 

Όπως πολύ σωστά είπες η ποιότητα του τίτλου είναι που φέρνει τις πωλήσεις. Και έχοντας στο μυαλό τα Batman θεωρούμε ότι και το Spiderman θα είναι στα ίδια υψηλά επίπεδα. 

Σκέψου. Ένα παιχνίδι ίσης αξίας και ποιότητας με τον Spider-Man κι ένα με οποιονδήποτε άλλον χαρακτήρα της Marvel. Αυτό με τον Spider-Man, θα έχει διπλές πωλήσεις.

Θα μας λυθεί σύντομα η απορία. 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, fytotech είπε

Σκέψου. Ένα παιχνίδι ίσης αξίας και ποιότητας με τον Spider-Man κι ένα με οποιονδήποτε άλλον χαρακτήρα της Marvel. Αυτό με τον Spider-Man, θα έχει διπλές πωλήσεις.

Θα μας λυθεί σύντομα η απορία. 

Κάνεις λογικά άλματα. Από πουθενά δεν προκύπτει αυτό που λες. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Bourdoulas είπε

Κάνεις λογικά άλματα. Από πουθενά δεν προκύπτει αυτό που λες. 

Από τα αποτυχημένα σε ένα βαθμό προηγούμενα Spider-Man, για πες μου ένα παιχνίδι με χαρακτήρα της Marvel (όπως τονίζω σε κάθε post), πιο επιτυχημένο;

Δημοσ.

Guys ξεχνάτε το γεγονός ότι ζούμε σε μια εποχή που οι ταινίες της Marvel είναι στο top του box office, όπως επίσης το μοναδικό "καλο" spiderman game ήταν στο PS2 και έχουν περάσει 16 χρονια. Also also τι αλλα releases έχει αυτό τον μηνα?! Βάζω το χέρι μου στην φωτιά ότι θα πουλήσει τα κερατα του ακόμα και απλά καλο να είναι.

• Like 2
Δημοσ.

Καμια σχεση δεν θα εχουν με τη σημερινη πραγματικοτητα οι εμπορικες αποτυχιες του παρελθοντος. Το παιχνιδι αυτο εχει ρευμα, θεωρω πως θα αποσπασει υψηλες βαθμολογιες, τo Puddlesgate, θα περασει στα ψιλα και το παιχνιδι θα σπασει ταμεια. Προσωπικη μου εκτιμηση αυτο εννοειται. Πολυ συντομα θα ξερουμε πλεον..

• Moderators
Δημοσ.
55 minutes ago, fytotech said:

Από τα αποτυχημένα σε ένα βαθμό προηγούμενα Spider-Man, για πες μου ένα παιχνίδι με χαρακτήρα της Marvel (όπως τονίζω σε κάθε post), πιο επιτυχημένο;

Τώρα που το σκέφτομαι, δεν έχει βγει και κάποιο game με άλλον ήρωα της Marvel (που να είναι επιεικώς μέτριο εννοείται). Κάτι Wolverine κλπ θυμάμαι στο SNES και κάτι Punisher/Nick Fury σε arcade, κατά τ' άλλα ξεραΐλα.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Also also τι αλλα releases έχει αυτό τον μηνα?!

Βασικα ολα τα αθλητικα

NBA Live, NBA 2k19, FIFA 19, NHL 19

Valkyria Chronicles 4 και Dragon Quest XI (αυτα θα παιξουν πολυ στην Ασια)

Και φυσικα το Shadow of the Tomb Raider

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Malthador είπε

Τώρα που το σκέφτομαι, δεν έχει βγει και κάποιο game με άλλον ήρωα της Marvel (που να είναι επιεικώς μέτριο εννοείται). Κάτι Wolverine κλπ θυμάμαι στο SNES και κάτι Punisher/Nick Fury σε arcade, κατά τ' άλλα ξεραΐλα.

Ξεχνάς το καταπληκτικό imho Punisher του 2005. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...