KilliK Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Αν και δεν γουστάρω μια να διαβάζω lore από menus, σε αυτό το game τα διάβασα όλα, γιατί πολύ απλά είναι καλο γραμμένα και ενδιαφέρον. Ειδικά κάποια, όπως ένα που έκανα post πιο πριν, τα σπάνε, είναι τελείως batshit crazy. τοτε θα σου αρεσει αυτο, που ηταν και η κυρια επιρροη για το παιχνιδι: http://www.scpwiki.com/ προτεινω τα : SCP-087 (εχει βγει και σε videogame) SCP-049 (επικαιρο) SCP-173 (εχει και φωτο του ευρηματος) SCP-261 SCP-451 SCP-682 Επεξ/σία 8 Φεβρουαρίου 2021 από KilliK 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 29 λεπτά πριν, KilliK είπε τοτε θα σου αρεσει αυτο, που ηταν και η κυρια επιρροη για το παιχνιδι: http://www.scpwiki.com/ προτεινω τα : SCP-087 (εχει βγει και σε videogame) SCP-049 (επικαιρο) SCP-173 (εχει και φωτο του ευρηματος) SCP-261 SCP-451 SCP-682 Το ξέρω, έχει καιρό που τα έχω διαβάσει, thanks though. 1
KilliK Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 10 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Το ξέρω, έχει καιρό που τα έχω διαβάσει, thanks though. ρεσυ ποιο ειναι αυτο το lore που εκανες ποστ πιο πανω, δεν το βρισκω.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 17 λεπτά πριν, KilliK είπε ρεσυ ποιο ειναι αυτο το lore που εκανες ποστ πιο πανω, δεν το βρισκω. Μήπως δεν το έκανα εδώ? Παίζει να μπερδεύομαι με τα screens που έβαλα στο review.
Sprou Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2021 Άξιοι που διαβάζετε τα κειμενάκια που ειναι άπειρα στο game,πιστεύω σε βάζει καλύτερα στο story και γενικά καταλαβαίνεις καλύτερα τι παίζεται. Βασικά σε καθε game ειναι σημαντικά κατ'εμέ,δυστυχώς δεν το επιτρέπουν τα αγγλικά μου. Τελείωσα και γω😛 καλα τα λεγατε 20 ώρες και θέλω ακόμα το μισό foundation που το βρίσκω κατώτερο των περιστάσεων μιας που το περιβαλλον του astral plane(κάπως ετσι λέγεται) δεν μου αρέσει. Από την άλλη το awe το βρήκα πιο ενδιαφέρον. Στα του game θετικα-αρνητικά, το εχω ξαναπεί δε θα μακρυγορησω..με εχει καλύψει πριν δυο σελίδες ο Fulgore. Δεν ασχοληθηκα με Scum(ουφαδικο) και juke box..ειναι για γερα νεύρα 😅 Στα πολυ γενικα αν tier0:wild hunt τοτε tier1:control,prey... 9/10.
The_Judas Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Το ξεκίνησα πρόσφατα και φαίνεται εξ αρχής παιχνιδάρα. Μου θυμίζει τις θρυλικές εποχές του πολυαγαπημένου Max Payne. Το Alan Wake οπως ανέφερα και πιο πριν δεν μου άρεσε ιδιαίτερα και το παράτησα. Καλούτσικη ατμόσφαιρα αλλά βαρετό gameplay-μάχες. Οταν το τελειώσω θα πάρει σειρά και το Quantum Break.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, The_Judas είπε Οταν το τελειώσω θα πάρει σειρά και το Quantum Break. Έπρεπε πρώτα το QQ γιατί είναι κατά πολύ κατώτερο. Τελικά μπόρεσα και τελειωσα το game χωρίς crashes επιτέλους. Το πρώτο DLC ψιλό αδιάφορο, το ΑW DLC ήταν ok. 2 1
newlynx Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2021 Είχα πολλά κρασαρίσματα στο Game Pass (γνωστό πρόβλημα για το οποίο αναμένεται λύση) οπότε και το συνεχίζω στο steam (το πήρα με το τελευταίο HumbleBundle). Ωραία ιστορία, πολύ καλή ατμόσφαιρα και δυνατό gameplay μας κάνουν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι. 1
The_Judas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 ολα αυτά τα mods που μαζεύω απο τους νεκρούς εχθρούς τι να τα κάνω; τα κάνουμε deconstruct για να πάρουμε πόντους; απο τα personal mods προς το παρόν μόνο το +26% health χρησιμοποιω και στα weapon mods +23%damage δεν μου έχω βρει κάτι καλύτερο.
Fulgore Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 16 λεπτά πριν, The_Judas είπε τα κάνουμε deconstruct για να πάρουμε πόντους; ναι για να αδειασεις και χωρο.
ChrisN.S. Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2021 Λοιπόν επειδή η Remedy ακόμη κοιμάται, τα crashes στην έκδοση του GamePass διορθώνονται με αυτό: Μπαίνετε στον εξής φάκελο C:\Program Files\WindowsApps\505GAMESS.P.A.ControlPCGP_1.0.6.0_x64__tefn33qh9azfc\ και βάζετε το Game_rmdutggamepass_f.exe σε compatibility mode για Windows 7. 1
firepc Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Δημοσ. 9 Απριλίου 2021 Ελεγα να αρχισω το Bioshock 2 στα καπακια αλλα τσιμπησα το Control Αρκετα βαρετο μεχρι στιγμης, ελπιζω να φτιαχνει στη πορεια
chek2fire Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 18 ώρες πριν, firepc είπε Ελεγα να αρχισω το Bioshock 2 στα καπακια αλλα τσιμπησα το Control Αρκετα βαρετο μεχρι στιγμης, ελπιζω να φτιαχνει στη πορεια αν δεν σου αρέσει από την αρχή και δεν σε ενθουσιάσει μην περιμένεις να σου αρέσει και μετά. Σου το γράφω γιατί ειμαι από αυτούς που δεν τους τράβηξε με την καμία το game.
firepc Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, chek2fire είπε αν δεν σου αρέσει από την αρχή και δεν σε ενθουσιάσει μην περιμένεις να σου αρέσει και μετά. Σου το γράφω γιατί ειμαι από αυτούς που δεν τους τράβηξε με την καμία το game. Εχω παιξει 4 ωρες. Συνεχιζει να ειναι βαρετο αλλα δεν μπορω να πω οτι κουραζει. Θα το παω χαλαρα
Sprou Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 Δημοσ. 10 Απριλίου 2021 50 λεπτά πριν, firepc είπε Εχω παιξει 4 ωρες. Συνεχιζει να ειναι βαρετο αλλα δεν μπορω να πω οτι κουραζει. Θα το παω χαλαρα Δηλαδή το combat με τα εντυπωσιακά abilities που κάνεις ένα δωμάτιο που@@@@ δε σου φτάνει; Καμιά φορά ένα δύο στοιχεία ενος παιχνιδιού τα οποία είναι κορυφαία αρκούν.. φιλικά και υποκειμενικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα