Grim Ripper Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Έχει κάνει κανείς preorder την special edition στα public; Απλά θέλω να μου πει τι γράφει στην κατάσταση. Σε εμένα λέει "Σε εκτεταμένη αναζήτηση" και δεν θυμάμαι να άργησα να κάνω το preorder μιας και δεν ανακοινώθηκε η special edition μαζί με την απλή/collector's edition.
nekrik Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Έχει κάνει κανείς preorder την special edition στα public; Απλά θέλω να μου πει τι γράφει στην κατάσταση. Σε εμένα λέει "Σε εκτεταμένη αναζήτηση" και δεν θυμάμαι να άργησα να κάνω το preorder μιας και δεν ανακοινώθηκε η special edition μαζί με την απλή/collector's edition. Το έχω κάνει preorder πριν ενάμιση μήνα και γράφει το ίδιο ! Μπορεί επειδή ειναι preorder . Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2018 από nekrik 1
Nistisimos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, Grim Ripper είπε Έχει κάνει κανείς preorder την special edition στα public; Απλά θέλω να μου πει τι γράφει στην κατάσταση. Σε εμένα λέει "Σε εκτεταμένη αναζήτηση" και δεν θυμάμαι να άργησα να κάνω το preorder μιας και δεν ανακοινώθηκε η special edition μαζί με την απλή/collector's edition. Στα περισσότερα preorder από το public αυτό μου γράφει, έως την ειδοποίηση παραλαβής. Δεν νομίζω ότι έχεις θέμα. 1
najinblue3 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 πριν καν βγει το παιχνιδι, dlc tease...Οσο και να γουσταρω Black Cat, τοσο ευκολοτερο γινεται το ακυρο που θα το ριξω 4
mtifosi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 21 λεπτά πριν, najinblue3 είπε πριν καν βγει το παιχνιδι, dlc tease...Οσο και να γουσταρω Black Cat, τοσο ευκολοτερο γινεται το ακυρο που θα το ριξω Ή απλα περιμενεις την GOTY εκδοση...
najinblue3 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, mtifosi είπε Ή απλα περιμενεις την GOTY εκδοση... και σε γενναια προσφορα να συμπληρωσω, σε κανα χρονο με -70%+ θα τιμηθει 2
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 39 minutes ago, najinblue3 said: πριν καν βγει το παιχνιδι, dlc tease...Οσο και να γουσταρω Black Cat, τοσο ευκολοτερο γινεται το ακυρο που θα το ριξω Αδιανόητο αυτό το πράγμα που κάνουν σε exclusive τίτλο τους. Προβλέπεται τρελή ήττα σε πωλήσεις.
Grim Ripper Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 3 dlc έχουν ανακοινωθεί ήδη, το είχα ποστάρει στο thread του ps4. https://blog.eu.playstation.com/2018/08/28/marvels-spider-man-post-launch-content-revealed/#sf196399328
JohnVani18 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Μάλιστα.. Χαίρομαι όλο και πιο πολύ που δεν έκανα προπαραγγελία με τις κινήσεις που βλέπω εκ μέρος τους. 1 hour ago, Malthador said: Αδιανόητο αυτό το πράγμα που κάνουν σε exclusive τίτλο τους. Προβλέπεται τρελή ήττα σε πωλήσεις. Με το κοινό που έχει, δυστυχώς όχι.
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Grim Ripper said: 3 dlc έχουν ανακοινωθεί ήδη, το είχα ποστάρει στο thread του ps4. https://blog.eu.playstation.com/2018/08/28/marvels-spider-man-post-launch-content-revealed/#sf196399328 Χαχ. Κάνουν σύγκριση στα σχόλια με τα DLC's του Witcher 3. Οκ, άμα τα DLC's του Spiderman είναι έστω και μισά σε διάρκεια από αυτά του Witcher 3, χαλάλι τους. Πολύ αμφιβάλλω όμως ότι θα είναι κάτι παραπάνω από αρπαχτές και από content που θα φαίνεται πως έπρεπε να είναι εξαρχής στο game. 1 hour ago, JohnVani18 said: Με το κοινό που έχει, δυστυχώς όχι. Εγώ bashing βλέπω πάντως παντού. Τι να σου πω σου εκεί και πέρα. Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2018 από Malthador
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Τα εκατομμύρια παιδάκια που θα αγοράσουν το game ειλικρινά χέστηκαν για τα DLC, imho θα μοσχοπουλήσει δυστυχώς.
Alastor192 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν θα χει κανενα προβλημα στις πωλησεις,το brand name του Spiderman επεκτεινεται πολυ περισσοτερο απτην βιομηχανια παιχνιδιων. Μην σας πω οτι κοσμος θα αγορασει και PS4 για αυτο τον λογο,ενω παιζει να μην αγοραζε γενικα κονσολες. Τωρα αντι να πουλησει παρα πολυ,θα πουλησει απλα πολυ.Κλαιν,θα παρουν την διαφορα απτο 25αρι των DLC. Και εγω παντως για GOTY το βλεπω σε μιση τιμη,την εχω μαθει πλεον την δουλεια. Και το Detroit Human επεσε ηδη στα 33,θα το τσιμπησω συντομα Επεξ/σία 3 Σεπτεμβρίου 2018 από Alastor192 2
fytotech Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, Alastor192 είπε Δεν θα χει κανενα προβλημα στις πωλησεις,το brand name του Spiderman επεκτεινεται πολυ περισσοτερο απτην βιομηχανια παιχνιδιων. Μην σας πω οτι κοσμος θα αγορασει και PS4 για αυτο τον λογο,ενω παιζει να μην αγοραζε γενικα κονσολες. Τωρα αντι να πουλησει παρα πολυ,θα πουλησει απλα πολυ.Κλαιν,παρουν την διαφορα απτο 25αρι των DLC. Και εγω παντως για GOTY το βλεπω σε μιση τιμη,την εχω μαθει πλεον την δουλεια. Και το Detroit Human επεσε ηδη στα 33,θα το τσιμπησω συντομα Αυτό. Ο Spider-Man είναι το νούμερο ένα της Marvel. Μη βλέπετε που δεν είχε ταινίες στο MCU. Αυτό ήταν μόνο λόγω δικαιωμάτων. Δε θα το πάρουν πιο hard gamers εξαιτίας των παραπάνω. Αλλά θα το πάρουν άπειροι casual gamers. 1
insaneblyat Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2018 Ξεφτίλα ολο αυτό με τα dlc αλλά ειλικρινά παιδιά δεν υπάρχει λόγος να μην αγοράσετε το παιχνίδι απλά μη πάρετε τα dlc ή περιμένετε τη GOTY σε ότι τιμή και αν ειναι. Νο.1 super hero της Marvel και δε θα πουλήσει επειδή βγάλανε dlc που ζουν μερικοι;;
optimus prime Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2018 Περιμενω πως και πως να παει 7 του μηνος.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα