Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 8 λεπτά πριν, Petros Electron είπε εκλαψα.. κατσε να σε πειραξω λιγο χιχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 10 λεπτά πριν, elenakimou είπε κατσε να σε πειραξω λιγο χιχι ααα το παστίτσιο δεν μου αρέσει!, Φτιάξε μουσακά και έρχομαι!! 😜😜😜 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 6 λεπτά πριν, Petros Electron είπε ααα το παστίτσιο δεν μου αρέσει!, Φτιάξε μουσακά και έρχομαι!! 😜😜😜 εεεεε τοτε θα μεινεις νηστικος χαχαχα🤪 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 1 λεπτό πριν, elenakimou είπε εεεεε τοτε θα μεινεις νηστικος χαχαχα🤪 Εχει και αλλού "πορτοκαλιές!!" 😎😎😎 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrGalaxy Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 😜😜😜 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 😋 χεχε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill_zaf Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dreamkey Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου sorry αλλα λογω των ήμερων, δεν άντεξα! 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
valantis123 Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου Στις 18/6/2024 στις 9:56 ΜΜ, Petros Electron είπε Για αυτο ειμαστε μπροστά στον τουρισμό γιατι προσφέρουμε και free γυναίκες στα εστιατόρια μας!. Προφανώς free WIFI ήθελε να γράψει! 🤣🤣🤣🤣 Καλα με τέτοιες τιμές θα καθόμουν άνετα! και δεν θέλω ούτε καν την γυναίκα με τα άλλα είμαι κομπλέ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefanos_th Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 3 minutes ago, valantis123 said: Καλα με τέτοιες τιμές θα καθόμουν άνετα! και δεν θέλω ούτε καν την γυναίκα με τα άλλα είμαι κομπλέ. ετσι που το λες , πρεπει να ειναι απο το μακρινο 2012 . . . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 19 Ιουνίου Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 4 λεπτά πριν, stefanos_th είπε ετσι που το λες , πρεπει να ειναι απο το μακρινο 2012 . . . Αναλογα, στην επαρχία ακομα σε κατι χωριά παίζουν χαμηλές τιμες. Πχ στο Αίγιο πριν 2 χρόνια πάνω κάτω τέτοιες τιμές έπαιζαν. Τώρα, αν πας σε φουλ τουριστικό μερος θα σε σφάξουν και θα πεις και ευχαριστω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου Share Δημοσ. 20 Ιουνίου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις