Tlykog Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 9/4/2025 στις 9:09 ΜΜ, suspiria είπε Δε θέλω να γίνω αυτός ο άνθρωπος, αλλά θα το πω: Το kanji 女 (που προφέρεται "onna" ή "jo" ανάλογα με το πώς χρησιμοποιείται) σημαίνει "γυναίκα", αλλά το noisy(θορυβώδης) γράφεται ノイジー. να δω αν το κολλήσει πως θα βγάλει το κεφάλι... Μεγάλο τσακάλι ο μάστορας... Επεξ/σία 11 Απριλίου από Tlykog 1 6
Tlykog Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 1 λεπτό πριν, suspiria είπε Έτσι μπράβο. Η άγνοια δεν είναι καλό πράγμα. Καμιά φορά φέρνει και χαρά ή γέλιο, ΑΝ δεν πεταχτεί ο "περίεργος" να κάνει και διορθώσεις και να πηδήξει όλο το αστείο...
suspiria Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Εγώ ειλικρινά είμαι δεκτικός στο να με διορθώσει κάποιος αν έχω λάθος. 5
Xvipes Δημοσ. 11 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 40 minutes ago, spectaculator said: Ξουράφι στα μαθηματικά...: 7
Doubt Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 2 ώρες πριν, Tlykog είπε Το kanji 女 (που προφέρεται "onna" ή "jo" ανάλογα με το πώς χρησιμοποιείται) σημαίνει "γυναίκα", αλλά το noisy(θορυβώδης) γράφεται ノイジー. Έχει αναφερθεί ξανά, εξάλλου το google translate να 'ναι καλά. 2 ώρες πριν, Tlykog είπε να δω αν το κολλήσει πως θα βγάλει το κεφάλι... Μεγάλο τσακάλι ο μάστορας... Τα ρέστα μου 10
stefanos_th Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου ετσι το αναβω καθε φορα, δεν καταλαβαινω γιατι γελατε . 10
Doubt Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου 2 ώρες πριν, stefanos_th είπε ετσι το αναβω καθε φορα, δεν καταλαβαινω γιατι γελατε . Η "οικογένεια" καλά; 1 2
fitsoulas2024 Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου Η "Μαρια η Ασχημη" παιζει και ως Μις Κοσμος. Δε ξερω μηπως κι αυτες οι δυο μαουνες διπλα της πηραν καποιο τιτλο 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις