suspiria Δημοσ. 19 Απριλίου Share Δημοσ. 19 Απριλίου 7 1 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sibyl Δημοσ. 19 Απριλίου Share Δημοσ. 19 Απριλίου 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 19 Απριλίου Share Δημοσ. 19 Απριλίου 13 λεπτά πριν, suspiria είπε ΑΙ τις δημιουργούν αυτές, δεν βγαίνει τυχαία. 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Απριλίου Share Δημοσ. 19 Απριλίου 7 hours ago, Sibyl said: μου θυμιζει το ανεκδοτο που ο αλλος βρισκει ενα λυχναρι.το τριβει βγαινει το genie και λεει εχεις μια ευχη.και λεει αυτος:θελω το πουλι μου να φτανει(ακουμπαει) στο πατωμα.και το genie του εκοψε τα ποδια 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mene Δημοσ. 19 Απριλίου Share Δημοσ. 19 Απριλίου 29 minutes ago, suspiria said: Δεν ξέρω αν εσείς βλέπετε John Wick, εγώ πάντως βλέπω Barry Gibb. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 19 Απριλίου Share Δημοσ. 19 Απριλίου 1 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sibyl Δημοσ. 19 Απριλίου Share Δημοσ. 19 Απριλίου 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Petros Electron Δημοσ. 19 Απριλίου Share Δημοσ. 19 Απριλίου 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sibyl Δημοσ. 19 Απριλίου Share Δημοσ. 19 Απριλίου “When life gives you lemons. Make lemonade!” 1 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. 19 Απριλίου Share Δημοσ. 19 Απριλίου 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sibyl Δημοσ. 19 Απριλίου Share Δημοσ. 19 Απριλίου 1 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NovaLacertae Δημοσ. 20 Απριλίου Share Δημοσ. 20 Απριλίου 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agent_Orange Δημοσ. 20 Απριλίου Share Δημοσ. 20 Απριλίου 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Archantwn Δημοσ. 20 Απριλίου Share Δημοσ. 20 Απριλίου 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sibyl Δημοσ. 20 Απριλίου Share Δημοσ. 20 Απριλίου 1 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις