Επισκέπτης Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Σιγά σιγά γίνεται καλύτερο γιατί αρχίζεις και καταλαβαίνεις τι παίζει. Στην αρχή φαίνονται όλα συγκεχυμένα. Και επίσης όσο βελτιώνεις τα abilities θα γίνονται και πιο ωραίες οι μάχες. Να χρησιμοποιείτε όλα τα abilities, όχι μόνο με το όπλο..
firepc Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 τσπ, θα δουμε πως θα παει παρακατω Ακομα στην αρχη ειμαι και εχει πολυ περα δωθε
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Spoiler Αυτόν τον Hartman πως τον σκοτώνεις; Είμαι εκεί που μένει με ένα hitpoint και βάζει την ασπίδα και κλείνει τα φώτα. Πάω βάζω τις γεννήτριες, ανάβουν τα φώτα, του κάνω λίγο ζημιά στην ασπίδα αλλά μετά από 1 λεπτό ξανακλείνει τα φώτα, γεμίζει η ασπίδα του, ξαναβάζω τις γεννήτριες και ξανά μανά όλο αυτό από την αρχή και πάλι το ίδιο 5-6 φορές έγινε μέχρι που βαρέθηκα και το έκλεισα. Η ασπίδα γεμίζει συνέχεια..
Sprou Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, yiannis1991 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Αυτόν τον Hartman πως τον σκοτώνεις; Είμαι εκεί που μένει με ένα hitpoint και βάζει την ασπίδα και κλείνει τα φώτα. Πάω βάζω τις γεννήτριες, ανάβουν τα φώτα, του κάνω λίγο ζημιά στην ασπίδα αλλά μετά από 1 λεπτό ξανακλείνει τα φώτα, γεμίζει η ασπίδα του, ξαναβάζω τις γεννήτριες και ξανά μανά όλο αυτό από την αρχή και πάλι το ίδιο 5-6 φορές έγινε μέχρι που βαρέθηκα και το έκλεισα. Η ασπίδα γεμίζει συνέχεια.. Spoiler Είχα δυσκολευτεί και γω..θυμάμαι υπήρχε ένα σημείο σαν ορθογώνιο παραλληλόγραμμο κοντά στην πόρτα εξόδου στο κατώτατο επίπεδο και κάνοντας κύκλους τον έπαιξα εκεί μπαλιτσα..τον εξουδετερωσα και η μπάρα ζωής μου ήταν στο 5%περιπου..επική μάχη Επεξ/σία 15 Απριλίου 2021 από Sprou
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Sprou είπε Απόκρυψη περιεχομένων Είχα δυσκολευτεί και γω..θυμάμαι υπήρχε ένα σημείο σαν ορθογώνιο παραλληλόγραμμο κοντά στην πόρτα εξόδου στο κατώτατο επίπεδο και κάνοντας κύκλους τον έπαιξα εκεί μπαλιτσα..τον εξουδετερωσα και η μπάρα ζωής μου ήταν στο 5%περιπου..επική μάχη Spoiler To θέμα είναι ότι δεν προλαβαίνω να του κάνω αρκετή ζημιά όσο τα φώτα είναι ανοιχτά. Δοκίμασα και με το charged όπλο αλλά δεν του κάνει πολύ ζημιά, και τα έχω και αναβαθμισμένα τα όπλα. Δηλαδή ανάβω τα φώτα, για κάνα λεπτό τον χτυπάω, του έχω κάνει 20% damage στην ασπίδα μετά λέει κάτι "Lights, lights!!" και δίνει μία και σβήνει τα φώτα, πάει η ασπίδα του πάλι 100% και ξανά το ίδιο απ' την αρχή.. Επεξ/σία 15 Απριλίου 2021 από Επισκέπτης
