Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Ναι αλλά έγραψες ''Έγινε συνήθεια πλέον'' απατώντας στο ''downgrade'' που δείχνει ότι συμφώνησες. Το downgrade ο tdi στην προκειμένη περίπτωση το έγραψε ειρωνικά αφού το βίντεο που πόσταρε δείχνει pre-alpha footage με ''finished'' build της Ε3. Τέσπα πολύ το κουράσαμε, εμένα το Quantum Break μου άρεσε και το περιμένω κι' αυτό.
liakinen Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Ναι αλλά έγραψες ''Έγινε συνήθεια πλέον'' απατώντας στο ''downgrade'' που δείχνει ότι συμφώνησες. Το downgrade ο tdi στην προκειμένη περίπτωση το έγραψε ειρωνικά αφού το βίντεο που πόσταρε δείχνει pre-alpha footage με ''finished'' build της Ε3. Τέσπα πολύ το κουράσαμε, εμένα το Quantum Break μου άρεσε και το περιμένω κι' αυτό. Εμένα όπως και πολλούς άλλους όχι δεν μας άρεσε το QB και το Control δείχνει μία από τα ίδια (φάση Ubisoft). Άρα το καλάθι που κρατώ είναι μικρό...
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Εντάξει γούστα είναι αυτά. 1
Acmilangr. Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Το quantum break είναι ένα από τα αγαπημένα μου παιχνίδια. Με είχε ξενέρωσει λίγο στο xbox one (εκείνο το film grain εφέ σε συνδιασμό με τα 30fps ήταν απαλευτα) όμως στο pc ήταν πολύ ωραίο. Και το gameplay/movie κάτι το επαναστατικό. Για αυτό και αυτό το περιμένω πως και πως. Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2019 από Acmilangr.
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2019 Στον τεχνικό τομέα η Remedy παραδίδει μαθήματα πάντως..Το QB σε 4Κ/max settings ακόμα γονατίζει τα πάντα και ρίχνει σαγόνια στο πάτωμα. Το αρνητικό του ήταν ότι δεν είχαν βάθος οι χαρακτήρες, αλλιώς σαν ιδέα ήταν πολύ καλό.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) New gameplay video for Remedy’s Control Επεξ/σία 10 Μαρτίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc
Acmilangr2 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2019 17 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε New gameplay video for Remedy’s Control Αυτό που σαν να "πετάει " με χαλάει λίγο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Α καλά.. Remedy’s Control will be exclusive to Epic Games Store for one year
firepc Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2019 43 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Α καλά.. Remedy’s Control will be exclusive to Epic Games Store for one year το Quantum Break Remastered ηθελες να πεις
D.Luffy Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) - Επεξ/σία 21 Μαρτίου 2019 από D.Luffy
firepc Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 To Quantum Break Remastered βγαινει στις 27 Αυγουστου https://www.pcgamer.com/control-remedys-mind-mending-multidimensional-shooter-will-be-out-in-august/
panagiotis54 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2019 από panagiotis54
Fulgore Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, firepc είπε To Quantum Break Remastered βγαινει στις 27 Αυγουστου https://www.pcgamer.com/control-remedys-mind-mending-multidimensional-shooter-will-be-out-in-august/ Το Control εννοεις. 1 1
D.Luffy Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, Fulgore είπε Το Control εννοεις. Ειρωνικά το εννοεί. 2
Fulgore Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, D.Luffy είπε Ειρωνικά το εννοεί. Λαθος μου αν το εννοει ετσι(δεν ειδα καποια φατσουλα στην προταση,αρα νομιζα οτι εγινε καποιο μπερδεμα). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα