Προς το περιεχόμενο

CONTROL [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανένα crash εδώ πάντως 40 ώρες σε DX12 με RT/DLSS στο Steam. Τώρα παίζω το Foundation DLC, κανένα θέμα.

• Απαντ. 520
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

και γω στο steam που το παίζω, νεράκι πάει..

(έχετε κάνει overclock? )

Ναι σε όλα (CPU, GPU, RAM) αλλά αν είναι stable το OC δεν δημιουργεί πρόβλημα..

Δημοσ.
14 ώρες πριν, yiannis1991 είπε

Ναι σε όλα (CPU, GPU, RAM) αλλά αν είναι stable το OC δεν δημιουργεί πρόβλημα..

Ε κλειστο και δοκίμασε, δεν χάνεις κάτι να προσπαθήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Ε κλειστο και δοκίμασε, δεν χάνεις κάτι να προσπαθήσεις

Αφού εγώ δεν έχω crashes :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εϊχα κι εγώ ενα crash xθες τελικά πάγωσε η οθόνη με GTX 1080 αλλά είναι θέμα του παιχνιδιού το σύστημα μου είναι σταθερό 100%

Στην ουσία ομως με κουρασε και δεν έχω υπομονή μετα το χάσιμο χρόνου λόγο respawns τόσο των δικών μου αλλά και των εχθρών που αναγεννούνται ακόμη και αν πάς λίγα μετρα πίσω απο που ήσουν και ξανα μπροστά..Αν πάς για παράδειγμα 5 μέτρα πίσω στο ασανσερ και ξαναβγείς στον χώρο αναγενούνται ενώ τους είχες σκοτώσει 1 λεπτό πριν . Πολύ κακός σχεδιασμός και κουραστικό όσο δεν πάει.

Αλλα bug όπως δεν αλλάζουν τα όπλα οταν τα επιλέγεις και πρέπει να τα πατήσεις μερικές φορές καταντάει ακρως εκνευριστικό.

Επίσης χωρίς τα γραφικά να είναι κάτι το ιδιαίτερο θέλει αρκετούς πόρους για να τρέξει ικανοποιητικά και να μην σε πιάσει πονοκέφαλος απο τα χαμηλά FPS.

Μην πώ για την μέγα γκαφα που έχουν κάνει σε μια μάχη με εναν αντίπαλο που είναι σαν "τυφώνας" σε ενα δωμάτιο που πρέπει να το εγκλωβίσεις και ο φωτισμός παίζει σαν ντίσκο... εκεί είπα θα πάθω επιλειψία και δεν έχω ζαλιστεί ποτέ στη ζωή μου απο παιχνίδι ή οτιδήποτε άλλο. Χωρίς πλάκα όσοι εχουν πρόβλημα καλύτερα να το προσέξουν το συγκεκριμένο παιχνίδι. 

Αφου υπέμεινα ολα αυτα τα χαζοπροβλήματα που δεν θα έπρεπε να υπήρχαν εφτασα στo Part 14 Βnicoff tv

Εκεί η μάχη ηταν για υστερικούς .. ! απλά άδικη και δυσανάλογη σε σχέση με οτι είχα αντιμετωπίσει πρίν..

Ενιωθες οτι είχες να αντιμετωπίσεις τελικό αρχηγό και βάλε.. Εκεί μετα απο καμια 10αριά respawns εφαγε uninstall το παιχνίδι και ησύχασα. Κρίμα τον χρόνο που σπατάλησα και δεν τον αφιέρωσα σε κανένα παιχνίδι που να αξίζει.

προσωπικά δεν το προτείνω είδικα αν δεν έχετε υπομονή.

Επεξ/σία από Prof_Chaos
  • Like 2
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 minutes ago, Prof_Chaos said:

Εϊχα κι εγώ ενα crash xθες τελικά πάγωσε η οθόνη με GTX 1080 αλλά είναι θέμα του παιχνιδιού το σύστημα μου είναι σταθερό 100%

Στην ουσία ομως με κουρασε και δεν έχω υπομονή μετα το χάσιμο χρόνου λόγο respawns τόσο των δικών μου αλλά και των εχθρών που αναγεννούνται ακόμη και αν πάς λίγα μετρα πίσω απο που ήσουν και ξανα μπροστά..Αν πάς για παράδειγμα 5 μέτρα πίσω στο ασανσερ και ξαναβγείς στον χώρο αναγενούνται ενώ τους είχες σκοτώσει 1 λεπτό πριν . Πολύ κακός σχεδιασμός και κουραστικό όσο δεν πάει.

Αλλα bug όπως δεν αλλάζουν τα όπλα οταν τα επιλέγεις και πρέπει να τα πατήσεις μερικές φορές καταντάει ακρως εκνευριστικό.

Επίσης χωρίς τα γραφικά να είναι κάτι το ιδιαίτερο θέλει αρκετούς πόρους για να τρέξει ικανοποιητικά και να μην σε πιάσει πονοκέφαλος απο τα χαμηλά FPS.