nickk0kkav Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 Δημοσ. 15 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, yiannis1991 είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Αυτόν τον Hartman πως τον σκοτώνεις; Είμαι εκεί που μένει με ένα hitpoint και βάζει την ασπίδα και κλείνει τα φώτα. Πάω βάζω τις γεννήτριες, ανάβουν τα φώτα, του κάνω λίγο ζημιά στην ασπίδα αλλά μετά από 1 λεπτό ξανακλείνει τα φώτα, γεμίζει η ασπίδα του, ξαναβάζω τις γεννήτριες και ξανά μανά όλο αυτό από την αρχή και πάλι το ίδιο 5-6 φορές έγινε μέχρι που βαρέθηκα και το έκλεισα. Η ασπίδα γεμίζει συνέχεια.. Σε μια από τις μάχες με αυτόν τον αντίπαλο έκανα enable τα cheats από τα options κ δε κοίταξα ποτε πισω . Δεν είναι ακριβώς δυσκολος, είναι υπερβολικά κουραστικός Πάντως Spoiler Δε θυμάμαι ακριβώς αλλά νομίζω ότι πρεπει να ανάψεις όλα τα φώτα ταυτόχρονα. Εσυ μάλλον ανάβεις μόνο 1 . Με επιφυλαξη δε θυμάμαι καλά Επεξ/σία 15 Απριλίου 2021 από nickk0kkav
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 Δημοσ. 16 Απριλίου 2021 24 λεπτά πριν, nickk0kkav είπε Σε μια από τις μάχες με αυτόν τον αντίπαλο έκανα enable τα cheats από τα options κ δε κοίταξα ποτε πισω . Δεν είναι ακριβώς δυσκολος, είναι υπερβολικά κουραστικός Πάντως Απόκρυψη περιεχομένων Δε θυμάμαι ακριβώς αλλά νομίζω ότι πρεπει να ανάψεις όλα τα φώτα ταυτόχρονα. Εσυ μάλλον ανάβεις μόνο 1 . Με επιφυλαξη δε θυμάμαι καλά Όλα τα ανάβω αλλιώς δεν γίνεται να του κάνεις καθόλου ζημιά..
liakinen Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) Steam έκδοση, nvidia 1660ti με τελευταίους drivers, εγκατάσταση σε SSD παρατηρώ ότι σε DX 12 αργούν να φορτώσουν τα textures (πχ στέκομαι μπροστά σε ένα κάδρο ή μία πινακίδα και είναι θολά ενώ σε ένα δύο δευτερόλεπτα καθαρίζουν) ενώ σε DX11 δεν συμβαίνει αλλά τα loading times είναι πολύ χειρότερα. Επιδόσεις 1-3 fps ίσως καλύτερα σε DX11. Συμβαίνει σε άλλους; υπάρχει κανένα tip; Επεξ/σία 27 Απριλίου 2021 από liakinen
kostiger Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 29 λεπτά πριν, liakinen είπε Steam έκδοση, nvidia 1660ti με τελευταίους drivers, εγκατάσταση σε SSD παρατηρώ ότι σε DX 12 αργούν να φορτώσουν τα textures (πχ στέκομαι μπροστά σε ένα κάδρο ή μία πινακίδα και είναι θολά ενώ σε ένα δύο δευτερόλεπτα καθαρίζουν) ενώ σε DX11 δεν συμβαίνει αλλά τα loading times είναι πολύ χειρότερα. Επιδόσεις 1-3 fps ίσως καλύτερα σε DX11. Συμβαίνει σε άλλους; υπάρχει κανένα tip; Το ιδιο συνεβαινε σε μενα και με την 2080 οταν το επαιξα, αλλα και στο ΧΒΟΧ ΟΝΕ Χ που το δοκιμασα λιγο, οποτε κατι παιζεται με τον κωδικα του παιχνιδιου..
