Tlykog Δημοσ. 8 Νοεμβρίου Δημοσ. 8 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 8/11/2024 στις 10:34 ΜΜ, poulinos είπε Μάλλον με φέτα αρχιλοχίας από ΣΜΥ μοιάζει.... Επεξ/σία 11 Νοεμβρίου από Tlykog 3
NovaLacertae Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2 ώρες πριν, poulinos είπε 1 ώρα πριν, Tlykog είπε Μάλλον με φέτα επιλοχίας μοιάζει.... no reactions... θα σας τα χρωστάω μέχρι να μου έρθουν Αρχιλοχίας... έχει τέσσερις γραμμές (V) κάτω, τα γαλόνια του επιλοχία έχουν τρεις γραμμές (V) 3
Tlykog Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, NovaLacertae είπε no reactions... θα σας τα χρωστάω μέχρι να μου έρθουν Αρχιλοχίας... έχει τέσσερις γραμμές (V) κάτω, τα γαλόνια του επιλοχία έχουν τρεις γραμμές (V) fixed. Έχεις δίκιο, δε μέτρησα σωστά. Αν θυμάμαι καλά τα καπελάκι από πάνω είναι αρχιλοχίας από ΣΜΥ. Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου από Tlykog 1
suspiria Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 9 ώρες πριν, NovaLacertae είπε no reactions... θα σας τα χρωστάω μέχρι να μου έρθουν Αρχιλοχίας... έχει τέσσερις γραμμές (V) κάτω, τα γαλόνια του επιλοχία έχουν τρεις γραμμές (V) Φέτα Αμφιβολίας κατάντησε τελικά 1 3
NovaLacertae Δημοσ. 9 Νοεμβρίου Δημοσ. 9 Νοεμβρίου (επεξεργασμένο) Επεξ/σία 9 Νοεμβρίου από NovaLacertae 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις