Προς το περιεχόμενο

Αστείες, περίεργες, ενδιαφέρουσες εικόνες

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 6,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 minutes ago, Sibyl said:

image.jpeg.8c0bf4e87d3e4ea7b9d1295f5a55c1f3.jpeg

το εχω παθει.επι 5 λεπτα κλειδωνα ξεκλειδωνα μια πορτα για να καταλαβω οτι τελικα δεν ειναι συρομενη αλλα ανοιγομενη ή το αναποδο.

βεβαια δικαιολογουμε διοτι κανα μηνα πριν σε αλλη πορτα προσπαθουσα να την ανοιξω και δεν ανοιγε και ειχαν κανει βλακεια με την πορτα και ανοιγε μονο απο μεσα ενω δεν θα πρεπε

IMG-5f69a3d73e8681b71b7a2e60e9fb5269-V.jpg

Επεξ/σία από poulinos
  • Haha 7
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

9 λεπτά πριν, poulinos είπε

το εχω παθει.επι 5 λεπτα κλειδωνα ξεκλειδωνα μια πορτα για να καταλαβω οτι τελικα δεν ειναι συρομενη αλλα ανοιγομενη ή το αναποδο.

βεβαια δικαιολογουμε διοτι κανα μηνα πριν σε αλλη πορτα προσπαθουσα να την ανοιξω και δεν ανοιγε και ειχαν κανει βλακεια με υην πορτα

IMG-5f69a3d73e8681b71b7a2e60e9fb5269-V.jpg

5 λεπτά κλείδωνες και ξεκλείδωνες;;;  Αυτό είναι καλύτερο από την αστεία εικόνα.  :lol::lol::lol:

image.jpeg.59ed2b48ff09d3ac078a25eb5996b1e4.jpeg

• Like 1
  • Haha 7

18 minutes ago, Sibyl said:

5 λεπτά κλείδωνες και ξεκλείδωνες;;;  Αυτό είναι καλύτερο από την αστεία εικόνα.  :lol::lol::lol:

image.jpeg.59ed2b48ff09d3ac078a25eb5996b1e4.jpeg

o yes.οταν κολλαει το μυαλο κολλαει. και προϊδεασμενος οτι θα εχει και αυτη η πορτα προβλημα δεν πηγε το μυαλο μου στην απλη λυση. ειχε ακριβως την ιδια συμπεριφορα με την αλλη πορτα. ακουγες οτι ξεκλειδωνε ( η μια με κλειδι η αλλη με δαχτυλικο αποτυπωμα και καρτα) αλλα δεν ανοιγε.

image.webp

• Haha 4

4 ώρες πριν, Baldurian είπε

The-evolution-of-education-edugogcom.png

Σε όλο τον κόσμο ρε φίλε, όχι απλά εδώ. Που αν συγκρίνω το βιβλίο των μαθηματικών της δεκαετίας του 80 που είχα, με το σημερινό, αυτό του 80 δείχνει με πανεπιστημιακού επιπέδου. Και αυτό χωρίς να έχω λογαριάσει ακόμα ότι στα σημερινά σχολικά βιβλία, μεγάλο μέρος της ύλης είναι εκτός και δεν διδάσκεται.

• Like 2

• Δημιουργία νέου...