liakinen Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 22 λεπτά πριν, kostiger είπε Το ιδιο συνεβαινε σε μενα και με την 2080 οταν το επαιξα, αλλα και στο ΧΒΟΧ ΟΝΕ Χ που το δοκιμασα λιγο, οποτε κατι παιζεται με τον κωδικα του παιχνιδιου.. Σε DX 11 ήταν OK;
kostiger Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 2 λεπτά πριν, liakinen είπε Σε DX 11 ήταν OK; Δεν το δοκιμασα, το πηγα ολο με RT το οποιο προϋποθετει DX 12.. 1
liakinen Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Μόλις τώρα, kostiger είπε Δεν το δοκιμασα, το πηγα ολο με RT το οποιο προϋποθετει DX 12.. Εγώ επειδή φυσικά είμαι χωρίς RT σε DX 11 δεν μου το κάνει. Άρα η λογική λέει να το συνεχίσω σε DX 11 και να έχω υπομονή με τα loading times.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, liakinen είπε Εγώ επειδή φυσικά είμαι χωρίς RT σε DX 11 δεν μου το κάνει. Άρα η λογική λέει να το συνεχίσω σε DX 11 και να έχω υπομονή με τα loading times. Μιλάς για το loading από το main menu η για in-game? Το πρώτο loading είναι λίγο μεγαλύτερο σε σχέση με in-game αλλα αυτό συμβαίνει σε πολλά games. Το in-game loading δεν νομίζω να έπαιρνε πάνω από 10 δευτερα. Το DX12 χωρίς RTX είναι πονοκέφαλος γιατί έχει stutter και λιγότερα fps. Επίσης αφού κλείσεις τα κακάσχημα reflections το game πετάει.
liakinen Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 9 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Μιλάς για το loading από το main menu η για in-game? Το πρώτο loading είναι λίγο μεγαλύτερο σε σχέση με in-game αλλα αυτό συμβαίνει σε πολλά games. Το in-game loading δεν νομίζω να έπαιρνε πάνω από 10 δευτερα. Το DX12 χωρίς RTX είναι πονοκέφαλος γιατί έχει stutter και λιγότερα fps. Επίσης αφού κλείσεις τα κακάσχημα reflections το game πετάει. Για in-game loadings λέω και είναι αισθητά αργότερα σε DX11. Για δώσε περισσότερο τα φώτα σου όταν λες κακάσχημα reflections ποια εννοείς. Εγώ παίζω 1200p όλα max εκτός volumetric lighting (το έχω medium) και 2x msaa. Φυσικά χωρίς RT και κλειστά επίσης film grain και motion blur. Άσχημο δεν το λες αλλά έχει θόρυβο η εικόνα (θολούρα, grain) σε κίνηση είναι περισσότερο εμφανές ακόμα και όταν το film grain είναι κλειστό.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 Δημοσ. 27 Απριλίου 2021 5 λεπτά πριν, liakinen είπε Για in-game loadings λέω και είναι αισθητά αργότερα σε DX11. Για δώσε περισσότερο τα φώτα σου όταν λες κακάσχημα reflections ποια εννοείς. Εγώ παίζω 1200p όλα max εκτός volumetric lighting (το έχω medium) και 2x msaa. Φυσικά χωρίς RT και κλειστά επίσης film grain και motion blur. Άσχημο δεν το λες αλλά έχει θόρυβο η εικόνα (θολούρα, grain) σε κίνηση είναι περισσότερο εμφανές ακόμα και όταν το film grain είναι κλειστό. Το lighting δεν έχει ιδιαίτερη οπτική διαφορα οποτε καλά έκανες. Για τα reflections ακριβώς για το shimmering που ανέφερες μιλάω. Και τρώνε πολλά fps και φαίνεται άσχημο. Εγώ είχα και τις δυο επιλογές κλειστές μιας και λειτουργούν combined. Σίγουρα φαίνεται καλύτερα με ανοιχτά τα reflections, στις περισσότερες σκηνές τουλάχιστον, αλλα το shimmering είναι ανυπόφορο ειδικά επειδή φαίνεται και επάνω στα ρούχα της Jes. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα