Προς το περιεχόμενο

Marvel’s Spider-Man [2018][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, PDS13 είπε

Στο σαπακι το ps4 ετρεχε, γιατι ηταν playable σε booths.

Aν αυτο ειναι ξεκαθαρο downgrade, τοτε τα παιχνιδια της ubisoft(και οχι μονο) θα πρεπει να αλλαζουν ονομασια οταν κυκλοφορουν :D.

Προσωπικα δεν βλεπω κανενα  downgrade. Στο resetera που συγκριναν ολες τις φωτο και οχι μια, μιλανε για upgrade....

Εμενα παλι μου φαινεται το ιδιο.

Εντάξει μην κάνουμε το άσπρο μαύρο. Σαφώς υπάρχει downgrade. Άλλωστε η Sony είναι μανούλα σε αυτά και πρώτη διδάξα.

Απο την άλλη για τους περισσότερους δεν έχει σημασία το downgrade. Θα ευχαριστηθούν το παιχνίδι το ίδιο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, JohnVani18 είπε

Δέκα φορές μεγαλύτερη κατάντια είναι το γεγονός ότι οι εταιρίες δείχνουν παραπλανητικό υλικό στο κοινό που τους πληρώνει, παρά το γεγονός ότι ο κόσμος αντιδρά όταν δεν παίρνει αυτό που του υποσχέθηκαν αρχικά.

Θα μπορουσα εν μερη να συμφωνησω αλλα οταν υπαρχει downgrade σημαντικο. Εδω δεν υπαρχει καν κατα την γνωμη μου.

55 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε

Εντάξει μην κάνουμε το άσπρο μαύρο. Σαφώς υπάρχει downgrade. Άλλωστε η Sony είναι μανούλα σε αυτά και πρώτη διδάξα.

Επειδη εχεις την ικανοτητα να μιλησεις σοβαρα θα σου πω την γνωμη μου.

-Στα τελευταια gameplay βιντεο του παιχνιδιου υπαρχουν μεγαλυτερες εκτασεις με ''λιμνουλες'' νερου και μαλιστα σε σημειο πολυ πιο δυσκολο απο την εικονα του 2017 που ειναι σε κλειστο χωρο και δεν δειχνει κατι το σπουδαιο. Εκει πως μπορεσαν?

-Για την στολη διαμαρτυρηθηκαν οι gamers οτι γυαλιζει και την εκαναν πιο ματ. Η στολη του spiderman ΔΕΝ γυαλιζει. Ορθη επιλογη λεγεται αυτο, oχι downgrade.

-Το demo του 2017 ηταν playable και κανεις δεν μιλησε ουτε για πτωσεις frame rate ουτε για τιποτα. Για πιο λογο να ειναι downgrade και οχι επιλογη η συγκεκριμενες αλλαγες?

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, najinblue3 είπε

τις βλακειες του pc thread μη τις κουβαλάμε και εδώ μεσα

Να λες παλι καλα που το spider man ειναι exclusive γιατι αλλιως ουτε δικο του θεμα δεν θα ειχε και φυσικα ανυπαρκτη συμμετοχη.

Περαν τουτου λιγες μερες εμειναν για την κυκλοφορια του και απο εκει και περα ο καθενας ας σχολιασει για οτι θελει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Το ένα είναι CGI επίπεδο και το άλλο είναι κονσολίτσα της πλάκας.

CGI.... :D    

Ενταξει εδω νομιζω τρολαρεις. Οποτε θα το παρω ως -κακο- χιουμορ.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δλδ στην μια πλευρα βλεπεις CGI και στην αλλη κονσολιτσα της πλακας και δεν τρολαρεις?

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Να λες παλι καλα που το spider man ειναι exclusive γιατι αλλιως ουτε δικο του θεμα δεν θα ειχε και φυσικα ανυπαρκτη συμμετοχη.

Περαν τουτου λιγες μερες εμειναν για την κυκλοφορια του και απο εκει και περα ο καθενας ας σχολιασει για οτι θελει.

Οπως ειπα για μενα το παιχνιδι με την πολιτικη των dlc εφαγε ακυρο, αλλα ειναι τραγικο να συζηταμε για λακουβες απο μια φωτογραφια. Και downgrade να εφαγε, που το θεωρω λογικο μιας και το ps4 δεν ειναι οτι πιο μοντερνο και δυνατο τεχνολογικα, ειναι ελεεινο να ειναι νο1 thread στο r/gaming το θεμα με τις λακουβες. Δειχνει που παει αυτη η κοινοτητα, και που εχει καταντησει. Ας το κλεισω εδω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Και downgrade να εφαγε, που το θεωρω λογικο μιας και το ps4 δεν ειναι οτι πιο μοντερνο και δυνατο τεχνολογικα, ειναι ελεεινο να ειναι νο1 thread στο r/gaming το θεμα με τις λακουβες. Δειχνει που παει αυτη η κοινοτητα, και που εχει καταντησει. Ας το κλεισω εδω

Εγω προσωπικα συμφωνω να μιλαει ο κοσμος για τα ουσιαστικα downgrades(που ειναι πραγματικα downgrades και αλλαζουν το παιχνιδι) αρκει να μην ειναι στην φαντασια μας αυτα.