Μην πώ για την μέγα γκαφα που έχουν κάνει σε μια μάχη με εναν αντίπαλο που είναι σαν "τυφώνας" σε ενα δωμάτιο που πρέπει να το εγκλωβίσεις και ο φωτισμός παίζει σαν ντίσκο... εκεί είπα θα πάθω επιλειψία και δεν έχω ζαλιστεί ποτέ στη ζωή μου απο παιχνίδι ή οτιδήποτε άλλο. Χωρίς πλάκα όσοι εχουν πρόβλημα καλύτερα να το προσέξουν το συγκεκριμένο παιχνίδι. 

Αφου υπέμεινα ολα αυτα τα χαζοπροβλήματα που δεν θα έπρεπε να υπήρχαν εφτασα στo Part 14 Βnicoff tv

Εκεί η μάχη ηταν για υστερικούς .. ! απλά άδικη και και ανάλογη σε σχέση με οτι είχα αντιμετωπίσει πρίν..

Ενιωθες οτι είχες να αντιμετωπίσεις τελικό αρχηγό και βάλε.. Εκεί μετα απο καμια 10αριά respawns εφαγε uninstall το παιχνίδι και ησύχασα. Κρίμα τον χρόνο που σπατάλησα και δεν τον αφιέρωσα σε κανένα παιχνίδι που να αξίζει.

προσωπικά δεν το προτείνω είδικα αν δεν έχετε υπομονή.

εχει κατι σαν cheat codes στα settings αν θες απλα να το τελειωσεις αφου προχωρησες αρκετα

Επεξ/σία από privateer
  • Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Για την επιληψία πάντως αν δεν κάνω λάθος έχει προειδοποίηση στην αρχή..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το τελείωσα πριν λίγες μέρες μαζί με τα DLC. 

Το main campaign βρήκα πως τελειώνει λίγο απότομα, δεν είχα καν καταλάβει ότι είχα μπει στις τελευταίες αποστολές. Κανονικά θα έκανα κ αλλά side quests πριν από το τέλος αλλα δε βαριέσαι έκανα τα περισσοτερα μετά. 

Το foundation μου αρεσε συνολικά περισσοτερο και λόγω setting / νέων δυνάμεων. 

Το 2ο DLC... Περίεργα τα πραγματα. Σίγουρα ανατρίχιασα με τον Alan Wake και τα λίγα σημεία που έκανε την εμφάνιση σου. Στο gameplay πάλι αρχισα να κουράζομαι ΠΟΛΥ κ σε ένα από  τα boss έβαλα τα cheat από τα option κ τα κράτησα ενεργά μεχρι το τέλος . Καταλαβαίνω τι ηθελαν να κάνουν με τα στοιχεία gameplay του Alan Wake στο Control αλλά δε κολλαγε κ η προσθηκη έγινε με τέρμα βεβιασμένα τρόπο. 

Και τελειώνει το DLC κ δε βγαίνει ουτε ενα cut scene , κάτι. Τι έγινε ρε παιδιά τελειώσαμε εδώ ή όχι?? 

Συνολικά παντως για τη τιμή που βρίσκεις τη complete edition (11 ή 13€ στο cdkeys)  must buy χωρίς συζήτηση. Πολυ καλο / στιβαρό gameplay , καλο και ενδιαφέρον story και βέβαια παιχνιδι με τη δικιά του, έντονη προσωπικοτητα (βασικό για εμενα) 

Δεν είναι αριστουργημα, αλλά είναι δυνατή εμπειρία

Επεξ/σία από nickk0kkav
  • Like 5
Δημοσ.

Αυτος ειναι ο βασικος λογος που εχουν εκφρασει πολλοι το παραπονο τους για τον τροπο που παρουσιαζει την ιστορια η Remedy πλεον στα παιχνιδια της.

Και το προηγουμενο Quantum Break ειχε δεχθει εντονη κριτικη για αυτο το πραγμα. Και σιγουρα το να γεμιζεις τον τοπο με αρχεια,δεν βοηθαει και πολυ σε αυτο.

• Like 1
Δημοσ.

κριτικη για ποιο  πραμα;

οσο  αφορα τα αρχεια, το κανουν γιατι ειναι ο πιο ευκολος και φτηνος τροπος για exposition και worldbuiling. εχει τις ριζες του στο στυλ γραψιματος του Lovecraft.

• Like 2
Δημοσ.
17 ώρες πριν, KilliK είπε

κριτικη για ποιο  πραμα;

οσο  αφορα τα αρχεια, το κανουν γιατι ειναι ο πιο ευκολος και φτηνος τροπος για exposition και worldbuiling. εχει τις ριζες του στο στυλ γραψιματος του Lovecraft.

Αν και δεν γουστάρω μια να διαβάζω lore από menus, σε αυτό το game τα διάβασα όλα, γιατί πολύ απλά είναι καλο γραμμένα και ενδιαφέρον. Ειδικά κάποια, όπως ένα που έκανα post πιο πριν, τα σπάνε, είναι τελείως batshit crazy. :D

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...