Το θεμα που εχει γινει με το spiderman ειναι οτι πιο αστειο εχω δει ποτε στην gaming ζωη μου.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Οπως ειπα για μενα το παιχνιδι με την πολιτικη των dlc εφαγε ακυρο, αλλα ειναι τραγικο να συζηταμε για λακουβες απο μια φωτογραφια. Και downgrade να εφαγε, που το θεωρω λογικο μιας και το ps4 δεν ειναι οτι πιο μοντερνο και δυνατο τεχνολογικα, ειναι ελεεινο να ειναι νο1 thread στο r/gaming το θεμα με τις λακουβες. Δειχνει που παει αυτη η κοινοτητα, και που εχει καταντησει. Ας το κλεισω εδω

Οταν ειχα γραψει πιο παλια αναλογα πραγματα και σε αλλα θεματα ειχα τοτε φαει παρατηρηση οτι λεει κανω υποδειξεις στο τι να γραφεται και τι οχι(οταν τονιζα οτι το gameplay εμπαινε σε 3η μοιρα....),αρα οπως βλεπεις πλεον εχω αλλαξει κομματι σε αυτο και απλα αφηνω τον καθενα να γραψει οτι του ρθει,ασχετως αν αυτο βοηθαει καθολου σε καποια σοβαρη κουβεντα ή οχι.

Αν λοιπον θελουν μερικοι να μιλανε για λακουβες ή για το αν η στολη του spider man ειναι περισσοτερο ή λιγοτερο μπλε ας μιλησουν.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
Δημοσ.
14 minutes ago, PDS13 said:

Δλδ στην μια πλευρα βλεπεις CGI και στην αλλη κονσολιτσα της πλακας και δεν τρολαρεις?

Ίσως να 'ναι λίγο βαρύ το ''κονσολίτσα της πλάκας'' αλλά δεν έχει καμία σχέση η μία πλευρά με την άλλη.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Οταν ειχα γραψει πιο παλια αναλογα πραγματα και σε αλλα θεματα ειχα τοτε φαει παρατηρηση οτι λεει κανω υποδειξεις στο τι να γραφεται και τι οχι(οταν τονιζα οτι το gameplay εμπαινε σε 3η μοιρα....),αρα οπως βλεπεις πλεον εχω αλλαξει κομματι σε αυτο και απλα αφηνω τον καθενα να γραψει οτι του ρθει,ασχετως αν αυτο βοηθαει καθολου σε καποια σοβαρη κουβεντα ή οχι.

Αν λοιπον θελουν μερικοι να μιλανε για λακουβες ή για το αν η στολη του spider man ειναι περισσοτερο ή λιγοτερο μπλε ας μιλησουν.

Εχεις δικιο, αλλα αυτη η καταστροφολογια για μια λακουβα, ενω το παιχνιδι φαινεται οτι θα ειναι μπομπα, ειναι ελεεινη. Το προβλημα το ουσιαστικο ειναι τα dlc, και οχι καποιο downgrade στο νερο της λακουβας. Τεσπα, δε ξανασχολουμαι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να κλεισω.

Υπαρχει διαφορα και αλλαγες σαφως, αλλα βλεποντας τα δυο βιντεο ολοκληρα (oχι μια εικονα) προσωπικα δεν μπορω να δω αν ειναι προς τα κατω ή προς τα πανω. Αλλα για την δικη μου κριση η διαφορα(ειτε προς τα πανω ειναι ειτε προς τα κατω) ειναι τοσο αστεια που δεν αξιζει να συζητιεται.

Συνεχιστε.

14 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

Το προβλημα το ουσιαστικο ειναι τα dlc

Δεν θα αγοραστουν, υπαρχει λυση. 😛

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, PDS13 είπε
40 λεπτά πριν, PDS13 είπε

Το θεμα που εχει γινει με το spiderman ειναι οτι πιο αστειο εχω δει ποτε στην gaming ζωη μου.

Υπαρχει διαφορα και αλλαγες σαφως, αλλα βλεποντας τα δυο βιντεο ολοκληρα (oχι μια εικονα) προσωπικα δεν μπορω να δω αν ειναι προς τα κατω ή προς τα πανω. Αλλα για την δικη μου κριση η διαφορα(ειτε προς τα πανω ειναι ειτε προς τα κατω) ειναι τοσο αστεια που δεν αξιζει να συζητιεται.

Λίγο υπερβολικός imho στο πάνω σχόλιο buddy. Θα συμφωνήσω δεν είναι φάση WD σίγουρα αλλα το AO είναι σχεδόν ανύπαρκτο σε πολλά σημεία σε σχέση με πριν, επίσης το 2017 δεν είχε σχεδόν καθόλου popping, πρόσεξε όταν swings στο 2018 gameplay να δεις ποσο popping παίζει, but like i said καταδικάζω τον πρόλογο όχι το downgrade. Btw ίσως θα είναι η πρώτη φορα που θα χρησιμοποιήσω photo mode, looks fuckin awesome! :)

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...